• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!

Google Pixel

Google Pixel er Googles helt egen version på en moderne smartphone. Det er også Google, der står bag styresystemet Android, og dette er grundlaget for styresystemet på de mest populære smartphones på markedet - dog med undtagelse af Apples iPhone. Google kan også selv producere førsteklasses smartphones, og det har de bevist med deres Google Pixel-serie.

Som Call me-kunde får du nu ubegrænset adgang til podcasts hos Podimo for 0 kr./md. – vi gi'r i hele 2024!

Filtrer

Oplev Googles egne Pixel smartphones

Google er synonym med mange ting. Deres verdensomspændende søgemaskine, overflod af forskelligt tilbehør, styresystemet Android og smartphones for at nævne nogle få eksempler. Hvad mange ikke ved er, at Google ikke kun udvikler Android, men de producerer også nogle af de mest avancerede smartphones på markedet under deres eget navn, nemlig Google Pixel.

De første Google Pixel og Pixel XL blev præsenteret tilbage i oktober 2016, og siden da har du været i stand til at købe en Google Pixel-smartphone. Google Pixel har dog ikke været tilgængelig i Danmark. Dette kan også være grunden til, at du kun hører om Google Pixel nu. Ikke desto mindre har du siden oktober 2016 haft mulighed for at eje en Google-smartphone fra Pixel-serien.

Den nyeste Pixel smartphone hedder Google Pixel 7A

I maj 2023 blev Google Pixel 7A introduceret som den prisvenlige model i Pixel 7-serien. Telefonen er udstyret med en Tensor G2-chip, som er designet og udviklet af Google selv. Tensor G2 chippen er hurtig og effektiv, hvilket gør, at Pixel 7A er kraftig nok til at bruge kunstig intelligens til at forbedre lydkvaliteten under telefonopkald og til intelligent strømstyring af apps og batteriet.

Google Pixel 7A har også indbygget avanceret billedbehandlingsteknologi og et dobbelt bagkamera-system, som giver imponerende billeder, selv under dårlige lysforhold. 

Batteriet i Pixel 7A varer op til 72 timer på en enkelt opladning takket være funktioner som Adaptive Battery og Extreme Battery Saver, som også anvender kunstig intelligens til at forudsige, hvilke apps der bruger mest strøm.

Googles kendte Live Translate funktion er også indbygget i Google Pixel 7A og gør det muligt at kommunikere på 48 forskellige sprog ved at oversætte samtalen i realtid. 

Læs mere om Google Pixel 7A.

2022: Mød de to nyeste modeller - Google Pixel 7 og Pixel 7 Pro

Det var Danmarkspremiere da Google den 6. oktober 2022 sammen med Telia og Call me lancerede Google Pixel 7 og 7 Pro. Det var nemlig første gang nogensinde, at en Google Pixel telefon kunne købes hos en dansk teleoperatør.

I 2022 udvidede Google nemlig deres Pixel-serie med to nye modeller, nemlig Pixel 7 og Pixel 7 Pro. Disse to modeller er Googles hidtil mest avancerede telefoner. De har en Google Tensor G2-chip, hvilket gør modellerne både hurtige og sikre, mens de samtidig har en effektiv batterilevetid. Og med TitanM2-sikkerhedschippen, så hjælper Pixel 7-serien med at holde dine personlige oplysninger sikre.

Både Pixel 7 Pro og Pixel 7 er bygget med et lignende design, men de adskiller sig på nogle få måder, såsom ved bagkameraet, den fysiske størrelse og farverne. Pixel 7 Pro har også en let buet skærm, hvilket står som modsætning til Pixel 7's mere flade skærm, samt en skarpere opløsning, en højere opdateringshastighed på 120 Hz, mere RAM og et større batteri.

Det er dog kameraet, der er den mest mærkbare forskel mellem de to modeller. Pixel 7 Pro er udstyret med en telesensor og nogle ekstra kamerafunktioner, såsom Makrofokus og zoom i en højere opløsning.

2022: Google Pixel 6A

I forlængelse af Pixel 6-serien kom den mere budgetvenlige Google Pixel 6A, som på mange måder samler det bedste fra Pixel 6 og serverer det i en mere overkommelig pakke. 6A’eren minder naturligvis ret meget om Pixel 6 og 6 Pro, men her får du alt i en mere kompakt form, der falder i den lavere ende af prisspektret. 

Google Pixel 6A blev lanceret lanceret den 28 juli 2022, men kunne først købes hos en dansk teleoperatør fra den 6. oktober.

Som med Google Pixel 7 og 7 Pro, var det her hos Call me og hos moderselskabet Telia, at Pixel 6A kunne købes eksklusivt hos en dansk teleoperatør.

2021: Google Pixel 6 og Pixel 6 Pro

Google Pixel 6 og Pixel 6 Pro blev lanceret i oktober 2021 ved Pixel Fall Launch-begivenheden. Begge telefoner blev oprindeligt lanceret i USA, hvor de fik flotte anmeldelser og positiv feedback. Især forbrugere og eksperter var imponerede over den kraftfulde Tensor-chip, mens den overordnede ydeevne, kamera og design også fik ros. Derudover blev serien også rost for sit prisleje, hvor man fik meget telefon for pengene med Google Pixel 6 og Pixel 6 Pro.

Med Pixel 6 bevægede Google sig væk fra Snapdragon-processorer fra Qualcomm til at bruge den kraftfulde Tensor-chip. 

2020: Google Pixel 5 og Pixel 5A

I september 2020 var det tid for Google Pixel 5 til at komme på gaden og tage over fra den tidligere Pixel 4. Som noget nyt blev Google Pixel 6 fremstillet i, hvad Google kalder en "100% genbrugt aluminiumskabinet", hvilket gør den mere miljøvenlig end sin forgænger.

Pixel 5 får sin kraft fra den kraftfulde Qualcomm Snapdragon 765G-processor, og den er udstyret med et stort batteri, der giver strøm nok til hele dagen og mere til. Faktisk kommer Pixel 5 også med Extreme Battery Saver-teknologien, hvilket er en funktion, der hjælper Pixel 5 med at spare endnu mere strøm.

Ligesom Google Pixel 6a er der også en Pixel 5a i Google Pixel 5-serien. Her har Google taget de vigtigste funktioner fra Google Pixel 5 og pakket dem ned i en budgetvenlig pakke. På den måde får du meget telefon for pengene, hvilket gør det muligt for endnu flere at få fingrene i en Google Pixel-telefon.

2019 og 2020: Google Pixel 4, Pixel 4 XL, Pixel 4a og Pixel 4a (5G)

Google Pixel 4-serien blev udgivet i to bølger i henholdsvis 2019 og 2020, og i alt var der - måske meget passende - fire modeller i Google Pixel 4-serien. Google Pixel 4 og Pixel 4 XL er navnene på flagskibsmodellerne i serien, og begge modeller kommer med fremragende kameraer og kraftige processorer. Kameraet og processoren fik meget ros fra forbrugere og anmeldere, da Pixel 4 og 4 XL kom på markedet.

Google understøtter også opdateringer til deres Pixel-telefoner i flere år efter lanceringen, så de Google Pixel 4 og 4 XL, du har i dag er på et andet niveau end dem, du kunne købe tilbage i 2019.

I kølvandet på succesen med Google Pixel 4 blev en række mere budgetvenlige versioner udgivet. Navnet var Google Pixel 4a og en 5G-version - Pixel 4a (5G). På det tidspunkt var Pixel 4a og 4a (5G) en af de absolut bedste lavpristelefoner på markedet.

2018: Google Pixel 3, Pixel 3 XL og Pixel 3a og Pixel 3a XL i 2019

I 2018 blev den seneste Google Pixel udgivet. Endnu en gang blev der trykket på de rigtige knapper i forhold til forgængeren Pixel 2. Der er nemlig meget nyt i denne udgave. En Snapdragon 845-processor giver både XL-versionen og den mindre version af Pixel 3 rigeligt med kraft.

For første gang nogensinde havde Google Pixel 3 XL det velkendte "notch" øverst på telefonen, der rummer både højttaleren og selfie-kameraet. Og apropos kameraet så var det især dette område, hvor Pixel 3 fik meget ros. Skærmen - en OLED-skærm - blev også hyldet. Det var dog endnu ikke tid til 5G i 2018.

Det var også derfor, at Pixel 3-serien udkom med 4G-netværk. Det samme gjaldt Google Pixel 3a og 3a XL, som blev udgivet på den anden side af nytår i 2019. Med Pixel 3a og 3a XL, som har en større skærm, fik forbrugerne mulighed for at nyde de vigtigste funktioner i Pixel 3-serien, men til en meget lavere pris.

2017: Google Pixel 2 og Pixel 2 XL

Google Pixel 2-serien er den anden udgivelse af den originale Pixel-telefon fra Google. Ligesom sin forgænger blev to versioner af serien udgivet, nemlig Pixel 2 og 2 XL. Men i modsætning til forgængeren havde disse to telefoner forskellige specifikationer. Google Pixel 2 XL er ikke bare en forstørret Pixel 2. Selv om der er mange ligheder, så havde Google Pixel 2 XL en række forbedringer udover den større skærm sammenlignet med Google Pixel 2.

Selv om modellerne er nogle få år gamle, så imponerer kamerateknologien stadig i dag. Med videooptagelse i 4K, autofokus og et 12,2 MP kamera kan Google Pixel 2 faktisk stadig følge med i dag.

Google Pixel 2 og 2 XL blev også udgivet uden "a-versioner". Rick Osterloh udtalte om Pixel 2, at der ikke ville blive frigivet en billigere version, da Pixel 2-serien ville forblive et premium produkt. Det er en strategi, som Google senere ændrede, så Google Pixel blev tilgængelig for flere.

2016: Google introducerer den første Google Pixel og Pixel XL

Google Pixel og Pixel XL blev introduceret som efterfølgere til den tidligere Google Nexus-serie, som blandt andet omfattede Google Nexus One. Google udtalte selv, at Nexus havde tjent sit formål og gik derfor over til en ny serie af smartphones, nemlig Google Pixel-serien.

Google Pixel og Pixel XL blev godt modtaget af både kunder og anmeldere, og den første serie var med til at lægge grunden til de mange efterfølgende Google Pixel-modeller. Meget har ændret sig siden da - og næsten alt på Google Pixel er sidenhen blevet forbedret flere gange.

Gå på opdagelse i et univers af Google tilbehør

Hvis du er ude efter den fulde Google-oplevelse, har Google også en række tilbehør, så du kan få endnu mere ud af din Google Pixel-telefon. I din Google Home-app kan du samle alle dine enheder, der er forbundet på dit WiFi. Dette giver dig mulighed for at styre alt fra din Pixel-telefon, hvilket gør dit hjem øjeblikkeligt mere smart.

Hvis du har et nyt smart-tv eller et tv med Google Chromecast, kan du styre dit tv med din nye Google Pixel. Hvis du har andre Google smartenheder, kan du også styre dem. Det gælder, at alt fra lys, lyd og temperatur kan styres med få tryk via din Google Pixel, som kommunikerer med det tilbehør, du har fra Google i dit hjem.

Google Pixel kan også kommunikere med tilbehør fra andre producenter. Men hvis du vil have den fulde Google-oplevelse, er det oplagt at vælge noget fra vores udvalg af Google-tilbehør.