• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!

Google Pixel 7-serien

Googles mest avancerede smartphones er landet. Sig hej til Google Pixel 7 og Google Pixel 7 Pro. Google Pixel 7-serien kommer med et overlegent batteri, der holder strøm i dagevis samt en ydeevne, der er uovertruffen takket være den stærke Google Tensor G2-chip. 

Filtrer

Google Pixel 7A blev lanceret i maj 2023

Google Pixel 7A er den budgetvenlige model i Google Pixel 7 serien og den er udstyret med en Tensor G2 chip, der er udviklet af Google selv. Denne kraftfulde chip muliggør anvendelse af kunstig intelligens til at forbedre lydkvaliteten under telefonsamtaler og giver en mere intelligent styring af apps og batteriets levetid.

Pixel 7A har også avanceret billedbehandlingsteknologi og et dobbelt bagkamera-system, som er i stand til at levere fantastiske billeder selv under dårlige lysforhold. 

Batteriet i Pixel 7A har en bemærkelsesværdig lang levetid på op til 72 timer på en enkelt opladning takket være funktioner som Adaptive Battery og Extreme Battery Saver, som bruger kunstig intelligens til at forudsige og kontrollere, hvilke apps der bruger mest strøm.

Live Translate-funktionen er også tilgængelig på Pixel 7A og muliggør kommunikation på 48 forskellige sprog ved at oversætte samtalen i realtid.

Hvis du vil vide mere om Pixel 7A, kan du læse mere om telefonen her.

Nyt design med Google Pixel 7-serien

Begge modeller i Google Pixel 7-serien er udstyret med 2. generation af Tensor-chippen. Denne chip, samt processoren, blev første gang brugt i forgængeren, Google Pixel 6-serien. Det er denne, der åbner dørene til de spændende og avancerede funktioner som Magic Eraser og Real Tone. 

Magic Eraser lader dig redigere dine billede på din Google Pixel 7, og Real Tone-teknologien sikrer dig, at dine optagelser ser naturlige, skarpe og overbevisende ud. Dette giver dig det mest avancerede kamerasystem i en Pixel-mobil nogensinde. 

Og du kan optage og skyde billeder dagen lang takket være Google Pixels baterrioptimering. Når du ikke tager billeder kan du spare ekstra meget på batteriet med Ekstrem batterisparefunktion, og her kan du nå op på hele 72 timers batteritid. Hvis du alligevel er ved at løbe tør, kan du glæde dig over, at Google Pixel 7 lader lynhurtigt op.  

Google Pixel 7 er udstyret med Android 13. Men den mest tydelige ændring fra forgængeren, Pixel 6, er kamerabjælken, der er placeret på bagsiden af Pixel 7. Her er Google Pixel 7 nemlig udstyret med en kamerabjælke i genbrugsaluminium modsat Pixel 6, der havde en lang, sort kamerabjælke på tværs af bagsiden.

Optag og tag billeder med det skarpe kamera på Pixel 7 og Pixel Pro 7

Google Pixel Pro 7 har et fornemt tredobbelt kamerasystem bag på telefonen, der ved første øjekast ligner det, der sidder på Google Pixel 6 Pro. De tre linser er med henholdsvis standard vidvinkel, ultravidvinkel og telefotolinse. Vælger du Google Pixel 7, får du to linser, der udgør bagkameraet. 

Der er forskel på designet af frontkameraet på Google Pixel 7 og Google Pixel Pro 7. Google Pixel 7 er udstyret med et kamera, der sidder i en form for hak, hvor Google Pixel Pro 7 er udstyret med et design, der ligner et udråbstegn. 

Du får virkelig kamerateknologi for pengene, hvis du vælger Google Pixel Pro 7. Kameraet har hele 5x teleobjektiv samt makrofokus. Det gør, at du kan zoome ind på selv de mindste detaljer og stadig få alle detaljerne med. 

Går du i stedet med Google Pixel 7, så får du stadig et absolut fremragende kamera. Med Filmisk sløring kan du skabe dramatiske effekter på dine optagelser. Effekten gør, at motivet er i fokus, hvor baggrunden så, ja, træder i baggrunden. Det gør, at du kan optage film på et niveau, der minder om spillefilm. 

Overordnet set får du med Google Pixel 7 et kamera, der skyder skarpere end forgængeren. Du får mere liv, mere farve og flere nuancer med. Dette gør, at både dine videoer og billeder bliver bedre og mere ikoniske end før. 

Hudtoner bliver også gengivet på en mere autentisk og præcis måde nu. Dette takket være Real Tone. Og hvis noget kommer med på dine optagelser, som du ikke ønsker, så kan du let fjerne det med Magic Eraser i Google Fotos. 

Levende farver og masser af lys på skærmen

Med Google Pixel 7 får du en skærm, der leverer masser af farver, lys og en detaljegrad i verdensklasse. Skærmen er ekstremt responsiv, så du kan skifte mellem dine apps uden forstyrrelser samt game uden forsinkelser. Vælger du Google Pixel 7 Pro, får du en 6,7” skærm, hvor alting er lidt skarpere.  

Her justerer skærmen også selv op og ned for Hz, så du får den opdateringshastighed, du har brug for, mens din mobil kun bruger den nødvendige mængde strøm. Skærmen er omkranset af et sofistikeret design, der er skabt i poleret aluminium med moderne og imponerende farver. 

Google Pixel 7 vil være tilgængelig i Obsidian, Snow og Lemongrass, mens Pixel 7 Pro tilbydes i Obsidian, Snow og Hazel.

Hvilken Pixel 7-model skal du så vælge?

Der er mange ligheder ved Google Pixel 7 og Pixel 7 Pro, men samtidig er der også væsentlige punkter, hvor de to modeller adskiller sig fra hinanden. Først og fremmest er der størrelsen, de fysiske dimensioner af bagkameraet og farvevarianterne, der er tilgængelige. 

Desuden skiller Pixel 7 Pro sig ud ved at have en buet skærm, hvor Pixel 7 har en flad skærm. Derudover har Pixel 7 Pro en skærm i højere opløsning, med flere Hz (opdateringshastighed), samt flere RAM og et større batteri. Så der er altså forskel på de to. 

Men den største forskel finder du ved kameraet. Pixel 7 Pro har med sine ekstra fotofunktioner og telefotosensor mere at byde på, selvom kameraet i Pixel 7 i forvejen er blandt de bedste på markedet. 

Google Pixel 7 Pro koster mere end Pixel 7, men du får altså også mere for den merbetaling. Det er dermed op til dig, om du vil have det, som Pixel 7 kan byde på til den pris, som telefonen koster, eller om du vil have det absolut bedste fra Google i form af deres Google Pixel 7 Pro. 

Sammenligning af størrelser Google Pixel 7 og 7 Pro

Google Pixel 7

Google Pixel 7 Pro