Doro Mobiler

Det svenske mærke Doro er en af verdens førende producenter af brugervenlige mobiltelefoner og smartphones, der er ældrevenlige og nemme at betjene - specielt målrettet den ældre generation. Med brugervenlige designs og funktioner som stor og tydelig tekst, store taster, genvejstaster til de mest anvendte funktioner, høje og tydelige lyde og ringetoner, god batterilevetid samt tryghedsskabende sikkerhedsfunktioner gør Doros produkter brugen af mobiltelefoner simplere og din hverdag nemmere. Priserne kræver samtidigt køb af abonnement.

Filtrer

Hvorfor er Doro-mobiltelefoner gode til ældre mennesker?

En Doro-mobil er et godt valg, hvis du selv er ældre og ikke vil tage stilling til for mange funktioner, eller hvis du leder efter en simpel og praktisk mobil på vegne af en ældre. 

Der er mange grunde til at vælge en Doro-mobiltelefon til ældre. En grund er, at den har store knapper, der er lette at trykke på, hvilket gør den ideel til ældre, der har svagere fingre eller har en nedsat synsevne. En anden grund er, at den kommer med en høj og tydelig højttaler, som hjælper ældre, der døjer høretab eller nedsat høreevne. 

Derudover har doro-mobiltelefonen en nødknap, der kan bruges til at ringe efter hjælp i tilfælde af en ulykke eller anden nødsituation. En Doro-mobil er altså en ægte ældrevenlig telefon, som er et oplagt valg til mennesker, der foretrækker det simple og praktiske. 

Hvilke funktioner er der i en Doro-mobiltelefon til ældre?

Selvom en Doro-mobil er simpel, så er der stadig mange funktioner i doro-mobiltelefonen. Som nævnt, så er en Doro-mobil udstyret med en nødfunktion. Mobilen har en nødknap, der kan bruges til at ringe efter hjælp i en nødsituation.

Doro-mobiltelefonen har også en høj ringetone. Dette er selvfølgelig nyttigt for folk, der har svært ved at høre en normal ringetone. Mange Doro-mobiltelefoner er også udstyret med en lommelygte, der kan hjælpe dig eller din pårørende med at orientere jer.

Doro-smartphones har typisk også simple kameraer, så du stadig har mulighed for at fange dine favorit øjeblikke, selvom du har en simpel telefon. Derudover er der en indbygget kalender, der hjælper dig med at huske dagens gøremål som lægebesøg eller den daglige gåtur. 

I den indbyggede notesbog kan du skrive huskelister og indkøbssedler ind, så du altid har det ved hånden. 

En doro-smartphone er et oplagt valg for dig, der leder efter en billig smartphone på et niveau, hvor både de mindste og de ældste kan være med. Bemærk, at en Doro-telefon ikke har adgang til hverken Apples App Store eller Google Play Store.

Doro-mobiltelefonen kan være en stor hjælp for ældre

Doro-mobiltelefonen kan være en fantastisk gave til eller køb for ældre. Den er nem at bruge og har mange funktioner, der er perfekte til seniorer eller bare folk, som vil have det mere simpelt. Den er også let og har en stor skærm. Batteritiden er desuden fremragende, så man skal heller ikke være opmærksom på at lade den op hele tiden. 

Med nødfunktionen og den simple brugerflade er Doro-mobilen også en måde, hvor du som pårørende kan have mere ro i sindet. Du ved nemlig, at din far, mor eller bedsteforælder hurtigt kan få fat på dig eller få hjælp, hvis han eller hun skulle have brug for det. 

Netop derfor er en Doro-telefon oplagt som det næste mobilvalg til ældre. Se også udvalget af klaptelefoner fra Doro.

Se også det øvrige udvalg af mobiltelefoner til ældre og smartphones til ældre.