De bedste Black Friday-tilbud får du her


Shop til helt sorte priser
Vi sørger selvfølgelig for gode Black Friday-tilbud til dig endnu en gang. I år er Black Friday d. 27. november, og du kan se de bedste Black Friday-priser her på siden, når vi kommer tættere på. Så det er med at holde øje, så du kan gøre en god handel.

Hvad byder Black Friday hos Call me på i 2020?

Vi holder de gode tilbud skjult lidt endnu. Vi kan dog godt afsløre, at der vil være ekstra gode Black Friday-tilbud på mobiltelefoner fra flere mærker. De gode priser er ikke kun til den sorte fredag i november. Vores tilbud fortsætter nemlig helt frem til Cyber Monday, hvor der også er mange penge at spare. Du kan se de gode tilbud på mobilt bredbånd her.

Kan du ikke vente på de gode tilbud? Hvis du ikke har låst dig fast på et specifikt mærke, anbefaler vi i stedet, at du kigger på vores mobil-tilbud. Det er nemlig ikke kun til Black Friday, vi har ekstra gode tilbud på mobiltelefoner.

Skal det være en iPhone eller Samsung-mobil?

Hvis du allerede ved, at du gerne vil have en mobil fra Apple, behøver du ikke vente til Black Friday. Vi har nemlig altid gode iPhone-tilbud, du kan benytte dig af. Men hvem ved. Måske er ét af vores Black Friday-tilbud på lige præcis den iPhone-model, du ikke kan leve uden. Tør du vente?
Er du mere til Samsung og Android, har du heldigvis også flere muligheder. Vi har typisk gode Black Friday-tilbud på Samsung, men du kan også besøge vores side med særlige Samsung-tilbud.
Det er selvfølgelig ikke kun mobiltelefoner fra Apple og Samsung, vi har gode tilbud på til Black Friday. Du må dog væbne dig med tålmodighed, før du kan se vores gode tilbud. Vi tør godt love, at de er værd at vente på.

Black Friday-tilbud på tablets

Vi har som regel tilbud på både mobiltelefoner og tablets til Black Friday. Det er altså også værd at holde øje med siden her, når vi kommer tættere på den store dag og Cyber Monday. Vi ligger selvfølgelig vores gode Black Friday-tilbud op i god tid, så du kan få overblikket over alle de gode tilbud.
De specifikke modeller og priser må du dog vente lidt med at se. Vi kan allerede nu sige, at der er noget spændende at komme efter. Vi glæder os til at kunne vise dig alle vores bedste Black Friday-tilbud her på siden.

 

  • Black Friday