Black Friday hos Call me

Shop til helt sorte priser hos Call me

I år er Black Friday d. 27. november, og vi sørger selvfølgelig for gode Black Friday-tilbud til dig endnu en gang. I år har vi dog valgt at holde Black Friday på en anden måde, end vi plejer. Vi holder nemlig Black Friday hele november! Vi kalder det Sort november, og det betyder, at du kan få ultraskarpe tilbud fra 2. november 2020 helt frem til 30. november 2020. Vores Black Friday-tilbud fortsætter nemlig helt frem til Cyber Monday, hvor der også er mange penge at spare.

Hvad byder Black Friday hos Call me på i 2020?

Hos Call me fejrer vi Black Friday 2020 med masser af gode tilbud på mobilabonnementer, mobiler samt diverse gadgets og tilbehør.

Vi åbner for nye Black Friday-tilbud på mobiler hver uge hele måneden, så hold øje her på siden eller tilmeld dig vores sms-service, hvis du gerne vil have besked, når vi åbner for nye tilbud. Det gør du ved at sms’e GODETILBUD til 1919*.

Black Friday-tilbud på tilbehør

Til Sort November hos Call me er det ikke kun mobilerne, der har fået et prisdyk – vi har også sat prisen ned på et populært udvalg af tilbehør, som gør din mobiloplevelse endnu bedre. Så er du på jagt efter et headset, høretelefoner, et smartwatch eller måske noget smart til hjemmet, så tjek udvalget her på siden. 

Der dukker ikke nye tilbud på tilbehør op hver uge, som der gør på vores mobiler, men til gengæld gælder tilbuddene hele november.

Slutter tilbuddene ved udgangen af november?

Nej! Der starter vores eget take på Cyber Monday, vi kalder det Cyber Monday – hele ugen.

Fra d. 30. november kan du endnu engang nyde ultraskarpe tilbud på udvalgte mobiler og tilbehør. Vi trykker nemlig priserne helt i bund, hele ugen, til og med d. 7. december 2020.

Så forkæl dig selv eller få julegaveindkøbene overstået uden stress med lækre tilbud fra Call me til Sort november eller Cyber Monday – hele ugen. Der skal nok være et godt tilbud, der falder lige i din smag.

Husk, at vi altid har gode tilbud, også når det ikke er Black Friday, Cyber Monday eller Sort november. Du kan se alle vores mobil-tilbud lige her.

  1. Black Friday