• Gratis oprettelse
  • Ingen binding
  • Nordens bedste netværk
  • Fri sms og mms
  • Gratis oprettelse
  • Ingen binding
  • Nordens bedste netværk
  • Fri sms og mms

Shop de bedste Black Friday-tilbud til helt sorte priser hos Call me

I 2022 er Black Friday d. 25. november, og vi sørger selvfølgelig for gode Black Friday-tilbud til dig endnu en gang. 

Hvad byder Black Friday hos Call me på i 2022?

Hos Call me fejrer vi Black Friday 2022 d. 25. november med masser af gode tilbud på mobilabonnementer, mobiler og diverse gadgets samt tilbehør. Du kan shoppe amok og lande masser af vilde tilbud på Black Friday 2022 med Call me. 

Få store besparelser på tilbehør på Black Friday 2022

Black Friday 2022 - hos Call me er det ikke kun mobilerne, der har fået et prisdyk, og som du kan spare penge på. Vi har også sat prisen ned på et populært udvalg af tilbehør, som gør din mobiloplevelse endnu bedre. Så er du på jagt efter et headset, høretelefoner, et smartwatch eller måske noget smart til hjemmet, så tjek udvalget her på siden og se vores vilde tilbud. Det vil sige, at du har rig mulighed for at shoppe igennem på Black Friday 2022, når du kommer forbi Call me. 

Slutter tilbuddene på Black Friday?

Nej! Der starter vores eget take på Cyber Monday.

Så forkæl dig selv eller få købt dine julegaver uden stress med de stærkeste tilbud fra Call me til Black Friday eller Cyber Monday. Der skal nok være et af vores gode Black Friday-tilbud, der falder lige i din smag.

Husk, at vi altid har gode tilbud, også når det ikke er Black Friday eller Cyber Monday. Du kan se alle vores mobil-tilbud lige her.

Hvad er Black Friday egentlig?

Black Friday er en af de største handelsdage - ikke bare i Danmark - men i verden. Særligt i USA, hvor fænomenet opstod, er den store indkøbsdag kendt for de mange tilbud og mange mennesker i alle butikker. I USA ser man tit, hvordan mange tusinde mennesker kæmper om de bedste tilbud i storcentre, som ofte fører til ret kaotiske tilstande.

Så galt går det dog ikke i Danmark, hvor der er mere ro i de fysiske butikker. Dermed ikke sagt, at folk ikke gerne vil først til de bedste tilbud. Det er bare med en større ro, end vi oplever andre steder.

Black Friday ligger altid på den fjerde fredag i november dagen efter Thanksgiving, som også er en amerikansk helligdag. Her sælger butikkerne mange af deres varer til ekstremt lave priser

Hvorfor kalder man det Black Friday?

Der findes faktisk et par forskellige forklaringer på, hvorfor Black Friday har fået sit navn. Nogle mener, at navnet “Black Friday” kommer fra butikkernes sorte tal på bundlinjen. Når det går skidt for en forretning, og salget halter, så taler man om, at der er røde tal. Men på Black Friday bliver der solgt tusindvis af varer, og derfor bliver tallene sorte. 

Andre mener, at Black Friday har sit navn, fordi der bliver sort af mennesker i de fysiske butikker, og deraf opstod navnet så. 

Er det normalt at købe julegaver på Black Friday?

Rigtig mange mennesker vælger at købe deres julegaver på Black Friday. Black Friday falder hvert år i slutningen af november, så det er ikke urealistisk, at folk har lavet deres ønskesedler til den tid. Derfor giver det kun mening at kombinere de mange vilde tilbud med at få købt julegaverne. 

Enten kan du vælge at købe det, dine nærmeste ønsker sig, og spare penge på gaverne. Eller også kan du købe endnu mere til dem til samme pris, fordi det hele er sat ned. Der er altså god mulighed for at gøre julen endnu bedre, hvis du vælger at købe dine julegaver på Black Friday. 

Hvordan får jeg mest ud af de eksklusive tilbud på Black Friday?

Forberedelse, forberedelse, forberedelse. Hvis du allerede inden Black Friday ved, hvad du gerne vil gå efter, kan du meget lettere målrette din shopping og jagte tilbuddene, så snart de bliver afsløret. 

På den måde ved du altså, hvilken smartphone, tablet, computer eller andet produkt, du vil have. Og så ved du også, hvilke alternativer du kan gå efter. Måske bliver et tilsvarende produkt sat ned på Black Friday, så det pludselig giver mere mening at gå efter. Det kan du heldigvis let vurdere, hvis du har forberedt dig på årets Black Friday. 

Det er også lige meget, om du går på Black Friday-shopping i butikker eller på nettet. Du skal stadig være forberedt, for tilbuddene bliver revet væk, uanset om du er online eller offline.

  1. Black Friday