• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • Fri returret indtil 31/1/2024
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • Fri returret indtil 31/1/2024

OnePlus mobiltelefoner

OnePlus er på kort tid blevet et stort mobilbrand med gode smartphones til billige priser. OnePlus hos Call me helt uden binding. Priserne kræver samtidigt køb af abonnement.

Filtrer

OnePlus – Et premium smartphone brand

Selvom OnePlus ikke har mange år på bagen, er de allerede blevet et førende smartphone brand. Siden OnePlus One så dagens lys i 2014, er det nemlig gået hurtigt – OnePlus telefonernes specifikationer har nemlig gang på gang imponeret anmelderene. Deres telefoner giver en sand flagskibs-følelse, du ellers aldrig får til den pris. Mange udråber deres telefoner til at være de bedste Android-telefoner på markedet.

Med OnePlus 6 og 6T slog de virkelig deres navn fast som et brand, der laver premium-telefoner af høj kvalitet. Du får virkelig meget for pengene med mobiltelefonerne, der er proppet med høj ydeevne og gode kameraer. Batterilevetiden er også uhørt høj på telefonerne, og hurtigopladningen er imponerende hurtig.

Mottoet, Never Settle, handler om at forstå brugernes grundlæggende problemer og lave de bedste produkter for at løse disse. Med en mobiltelefon fra OnePlus skal du aldrig nøjes. Du får nemlig den bedste teknologi til en uhørt lav pris. OnePlus har også udviklet sit eget OS – OxygenOS. Det er baseret på Googles Android-styresystem, men føles endnu bedre og hurtigere.

OnePlus er markedsførende på hurtigopladning og du får hurtigopladeren med i æsken, når du køber en OnePlus telefon.

Køb en OnePlus-telefon til lav pris

Vi har altid lave priser til dig, så du kan finde en god og billig OnePlus-telefon. Du kan se de nyeste OnePlus-telefoner her på siden med det samme, de er lanceret. Ofte kan du også forudbestille dem, så du har dem som en af de første i landet – selvfølgelig stadig til en god pris.

Vi har også gjort det nemt at sprede betalingen ud over længere tid, så du kun betaler et mindre beløb hver måned. Du kan selvfølgelig også betale det fulde beløb med det samme. Klik på din ønskede model, og se de forskellige muligheder. Som om de lave priser ikke var nok, kan du også få en Call me Care Mobilforsikring, der dækker dig i hele verden.

OnePlus 10 Pro – Vild performance og kæmpe batteri

I 2022 hedder toptelefonen fra OnePlus, OnePlus 10 Pro. I OnePlus 10-serien, er der modsat andre serier fra OnePlus, kun én model. OnePlus 10 findes med andre ord ikke.

Alt er hurtigt i OnePlus 10 Pro. Det store 5.000 mAh batteri, oplades fra 1-100% på blot 32 minutter. Og det er ikke kun opladningen, der er hurtig. OnePlus 10 Pro, er den hurtigste OnePlus telefon, du kan købe i 2022.

OnePlus har udviklet deres eget operativsystem, der er basseret på Android. OnePlus 10 Pro kommer med 12. generation, der hedder OxygenOS12. Performance og brugervenligheden, er helt i top, idet OnePlus 10, er udstyret med en stor processor, der garanterer, at telefonen altid yder i top, lige meget om der er tale om skærmen eller kameraerne.

Skærmen i OnePlus 10 Pro, har 120 Hz og viser dermed detaljer og farver lynhurtigt, hvilket giver en god oplevelse, uanset om brugeren, ser video eller gamer.

Da OnePlus tilbage i 2021 lancerede OnePlus 9-serien, var det i tæt samarbejde med svenske Hasselblad, der har produceret professionelle kameraer igennem mere end 80 år. Og netop det samarbejde mellem OnePlus og Hasselblad, er bragt til nye højder i OnePlus 10 Pro, hvilket du kan læse meget mere om her, hvor du også kan læse mere detaljeret om skærmen, batteriet, processoren og meget mere.

OnePlus 10 Pro er klar til 5G og når du køber telefonen, så får du hurtigopladeren med i boksen.

ONEPLUS NORD: MEGET MERE END DU FORVENTER

OnePlus har med deres OnePlus Nord-serie gjort det muligt for endnu flere at få adgang til avanceret teknologi. Og det er netop det, de gerne vil. Med OnePlus Nord-serien får du nemlig en serie af smartphones, der er nærmest uhørt skarpt prissatte. Men det går ikke udover kvaliteten af telefonen.

Prisen afspejler på ingen måde det, du får med en OnePlus Nord. Tværtimod. Du får nemlig et væld af avancerede funktioner, et stærkt kamera og en ydeevne, der ligger markant over det, du forventer i denne prisklasse. 

Særligt den nyeste serie af OnePlus Nord formår at bringe ydelse og funktioner op på næste niveau. Både kameraet og processoren bliver understøttet af kunstig intelligens, der gør, at du får endnu mere ud af det, som OnePlus Nord-serien har at byde på.

Uanset hvilken OnePlus Nord-model du vælger, så får du altså et fremragende kamera, en processor i topklasse og et batteri, der har strøm nok til alt hele dagen. Selvfølgelig får du også mulighed for 5G og WiFi 6. Du får altså hele pakken. Det koster bare kun det halve, så at sige. 

Oplev hele OnePlus Nord-serien her hos Call me.

OnePlus er kendt for stærke kameraer og høj brugervenlighed

Selvom OnePlus lægger sig prismæssigt under sine konkurrenter, så er ydelsen på mindst samme niveau. OnePlus er især kendt for at udstyre deres smartphones med kameraer i særklasse. Du kan altså vide dig helt sikker på, at vælger du en OnePlus, kan du forevige alt omkring og gemme dine minder i høj kvalitet. Uanset om du tager billeder eller optager video.

Med OnePlus’ eget styresystem, OxygenOS, oplever du som forbruger brugervenlighed i særklasse, hvor det er nemt at navigere og tilpasse din OnePlus efter dine ønsker.

Til forskel for mange andre smartphones, er der på OnePlus ikke installeret en masse apps fra start. Her får du kun de mest nødvendige apps, og resten må du helt selv bestemme. Derudover er OxygenOS fra OnePlus også kendetegnet ved enorm let navigation. Menuerne er strømlinede, og din OnePlus reagerer med det samme, at du berører skærmen.

OnePlus 8 Pro

Med dette 6,78” QHD+ Fluid display får du en fantastisk farvegengivelse på din OnePlus smartphone. Samtidig betyder opdateringshastigheden på ikke mindre end 120 Hz (skærmen opdaterer 120 gange i sekundet), at du får en flydende og smooth billed-/filmoplevelse – både når du gamer, surfer og ser film.

Du får et avanceret kamerasystem med fire kameraer, hvor hovedkameraet bruger en stor eksklusiv sensor, giver dig uanede muligheder. Den imponerende Sony IMX689 linse med 48 megapixel og en blændeåbning på f/1.78 betyder, at du bedre kan fange lyset – og derfor får du skarpere og klarere billeder, selv ved lav belysning. 

OnePlus 8 Pro er drevet af Qualcomm® Snapdragon™ 865 processoren. Takket være dens X55 5G modem, som understøtter både NSA og 5G, får du maksimale downloadhastigheder. Derudover er batterikapaciteten med 4.510 mAh også imponerende! Og når du en sjælden gang imellem løber tør for strøm, kan du oplade din OnePlus 8 Pro fra 1 % til 50 % på bare en halv time med den nye trådløse Warp Charge 30 Wireless oplader. 

OnePlus 8

OnePlus 8 har 6,55” Fluid skærm, der giver dig super farvegengivelse og HDR10+ understøttelse. Og opdateringshastigheden på 90 Hz (90 opdateringer i sekundet) betyder, at du får en flydende og smooth billed-/filmoplevelse. OnePlus 8 vejer bare 180g. Elegante glaskanter komplementerer den ultra-tynde glasryg og giver et smukt og sammenhængende look.

Kamerasystemet består af tre kraftfulde kameraer. Hovedkameraets Sony IMX586 46 megapixel linse med en blændeåbning på f/1.75 sikrer dig skarpe billeder – uanset dit motiv – mens et Ultra Wide Angle kamera betyder, at du kan fange 116° af dine omgivelser i ét skud.

OnePlus 8 har Qualcomm® Snapdragon™ 865 processor, næste generation af 5G-forbindelse og op til 12 GB RAM + 256 GB hukommelse. Den har et 4.300 mAh batteri, som sikrer dig 13 % mere strøm, end OnePlus 7T kunne tilbyde. Og med Warp Charge 30T opladeren får du et 50 % opladet batteri på bare 22 minutter. 

Det bedste tilbehør til den bedste mobil

Det er ikke kun markedets bedste mobiltelefoner, du finder hos os. Vi har også et bredt udvalg af tilbehør, så du kan få det meste ud af din telefon. Her har vi bl.a. højttalere og headsets, du kan bruge sammen med din OnePlus-telefon.

Hvis du skal være væk fra hjemmet i flere dage uden adgang til strøm, kan du også finde flere praktiske powerbanks i vores udvalg. Så har du altid strøm.

Få en OnePlus med verdensklasse abonnementer

Vi har selvfølgelig også gode og billige mobilabonnementer, der passer perfekt til din nye OnePlus-mobil. Vi har ingen skjulte gebyrer eller lange bindingsperioder. Du vælger selv det abonnement, der passer til dig og dine behov.

Hvis dine behov ændrer sig, kan du nemt skifte abonnement. På den måde betaler du aldrig for mere, end du har brug for. Vi har også et særligt børneabonnement, der giver tryghed for både forældre og barn i hverdagen.

Historien om OnePlus - Never Settle

OnePlus-brandet er bygget på fortællingen om, at man aldrig skal nøjes. Altså “Never Settle”, som OnePlus selv siger det. Og det skal du heller ikke, hvis du vælger en OnePlus. OnePlus laver nemlig high-end smartphones, der prismæssigt ligger langt under konkurrenterne.

Tanken bag er at lave smartphones i simple, elegante designs, der har en høj brugervenlighed og er lige så avanceret som de bedste smartphones på markedet. Det skal bare ikke afspejles i prisen.

Det var også med den tanke, at OnePlus for første gang i 2014 lancerede deres OnePlus One. OnePlus One blev hurtigt kendt som “The 2014 Flagship Killer”. Netop fordi den var i stand til at konkurrere med de største brands flagskibsmodeller men til en meget lavere pris. OnePlus har ikke set sig tilbage, og i dag er OnePlus et af de absolut førende smartphone-brands i verden.

OnePlus producerer stadig premium smartphones til lave priser, og derfor er OnePlus-telefoner meget populære.

Læs mere om OnePlus 10 Pro, OnePlus 8 serien her og Oneplus 9 serien her.