• Lige nu - fri fragt på alle ordrer!
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
  • 30 dages fri returret
  • Bestil inden kl. 15 og vi afsender i dag
  • Lige nu - fri fragt på alle ordrer!
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
  • 30 dages fri returret
  • Bestil inden kl. 15 og vi afsender i dag

OnePlus

OnePlus er en kinesisk virksomhed, som har produceret smartphones siden 2014. OnePlus er på kort tid blevet et stort mobilbrand med gode smartphones til billige priser. De er specielt kendt for at udvikle lynhurtige mobiler, hvor hastigheden er blevet topprioritet. Derudover har OnePlus-telefoner mange af de samme funktioner som de dyrere smartphones på markedet. De matcher derfor de store og dyrere flagskibe og vinder på deres gode kvalitet og pris. Køb OnePlus hos Call me helt uden binding. Priserne kræver samtidigt køb af abonnement.

Filtrer

OnePlus – Et premium smartphonebrand

Selvom OnePlus ikke har mange år på bagen, er de allerede blevet et førende smartphonebrand. Siden OnePlus One så dagens lys i 2014, er det nemlig gået hurtigt – både mht. specifikationer og imponerede anmeldere. Deres telefoner giver en sand flagskibs-følelse, du ellers aldrig får til den pris. Mange udråber deres telefoner til at være de bedste Android-telefoner på markedet.

 

Med OnePlus 6 og 6T slog de virkelig deres navn fast som et brand, der laver premium-telefoner af høj kvalitet. Du får virkelig meget for pengene med mobiltelefonerne, der er proppet med høj ydeevne og gode kameraer. Batterilevetiden er også uhørt høj på telefonerne, og hurtigopladningen er imponerende hurtig.

 

Mottoet, Never Settle, handler om at forstå brugernes grundlæggende problemer og lave de bedste produkter for at løse disse. Med en mobiltelefon fra OnePlus skal du aldrig nøjes. Du får nemlig den bedste teknologi til en uhørt lav pris. OnePlus har også udviklet sit eget OS – OxygenOS. Det er baseret på Googles Android-styresystem, men føles endnu bedre og hurtigere.

 

Køb en OnePlus-telefon til lav pris

Vi har altid lave priser til dig, så du kan finde en god og billig OnePlus-telefon. Du kan se de nyeste OnePlus-telefoner her på siden med det samme, de er lanceret. Ofte kan du også forudbestille dem, så du har dem som en af de første i landet – selvfølgelig stadig til en god pris.

 

Vi har også gjort det nemt at sprede betalingen ud over længere tid, så du kun betaler et mindre beløb hver måned. Du kan selvfølgelig også betale det fulde beløb med det samme. Klik på din ønskede model, og se de forskellige muligheder. Som om de lave priser ikke var nok, kan du også få en Call me Care Mobilforsikring, der dækker dig i hele verden.

 

Det bedste tilbehør til den bedste mobil

Det er ikke kun markedets bedste mobiltelefoner, du finder hos os. Vi har også et bredt udvalg af tilbehør, så du kan få det meste ud af din telefon. Her har vi bl.a. højttalere og headsets, du kan bruge sammen med din OnePlus-telefon.

 

Hvis du skal være væk fra hjemmet i flere dage uden adgang til strøm, kan du også finde flere praktiske powerbanks i vores udvalg. Så har du altid strøm.

 

Få en OnePlus med verdensklasse abonnementer

Vi har selvfølgelig også gode og billige mobilabonnementer, der passer perfekt til din nye OnePlus-mobil. Vi har ingen skjulte gebyrer eller lange bindingsperioder. Du vælger selv det abonnement, der passer til dig og dine behov.

 

Hvis dine behov ændrer sig, kan du nemt skifte abonnement. På den måde betaler du aldrig for mere, end du har brug for. Vi har også et særligt børneabonnement, der giver tryghed for både forældre og barn i hverdagen.