• Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret
  • Bestil inden kl. 15 og vi afsender i dag
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret
  • Bestil inden kl. 15 og vi afsender i dag
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.

OnePlus

OnePlus er en kinesisk virksomhed, som har produceret smartphones siden 2014. OnePlus er på kort tid blevet et stort mobilbrand med gode smartphones til billige priser. De er specielt kendt for at udvikle lynhurtige mobiler, hvor hastigheden er blevet topprioritet. Derudover har OnePlus-telefoner mange af de samme funktioner som de dyrere smartphones på markedet. De matcher derfor de store og dyrere flagskibe og vinder på deres gode kvalitet og pris. Køb OnePlus hos Call me helt uden binding. Priserne kræver samtidigt køb af abonnement.

Filtrer

OnePlus – Et premium smartphone brand

Selvom OnePlus ikke har mange år på bagen, er de allerede blevet et førende smartphone brand. Siden OnePlus One så dagens lys i 2014, er det nemlig gået hurtigt – både mht. specifikationer og imponerede anmeldere. Deres telefoner giver en sand flagskibs-følelse, du ellers aldrig får til den pris. Mange udråber deres telefoner til at være de bedste Android-telefoner på markedet.

Med OnePlus 6 og 6T slog de virkelig deres navn fast som et brand, der laver premium-telefoner af høj kvalitet. Du får virkelig meget for pengene med mobiltelefonerne, der er proppet med høj ydeevne og gode kameraer. Batterilevetiden er også uhørt høj på telefonerne, og hurtigopladningen er imponerende hurtig.

Mottoet, Never Settle, handler om at forstå brugernes grundlæggende problemer og lave de bedste produkter for at løse disse. Med en mobiltelefon fra OnePlus skal du aldrig nøjes. Du får nemlig den bedste teknologi til en uhørt lav pris. OnePlus har også udviklet sit eget OS – OxygenOS. Det er baseret på Googles Android-styresystem, men føles endnu bedre og hurtigere.

Køb en OnePlus-telefon til lav pris

Vi har altid lave priser til dig, så du kan finde en god og billig OnePlus-telefon. Du kan se de nyeste OnePlus-telefoner her på siden med det samme, de er lanceret. Ofte kan du også forudbestille dem, så du har dem som en af de første i landet – selvfølgelig stadig til en god pris.

Vi har også gjort det nemt at sprede betalingen ud over længere tid, så du kun betaler et mindre beløb hver måned. Du kan selvfølgelig også betale det fulde beløb med det samme. Klik på din ønskede model, og se de forskellige muligheder. Som om de lave priser ikke var nok, kan du også få en Call me Care Mobilforsikring, der dækker dig i hele verden.

OnePlus er kendt for stærke kameraer og høj brugervenlighed

Selvom OnePlus lægger sig prismæssigt under sine konkurrenter, så er ydelsen på mindst samme niveau. OnePlus er især kendt for at udstyre deres smartphones med kameraer i særklasse. Du kan altså vide dig helt sikker på, at vælger du en OnePlus, kan du forevige alt omkring og gemme dine minder i høj kvalitet. Uanset om du tager billeder eller optager video.

Med OnePlus’ eget styresystem, OxygenOS, oplever du som forbruger brugervenlighed i særklasse, hvor det er nemt at navigere og tilpasse din OnePlus efter dine ønsker.

Til forskel for mange andre smartphones, er der på OnePlus ikke installeret en masse apps fra start. Her får du kun de mest nødvendige apps, og resten må du helt selv bestemme. Derudover er OxygenOS fra OnePlus også kendetegnet ved enorm let navigation. Menuerne er strømlinede, og din OnePlus reagerer med det samme, at du berører skærmen.

Det bedste tilbehør til den bedste mobil

Det er ikke kun markedets bedste mobiltelefoner, du finder hos os. Vi har også et bredt udvalg af tilbehør, så du kan få det meste ud af din telefon. Her har vi bl.a. højttalere og headsets, du kan bruge sammen med din OnePlus-telefon.

Hvis du skal være væk fra hjemmet i flere dage uden adgang til strøm, kan du også finde flere praktiske powerbanks i vores udvalg. Så har du altid strøm.

Få en OnePlus med verdensklasse abonnementer

Vi har selvfølgelig også gode og billige mobilabonnementer, der passer perfekt til din nye OnePlus-mobil. Vi har ingen skjulte gebyrer eller lange bindingsperioder. Du vælger selv det abonnement, der passer til dig og dine behov.

Hvis dine behov ændrer sig, kan du nemt skifte abonnement. På den måde betaler du aldrig for mere, end du har brug for. Vi har også et særligt børneabonnement, der giver tryghed for både forældre og barn i hverdagen.

Historien om OnePlus - Never Settle

OnePlus-brandet er bygget på fortællingen om, at man aldrig skal nøjes. Altså “Never Settle”, som OnePlus selv siger det. Og det skal du heller ikke, hvis du vælger en OnePlus. OnePlus laver nemlig high-end smartphones, der prismæssigt ligger langt under konkurrenterne.

Tanken bag er at lave smartphones i simple, elegante designs, der har en høj brugervenlighed og er lige så avanceret som de bedste smartphones på markedet. Det skal bare ikke afspejles i prisen.

Det var også med den tanke, at OnePlus for første gang i 2014 lancerede deres OnePlus One. OnePlus One blev hurtigt kendt som “The 2014 Flagship Killer”. Netop fordi den var i stand til at konkurrere med de største brands flagskibsmodeller men til en meget lavere pris. OnePlus har ikke set sig tilbage, og i dag er OnePlus et af de absolut førende smartphone-brands i verden.

OnePlus producerer stadig premium smartphones til lave priser, og derfor er OnePlus-telefoner meget populære.