• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!

Mobiltelefoner på tilbud

Spar penge på en ny smartphone ved at benytte dig af et af vores gode mobil-tilbud. Vi har altid tilbud på en lang række forskellige telefoner til ekstra lave mobilpriser. Uanset om du er på udkig efter en iPhone eller en Android-mobil, har vi altid et godt tilbud til dig. 

Som Call me-kunde får du nu ubegrænset adgang til podcasts hos Podimo for 0 kr./md. – vi gi'r i hele 2024!

Filtrer

Her får du de bedste mobil-tilbud

Vi har altid lave priser på vores mobiltelefoner. Men vi har også ekstra gode mobil-tilbud til dig på flere af de populære mærker. Vi har valgt at samle de bedste mobil-tilbud her på siden, så du nemt kan finde din nye mobil til en pris, der passer dit budget.

Det er både ældre og nye modeller, du kan finde her på siden. Du kan også tit finde flagskibe fra bl.a. Samsung og Apple blandt vores tilbud, så det er bare med at holde øje med de gode tilbud. Hvis du leder efter et bestemt mærke, kan du hurtigt sortere telefonerne via filteret. Så får kun vist tilbud på disse mærker.

Når du alligevel leder efter en god pris på en ny mobiltelefon, kan du med fordel samtidig kigge forbi vores side med tablets til lave priser. Her finder du også gode tilbud på tablets fra de mest populære mærker, så du kan få både en mobil og tablet til næsten ingen penge.

Se vores mobilpriser med abonnement

Vi har ingen skjulte gebyrer eller lange bindingsperioder. Det lader vi andre om. I stedet har vi listet alle priser her på siden. 

Når du har valgt din mobil, vælger du mulig kapacitet (hukommelse). 

Det er desuden nemt at sammenligne de gode tilbud. Vi anbefaler, at du finder 2-3 telefoner, du er interesseret i, og trykker på ”Sammenlign” under modellerne. Så får du vist specs og priser i et nemt og overskueligt format, så du kan vælge det rette tilbud for dig.

Vi har ofte mobil-tilbud på iPhone og Samsung Galaxy

Vi har altid spændende tilbud i vores webshop. De gode priser gør det muligt for dig at spare mange penge – også på flagskibe som iPhone og Samsung Galaxy. Nogle mobil-tilbud udgår og andre kommer til. Så det er med at slå til, når du ser en god pris på en mobil, du gerne vil have.

Er det f.eks. et godt Samsung mobil-tilbud, du er på udkig efter, kan du bruge vores filter. Klik på ”Samsung”, så du kun ser disse. Du kan gøre det samme, hvis du leder efter et godt tilbud på en iPhone, Motorola, Nokia, Xiaomi, Sony eller OnePlus.

Med flere af de gode mobil-tilbud får du både mobil og ekstra devices eller tilbehør. Det kan f.eks. være, at du får høretelefoner eller smartwatch med, når du køber telefonen. På den måde bliver tilbuddet endnu bedre.

Tilbehør & udstyr

Det siger vores kunder