• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!

SAMSUNG MOBIL TILBUD

Vil du have et godt tilbud på en Samsung mobil? Hos Call me kan du lige nu spare penge på en række forskellige Samsung mobiler. Vi har samlet alle Samsung tilbud på siden her.

Filtrer

Find masser af gode Samsung-mobil tilbud

Hos Call me har vi løbende et stort udvalg af gode tilbud på Samsung-mobiler. Her kan du finde alt fra de bedste og nyeste Samsung-telefoner til de ældre modeller til en særdeles god pris. 

Det smarte ved at jagte Samsung-tilbud er, at du kan spare mange penge på dit næste mobilkøb. Så langt var du nok med, men Samsung producerer forskellige serier til forskellige budgetter, og det gør, at du virkelig har mulighed for at gøre en god handel, hvis du finder den rette model.

Herunder kan du læse mere om serierne fra Samsung og blive klogere på, hvilken serie du skal jagte et godt Samsung-tilbud på. 

Samsung Galaxy S-tilbud

Samsung Galaxy S er Samsungs flagskibsserie, og altså den serie der er mest avanceret og ligger øverst i prisklassen. Dermed er det særdeles attraktivt, hvis du kan finde et godt tilbud på en Samsung Galaxy-mobil, da du virkelig får en god telefon. 

Samsung Galaxy-serien er efterhånden også blevet så avanceret, at vælger du en af de ældre serier, så kan den fungere rigtig godt og være med helt fremme i mange år. En Samsung-smartphone i Galaxy-serien har et fremragende kamera, en flot skærm og et stilrent design. Og dette vil den have, selvom den har flere år på bagen. 

Så er du på jagt efter en rigtig god mobil, så se efter vores løbende tilbud på Samsung-mobiler fra Galaxy-serien. Her kan du spare mange penge og virkelig gøre dig en god handel.

Find gode tilbud på Samsung Galaxy A-serien

Hvis du skal finde et ekstra godt Samsung-tilbud, så er det en Samsung-mobiltelefon fra Galaxy A-serien, du skal gå efter. Samsung Galaxy A-serien er en lettere og mere prisvenlig udgave af Samsung Galaxy-serie. Her har Samsung samlet alt det vigtigste og bedste fra deres flagskibsserie og kogt ned til en mindre størrelse. 

Her får du virkelig noget for pengene, og du får rigtig mange af de samme funktioner og muligheder, som du får med den “rigtige” Samsung Galaxy-serie. 

Netop fordi du får så meget mobil for pengene med Samsung Galaxy A-serien, så er det også en af Samsungs mest populære serier. Det skyldes også, at smartphones generelt er blevet mere avancerede, og det gør, at Samsung Galaxy A faktisk er med helt fremme, når vi taler om specifikationer og funktioner. Selvom den skal forestille at være en lettere udgave af Galaxy-serien. 

Det gør også, at vælger du en lidt ældre Samsung Galaxy A-mobil, så skal du ikke være nervøs for, at den bliver “outdated” relativt hurtigt. Du kan nemlig få en rigtig avanceret Samsung-mobil, der kan være med fremme og være en god mobil i mange år frem. 

Derfor kan du få virkelig meget mobil for pengene, når du finder en Samsung Galaxy A-mobil på tilbud hos Call me.

Tilbud på Samsung Galaxy Z-serien

Hvis du er på udkig efter en flip- eller foldetelefon, så tag et kig på Samsung Galaxy Z-serien, der består af Samsungs populære klaptelefoner. Samsung Galaxy Z-serien er Samsungs nyeste serie af smartphones. 

Z-serien er inspireret af de klassiske klaptelefoner som du måske husker fra 1990’erne og op gennem nullerne indtil smartphones for alvor afløste telefonerne med trykbare knapper.  Med Samsungs Flip og Fold telefoner får du en smartphone som du kan klappe sammen, så den fylder mindre i lommen eller tasken. Læs meget mere om Samsung Galaxy Z-serien her