• Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret
  • Bestil inden kl. 15 og vi afsender i dag
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret
  • Bestil inden kl. 15 og vi afsender i dag
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.

Samsung Galaxy Z Flip3 & Galaxy Z Fold3

Glæd dig til uendelig frihed, når din verden folder sig ud med Samsung Galaxy Z-serien. Deres tredje generation af foldbare smartphones består af Samsung Galaxy Z Flip og Z Fold. Fælles for dem er et unikt design i robuste materialer med enestående fleksibilitet.

Måske husker du selv de klassiske klaptelefoner, der gav en tilfredsstillende lyd, hver gang du klappede dem sammen. Med Samsung Galaxy Z-serien bliver det bedste fra fortiden sat sammen med moderne telefoner fra fremtiden. For dig betyder det en fleksibel smartphone som ingen andre.

Filtrer

Samsung Galaxy Z Flip & Galaxy Z Fold

Det ikoniske design og de dobbelte egenskaber byder blandt andet på praktiske folde- og klapfunktioner. Begge modeller er stilede og innovative, fordi du kan bøje, folde og “flippe” skærmen på midten af mobilen. Uden at det går ud over ydeevne eller klarhed. Bliv klar til 5G, og tag smukke billeder med de knivskarpe kameraer. Uanset hvor du er. Desuden har Galaxy Z-serien fået en opgradering - holdbarheden er stærkere, designet er mere elegant, og du kan være endnu mere tilgængelig. Hvad enten du vælger en Samsung Galaxy Z Flip eller Samsung Galaxy Z Fold. Det er topklassen af premium smartphones.

Derfor bør du vælge en foldbar skærm fra Samsung Galaxy Z-serien

Fleksibel og effektiv blandet med det ekstra og eksklusive. Det er opskriften på en smartphone med foldbar skærm fra Samsung Galaxy Z-serien. Her møder du Galaxy Z Fold og Galaxy Z Flip, som ikke er helt almindelige mobiler. Begge har nemlig to skærme, hvoraf den indvendige er foldbar.

På den måde kan du folde den ene skærm, mens den anden giver dig et overskueligt overblik over, hvad der sker på din smartphone. Få alt det vigtigste med dig i lommen, uden at det fylder. Når du har brug for det, folder du let skærmen ud.

De mange funktioner giver dig frihed til at være så fleksibel som muligt. Og det er netop, hvad der gør Samsung Galaxy Z-serien så attraktiv. 

Se din yndlingsserie, deltag i et videoopkald, eller surf på nettet fra en skærm med høj opløsning. Du bestemmer selv, hvilken del af din skærm du vil bruge til hvad.

Desuden kan du indstille din Samsung Galaxy Z-smartphone til at stå, så den filmer eller afspiller i den helt rette vinkel. Hvis du vil have det bedste fra begge verdener i et stilrent design, så skuffer en foldbar mobil fra Galaxy Z-serien ikke.

Awards til Samsung Galaxy Z serien

Galaxy Z Fold3

Galaxy Z Flip3

Samsung Galaxy Z er både robust og let

At have en smartphone, som du kan folde midt på skærmen, virker måske risikabelt. Kan skærmen klare at blive klappet sammen hver dag? Men du kan tage det helt roligt. Samsung har nemlig udstyret deres Galaxy Z-smartphones i robuste materialer, der er skabt til at blive brugt.

Faktisk er de fremstillet med markedets stærkeste aluminium og Gorilla Glass Victus. Derudover er både Samsung Galaxy Z Flip og Samsung Galaxy Z Fold vandafvisende med en IPx8-certificering. Taber du derfor din mobil, så holder den til de fleste tab og slag.

Selve designet er også elegant og let i vægt. Når du holder enten Galaxy Z Flip eller Samsung Galaxy Z Fold, så ligger de sikkert i din hånd. Du behøver derfor ikke være nervøs for, at din nye foldbare smartphone fra Galaxy Z-serien nemt falder ud af hænderne på dig.

Sammenligning af størrelser

Samsung Galaxy Z Fold3

Samsung Galaxy Z Flip3

Samsung Galaxy Z Flip

Vil du gerne have en smartphone, der altid er klar til det, du gerne vil opleve på den? Med Samsung Galaxy Z Flip fra 2021 kan du det hele. Den moderne smartphone veksler nemlig med at være en praktisk, lille mobil som lukket, og når du folder den ud, bliver den til en smartphone, der har en størrelse som de fleste andre. På den måde kan du have det hele med dig, mens det kun fylder det halve.

På ydersiden af mobilen bliver du mødt af en smart skærm på 1,9”. Her kan du følge med i alt det, der sker. Modtager du et opkald, kan du tilmed svare uden at klappe telefonen op. Takket være det stærke kamera kan du også få videoer og billeder med smukke detaljer.

Indvendig venter der dig en flot og dynamisk 120 Hz-skærm på 6,7”, der giver dig lov til at udnytte skærmen optimalt. Her får du også et 10 MP kamera, der byder på selfies i studiekvalitet. Uden brug af hænder. Du skal bare vinke. Så vil det intelligente kamera tælle ned og tage billedet.

Skal du se en serie i toget eller være med til et videomøde? Med Flex Mode kan du folde din Samsung Galaxy Z Flip i den bedste vinkel.

Det vil sige, at din smartphone kan stå stabilt af sig selv. Bagefter er det bare om at læne dig tilbage og blive underholdt eller teste det nye kamera. Samsung Galaxy Z Flip er selvfølgelig 5G-ready.

Samsung Galaxy Z Fold

Virkelighedstro farver, enormt hurtige skærme og maksimal produktivitet. Sådan kan vi hos Call me blandt andet beskrive Samsung Galaxy Z Fold. Det revolutionerende design fra 2021 minder om to smartphones, der er smeltet sammen. Klar til at blive foldet ud til en verden af underholdning eller maksimal produktivitet.

Hvis du derfor ønsker det bedste fra en smartphone og en tablet, skal du vælge en Samsung Galaxy Z Fold.

Blandt andet får du en dobbelt 120 Hz-skærm, høj ydeevne og et eksklusivt design. Åbner du din Samsung Galaxy Z Fold helt, får du også en 7,6” skærm til at blive underholdt af. Køb eventuelt mobilens S Pen ved siden, så du samtidig kan notere, tegne og redigere direkte på skærmen.

Desuden kommer mobilen med Split View, så du kan sætte dine multitask-evner på prøve. Du kan nemlig have enten to apps åben på samme tid eller udnytte én og samme app på en helt ny måde. Med både 5G samt Wi-Fi 6 er der ingen forsinkelser.

Og der skal nok være kræfter til det hele. Uanset om du vil arbejde effektivt på farten, hygge dig i sofaen med en serie eller have det sjovt med gaming. Med kraftig dobbeltbatteri og hurtig processor er din Samsung Galaxy Z Fold klar til alt det, du gerne opleve.

Er du interesseret i en klaptelefon, der ikke er en Samung? Klik her for at se Call mes udvalg af klaptelefoner.