• Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret
  • Bestil inden kl. 15 og vi afsender i dag
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret
  • Bestil inden kl. 15 og vi afsender i dag
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.

Samsung

Samsung laver bl.a. tablets og smartphones, som er blevet enormt populære i hele verden. Det gælder især Samsung Galaxy-serien, som er solgt i et stort antal både i Danmark og i resten af verden. Samsung laver både begynder-mobiler og premium-telefoner, som imponerer i test og anmeldelser. Find din nye Samsung-mobil her på siden, og få en smartphone fra højeste hylde, som du kan skræddersy til dine behov. Priserne kræver samtidigt køb af abonnement.

Filtrer

Samsung skaber fremtiden med

verdensklasse devices

De fleste kender Samsung. De laver alt fra imponerende hvidevarer til prisvindende mobiltelefoner og tablets baseret på visionen; ”Inspirer verden, Skab fremtiden”. Man må sige, at Samsung i den grad har været med til at skabe fremtiden med sine imponerende devices. Her på siden kan du se vores Samsung-mobiler, og vi har endda ekstra gode Samsung-tilbud på flere mobiltelefoner.

Samsung laver nogle af de mest populære smartphones i verden. Specielt Samsung Galaxy-modellerne har for alvor bevist, at Samsung er en seriøs mobilproducent. Siden den første Samsung Galaxy-smartphone så dagens lys, har de vundet massevis af priser samt imponeret i test efter test.

Devices fra Samsung er fyldt med imponerende hardware og intuitiv software. Du får det bedste af det bedste, uanset om du vælger en Samsung Galaxy-mobil eller -tablet. Når du kombinerer din Samsung-mobil med vores billige mobilabonnementer, får du det bedste ud af din nye Samsung-telefon.

Køb en Samsung Galaxy-telefon og få det bedste af det bedste

Noget af det, der har været med til at gøre Samsung så populære, som de er, er den kompromisløse tilgang til det at lave smartphones. En Samsung-mobil er gennemsyret af kvalitet, som du både ser og mærker, når du står med en af deres mobiltelefoner i hånden.

Men hvilken Samsung-mobil skal jeg vælge, tænker du måske? Der findes flere Samsung Galaxy-serier, der har hver deres unikke fordele. De mest populære er:

Samsung Galaxy S-serien – Her er tale om Samsungs flagskibe, der er noget af det ypperste, du kan få. Galaxy S-modellerne er nogle af de mest populære mobiltelefoner i verden.

Samsung Galaxy Z-serien: Fortiden møder nutiden med Samsung Galaxy Z-serien, hvor de klassiske klaptelefoner nu er udstyret med touchskærme som du kender dem, men hvor skærmen nu enten kan foldes eller flippes sammen.

Samsung Galaxy A-serien – Du kan få en Samsung Galaxy A-mobil til ethvert behov. Serien har alt fra den perfekte begyndermobil til verdensklasse hardware, skærm og kamera.

Uanset hvilken Samsung Galaxy-telefon du vælger, får du en mobil, der snildt kan matche andre topmodeller. Især Samsung Galaxy S- og Note-serien har uhørt meget power og professionelle kameraer. Når du først prøver en af dem, vil du aldrig slippe den igen.

Samsung producerer også tablets i deres Samsung Galaxy Tab-serie. Deres tablet kører på Android, ligesom resten af Samsungs line-up. Læs mere om dem her.

Det er ikke kun Samsungs Galaxy-telefoner, der imponerer. En Samsung Galaxy tab er nemlig også spækket med hardware og software fra absolut højeste hylde. De er så kraftige og brugervenlige, at de ofte kan erstatte din bærbare computer.

2021 bød på endnu et flagskib: Samsung Galaxy S21 5G

I 2021 bød Samsung på endnu en lancering i deres Samsung Galaxy-serie, hvor Samsung Galaxy S21-serien bragede ind på scenen med vanvittige specifikationer og utrolig teknologi. Kameraet havde fået en kæmpe overhaling, hvor du nu kunne skyde billeder og videoer, som var du en professionel fotograf.

I S21-serien har vi Samsung Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra 5G. Sværvægteren i flagskibsserien S21 er Samsung Galaxy S21 Ultra 5G.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G er udstyret med firedobbelt kamera, der er Samsungs bedste mobilkamera nogensinde. Med forbedret avanceret AI misser du aldrig en detalje eller et motiv. Og med ultravidvinkel samt dybdeskarphed har det aldrig været nemmere at ramme plet med dit kamera.

Hvis du er for langt fra dit motiv, så frygt ej. Med 100x zoom tager Samsung Galaxy S21 Ultra 5G dig tæt på, selv hvis du er langt fra.

Samsung Galaxy S21 og S21+ minder meget om hinanden, hvor det mest er størrelsen, der er forskellen. Begge har fantastiske kameraer, hvor du kan skyde skarpt i dårligt lys og få alle detaljer med, uanset hvilken tid på døgnet du tager billeder.

Den primære forskel finder du på skærmstørrelsen, hvor Samsung Galaxys S21 har en 6,2” skærm, og S21+ har en skærm på hele 6,7”. Begge skærme er med dynamisk opdateringsfrekvens, hvor du får op til 120 Hz, når du har brug for det.

Med langtidsholdbare batterier og kraftfulde processorer er Samsung Galaxy S21 og S21+ klar til at præstere hele dagen og med fuld ydelse. Læg dertil at de også er 5G-ready.

Flip og fold: Eksklusive smartphones fra Samsung

Skal det være eksklusivt, og ønsker du en telefon, hvor det ikke handler om pris men om stil, kvalitet og udtryk? Så skal du vælge en Galaxy Z Fold eller Galaxy Z Flip fra Samsung. Telefonerne er stilede og innovative, da de som få smartphones kan bøjes, foldes og “flippes” på midten af mobilen. Touch-skærmen er 100% foldbar, og det tager intet fra ydeevne eller klarhed.

Galaxy Z Flip er den, der minder mest om en klassisk klaptelefon. Samsung har skabt en smartphone, der kan klappes sammen, og dermed er skærmen beskyttet, mens du har den i din lomme eller i din taske. Telefonen har et stærkt kamera, en kraftig processor og 5G, og dermed er den på højde med resten af high-end markedet af smartphones.

Galaxy Z Fold er revolutionerende i sit udseende, da den på sin vis minder om to smartphones, der er smeltet sammen. Samsung har skabt en unik mobiltelefon, der med høj ydeevne, et skarpt kamera, 5G og et eksklusivt design hører til i den absolutte top af smartphones.

De to skærme fungerer i perfekt harmoni, hvor du let trækker apps, filer og andet fra den ene til den anden. Det er som at have to enheder i én, og du kan til enhver tid betjene din Galaxy Z Fold som én samlet smartphone.

Samsung Galaxy S20: Samsungs flagskib fra 2020

I starten af 2020 lancerede Samsung det dengang nyeste skud på stammen af deres Samsung Galaxy-telefoner, som med banebrydende funktioner og særlige features bragte stor fanfare med sig. Samsung Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra er navnene på de tre topmodeller, der skulle cementere Samsungs status som en af verdens største og førende producenter af smartphones.

I Samsung Galaxy S20 serien sidder der et godt kamera. Og det er en underdrivelse af de store. Der sidder flere linser, som tilsammen skaber et suverænt kamera. I Samsung Galaxy S20 Ultra sidder et endnu bedre kamera, men fælles for hele serien er, at kameraet er i verdensklasse.

En fordel ved at vælge Samsung Galaxy S20-serien er - udover at det er en high-end smartphone i den absolutte verdenstop - at du kan opgradere lagerpladsen. S20 kommer med 128 GB lagerplads, men du kan opgradere helt op til 1 TB med et microSD-kort.

Med IP68-klassificering og klargjort til 5G er du sikker på, at din Samsung Galaxy S20 holder i mange år ud i fremtiden.

Samsung Galaxy S20-serien blev solgt i millionvis og rost af anmeldere verden over. I dag er den erstattet af den nye Samsung Galaxy S21-serie.

Samsung Galaxy S20 FE: Billigere mobil til Samsungs fans

I 2020 kom der en ny udgave af S20-serien, nemlig Samsung Galaxy S20 FE - som står for Fan Edition. Prisen er skåret kraftigt ned på denne Samsung-mobil, og den kan i grove træk meget af det samme som S20. Den koster bare ikke lige så meget, og så er der valgt billigere materialer til at holde prisen nede med.

Bagsiden på S20 FE er lavet i plastik, hvor S20 er lavet i glas. S20 FE har Qualcomm Snapdragon 865-processoren, hvor S20 har Exynos 990, der er Samsungs egen. Dog giver det reelt ingen forskel i ydelse, når du bruger din Samsung-mobil i det daglige.

På den 6,5” store skærm kan du se alle detaljer gengivet i skarp kvalitet. Faktisk er skærmen større end på S20, og den er mindre end den på Galaxy S20 Ultra.

Med kameraet får du også næsten samme oplevelse. Går du meget op i dit kamera, skal du vælge den “ægte” Galaxy S20, men det er minimalt, hvad der er forskel. Hvis du er på udkig efter en telefon til en god pris, så kan du roligt vælge Galaxy S20 FE fra Samsung.

Med verdensklasse telefoner følger verdensklasse tilbehør

De lækre Samsung Galaxy-serier er noget helt specielt. Derfor har vi også et stort udvalg af tilbehør, så du kan få det bedste ud af telefonerne samt beskytte dem. Her finder du bl.a. skærmbeskyttelse og covere, der beskytter dit device døgnet rundt.

Vi har også højttalere med imponerende lyd, som du kan tage med på stranden eller i haven. Du kan også se flere hovedtelefoner, der leverer dejlig lyd på farten. Du kan tage dit lynhurtige internet med dig med vores mobile bredbånd, som du kan bruge i hele Danmark. Så skal du aldrig vente på forbindelse igen.

TILBEHØR OG ANDET LÆKKERT

De mest tilfredse kunder
2015 | 2016 | 2018 | 2019

Det siger kunderne om os på Trustpilot