• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!

Samsung Galaxy mobiltelefoner

Samsung laver bl.a. tablets og smartphones, som er blevet enormt populære i hele verden. Find din nye Samsung-mobil her på siden, og få en smartphone fra højeste hylde, som du kan skræddersy til dine behov. Priserne kræver samtidigt køb af abonnement.

Som Call me-kunde får du nu ubegrænset adgang til podcasts hos Podimo for 0 kr./md. – vi gi'r i hele 2024!

Filtrer

Samsung Galaxy 

Galaxy S24-serien

Galaxy S23-serien

Galaxy S-serien

Galaxy A-serien

Galaxy Z-serien

Samsung rygter

Alt Samsung tilbehør

Samsung skaber fremtiden med

verdensklasse devices

De fleste kender Samsung. De laver alt fra imponerende hvidevarer til prisvindende mobiltelefoner og tablets baseret på visionen; ”Inspirer verden, Skab fremtiden”. Man må sige, at Samsung i den grad har været med til at skabe fremtiden med sine imponerende devices. Her på siden kan du se vores Samsung-mobiler, og vi har endda ekstra gode Samsung-tilbud på flere mobiltelefoner.

Samsung laver nogle af de mest populære smartphones i verden. Specielt Samsung Galaxy-modellerne har for alvor bevist, at Samsung er en seriøs mobilproducent. Siden den første Samsung Galaxy-smartphone så dagens lys, har de vundet massevis af priser samt imponeret i test efter test.

Devices fra Samsung er fyldt med imponerende hardware og intuitiv software. Du får det bedste af det bedste, uanset om du vælger en Samsung Galaxy-mobil eller -tablet. Når du kombinerer din Samsung-mobil med vores billige mobilabonnementer, får du det bedste ud af din nye Samsung-telefon.

Køb en Samsung Galaxy-telefon og få det bedste af det bedste

Noget af det, der har været med til at gøre Samsung så populære, som de er, er den kompromisløse tilgang til det at lave smartphones. En Samsung-mobil er gennemsyret af kvalitet, som du både ser og mærker, når du står med en af deres mobiltelefoner i hånden.

Men hvilken Samsung-mobil skal jeg vælge, tænker du måske? Der findes flere Samsung Galaxy-serier, der har hver deres unikke fordele. De mest populære er:

Samsung Galaxy S-serien – Her er tale om Samsungs flagskibe, der er noget af det ypperste, du kan få. Galaxy S-modellerne er nogle af de mest populære mobiltelefoner i verden.

Samsung Galaxy Z-serien: Fortiden møder nutiden med Samsung Galaxy Z-serien, hvor de klassiske klaptelefoner nu er udstyret med touchskærme som du kender dem, men hvor skærmen nu enten kan foldes eller flippes sammen.

Samsung Galaxy A-serien – Du kan få en Samsung Galaxy A-mobil til ethvert behov. Serien har alt fra den perfekte begyndermobil til verdensklasse hardware, skærm og kamera.

Uanset hvilken Samsung Galaxy-telefon du vælger, får du en mobil, der snildt kan matche andre topmodeller. Især Samsung Galaxy S- har uhørt meget power og professionelle kameraer. Når du først prøver en af dem, vil du aldrig slippe den igen.

Samsung producerer også tablets i deres Samsung Galaxy Tab-serie. Deres tablet kører på Android, ligesom resten af Samsungs line-up. Læs mere om dem her.

Det er ikke kun Samsungs Galaxy-telefoner, der imponerer. En Samsung Galaxy tab er nemlig også spækket med hardware og software fra absolut højeste hylde. De er så kraftige og brugervenlige, at de ofte kan erstatte din bærbare computer.

Galaxy AI er her

Samsung skaber innovationer, der gør livet enklere, smartere og sjovere. Et tydeligt bevis på dette er den nye Galaxy S24-serie, der blev lanceret i begyndelsen af året. Mobilerne er udstyret med Galaxy AI, der virkelig ændrer forudsætningerne for, hvordan vi skaber, mødes og kommunikerer.

Denne kraft bliver nu tilgængelig for endnu flere: Samsung udvider Galaxy AI til flere af sine eksisterende mobiler, trådløse hovedtelefoner og udvalgte tablets – så du nemt kan bruge de smarte funktioner på dine forskellige enheder.

Galaxy AI findes nu på
• Galaxy S24-serien / S23-serien
• Galaxy Z Fold5 / Z Flip5
• Galaxy Tab S9-serien
• Galaxy Buds2-serien / Buds FE

Desuden er Galaxy AI ikke kun blevet tilgængelig for flere: der er også kommet flere muligheder. Funktionerne er blevet udviklet yderligere, så det er blevet et endnu smartere og mere kraftfuldt værktøj. Klar til at gøre alle dage nemmere. Her har vi samlet nogle af de smarte funktioner og nyheder.

2024: Sig hej til det nyeste medlem af familien med Samsung Galaxy S24

Samsung introducerer nu deres seneste teknologiske vidunder, Samsung Galaxy S24-serien, som inkluderer tre modeller: S24, S24+ og S24 Ultra. Samsung har altid været i front, når det gælder om at skabe banebrydende teknologier, der hjælper folk med at tage springet ind i fremtiden. Nu lancerer de Samsung Galaxy S24-serien, som er udstyret med Galaxy AI. Dette er deres nyeste smartphone, som er fyldt med intelligente AI-funktioner, der virkelig udnytter kraften i 5G.

Samsung har yderligere forfinet det 200 MP vidvinkelkamera, der tillader dig at tage billeder med uovertruffen detaljerigdom. Du kan således let forevige alle de magiske stunder i dit liv, uden at gå glip af noget væsentligt. Med vores 12 MP ultravidvinkelkamera kan du fange endnu mere af omgivelserne, og det 10 MP telekamera med 3x optisk zoom bringer dig tættere på det hele. Derudover kan du se frem til 50 MP Space Zoom, som er hele fem gange bedre end i Samsung Galaxy S23-serien.

Samsung Galaxy S24 Ultra er udstyret med den mest kraftfulde processor nogensinde set i en Samsung Galaxy-telefon - Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy. Oplev en performance i særklasse, der leverer en kraft, der er uden sidestykke. Alt dette er skabt for at optimere din spiloplevelse, maksimere AI-funktionernes kapacitet, forlænge levetiden på det robuste 5000 mAh-batteri og sikre en glidende brugeroplevelse.

Med et 50 MP vidvinkelkamera kan du indfange billeder med ekstraordinær detaljegrad. På den måde kan du ubesværet fange verdens vidundere uden at misse noget vigtigt. Med det 12 MP ultravidvinkelkamera kan du få mere i dit billede, og det 10 MP telekamera med 3x optisk zoom bringer dig tættere på det, der har størst betydning for dig.

Samsung Galaxy S24 er udstyret med et 4000 mAh-batteri, og S24+ kommer med et 4900 mAh-batteri, hvilket betyder, at du kan fordybe dig i dine favoritaktiviteter i længere tid uden konstant at skulle bekymre dig om batteriets levetid. Dermed kan du se dine favoritserier i ét stræk, fordybe dig i dit yndlingsspil, eller dokumentere din dag gennem kameraet - alt dette i længere tid sammenlignet med Samsung Galaxy S23-serien.

Galaxy_AI_er_her_titel.png

  Galaxy S24-serien, S23-serien, Z Flip5 og Z Fold5

Circle to Search

Find det rigtige med en cirkelbevægelse

Med Circle to Search with Google(1) kan du nemt søge efter noget, du har set i en video eller på et billede – helt uden ord. Du sætter blot en cirkel om  genstanden med din finger, så får du søgeresultaterne leveret. Nemt og effektivt.

Photo Assist

Smart og nem fotoassistent

Hej, professionelle fotograf! Med Photo Assist (3, 4) er det nemmere end nogensinde at få det perfekte billede. Du kan bl.a. flytte, slette eller forstørre genstande i billedet

Live Translate

Glem sprogbarriererne!

Med Live Translate (2,3) kan du modtage samtaler på andre sprog – og få samtalen oversat, mens den er i gang. Det perfekte rejseselskab!

Chat Assist

Få hjælp til formuleringerne

Sprog, stavning og grammatik – Chat Assist (3) hjælper dig med at formulere dine beskeder – selvom du vil sende dem på et andet sprog

Note Assist

Din personlige sekretær

Note Assist (3) hjælper dig med nemme referater, punktlister, hurtige oversættelser og et tydeligt overblik. Nemt!

1. Billede er simuleret. Sekvens forkortet. Faktisk UX/UI kan fremstå anderledes. Kræver netværksforbindelse og login på en Google og Samsung-konto. Tilgængelighed af søgefunktioner og tilknyttede apps kan variere afhængigt af land, sprog og enhed. Resultater kan variere afhængigt at visuelle matches. Brugere kan være nødsaget til at opdatere Android til nyeste version.

3. Nogle AI-funktionaliteter kræver login på Samsung konto. Galaxy AI-funktioner vil som minimum være gratis at anvende til udgangen af 2025 på understøttede Samsung Galaxy-enheder.

2. Live Translate kræver en netværksforbindelse og Samsung-kontologin. Live Translate er kun tilgængelig på den forudinstallerede app på Samsung telefonen. Visse sprog kræver muligvis download af sprogpakke. Tjenestens tilgængelighed kan variere afhængigt af sprog. Nøjagtighed af resultater er ikke garanteret.

4. Resultater kan variere afhængigt af lysforhold og situationen.

Samsung Galaxy S23-serien blev præsenteret 01.02.2023

Samsung Galaxy S23-serien består af Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ og Samsung Galaxy S23 Ultra. S23-serien er endnu stærkere end Samsung Galaxy S22-serien, der blev lanceret 09.02.2022 og byder på en endnu kraftigere ydeevne, hurtigere hastighed og et bedre kamera.

Samsung Galaxy S23 Ultra er udstyret med avanceret kamera-teknologi til dato i en Galaxy-mobil. Du kan optage i 8K og tage billeder med en opløsning på 200 megapixel, dag og nat. Med Nightography-funktionen kan du tage klare billeder selv i mørke omgivelser.

Samsung Galaxy S23 Ultra er også en effektiv gaming-telefon og er udstyret med en integreret S Pen. Skærmen måler 6.8" og batteriet har en kapacitet på 5000 mAh.

Samsung Galaxy S23+ har en skærm på 6.6" og et batteri på 4700 mAh.

Samsung Galaxy S23 har den mindste skærm i serien på 6.1", samt et mindre batteri på 3900 mAh.

Alle tre Galaxy S23-modeller er udstyret med den hurtigste processor, Snapdragon 8 Gen 2 Pro i en Galaxy-telefon, så du er sikker på en hurtig og effektiv oplevelse.

Nyt i 2023: Byd velkommen til Samsung Galaxy Flip5 og Fold5

Samsung Galaxy Z Flip5 er den seneste skud på stammen i Samsungs innovative serie af foldbare smartphones. Med sin kæmpe 6,7" skærm og fleksible design, der kan foldes sammen til en størrelse, der passer perfekt i lommen, sætter den nye standarder for mobilitet. Din Flip5 kan foldes sammen til størrelsen af en pudderdåse, hvilket gør den til den perfekte følgesvend på farten.

En af de mest bemærkelsesværdige opgraderinger er dens dobbelte skærm, hvor den udvendige skærm er næsten tredoblet i størrelse i forhold til tidligere modeller. Denne forbedring gør det muligt at se notifikationer, mails og samtaler uden at skulle åbne telefonen.

Med Samsung Galaxy Z Flip5 kan du endnu nemmere tage selfies – det indbyggede stativ giver dig nemlig mulighed for at tage selfies uden at holde telefonen. Holdbarheden er også blevet forbedret med en hurtig processor og et robust design, der kan modstå en let byge. Den ydre skærm er fremstillet af Gorilla Glass Victus 2 og ramme af aluminium, hvilket gør den ekstra robust.

Den nye Samsung Galaxy Z Flip5 er tilgængelig i fire moderne farver: Graphite, Cream, Mint og Lavender. Denne telefon er uden tvivl et skridt op fra sine forgængere og sætter en ny standard for foldbare smartphones.

Samsung Galaxy Z Fold5 er ikke bare en ny smartphone, men et banebrydende teknologisk vidunder, der fusionerer mobil og tablet i et enkelt foldbart design, der kan håndtere op til 200.000 foldninger. Med avancerede features som vandresistens, forbedrede lyssensorer og en større skærm, er den det ultimative værktøj til at effektivisere din hverdag og gøre arbejde på farten endnu nemmere.

Denne model præsenterer en ydre 6,2" skærm og en indre 7,6" skærm, begge i stand til at håndtere op til tre apps på én gang. Takket være zero gap hinge-teknologi, er Fold5 både lettere og slankere end sine forgængere. Og som en bonus, inkluderer købet en S Pen, der er ideel til notetagning, redigering og tegning.

Men Fold5 er ikke kun et arbejdsredskab. Den leverer også enestående underholdning med høj opløsning, justerbar lys- og lydstyrke og en ultra-responsiv skærm. Den er drevet af en Snapdragon 8 Gen 2 processor for at sikre en ubesværet brugeroplevelse. Kameraet er i særklasse med 50 MP hovedkamera, 3x optisk zoom, 30x Space Zoom og et 12 MP ultravidvinkelkamera.

Samsung Galaxy Fold5 er tilgængelig i farverne: Phantom Black, Cream og Icy Blue. Tjek den ud hos Call Me, og oplev for dig selv, hvordan den sætter en ny standard og overgår sine forgængere i Galaxy Z-serien.

I 2022 udkom Samsung Galaxy Z Flip4 og Fold4

I 2022 fik vi fornøjelsen af at møde nemlig Galaxy Flip4 og Fold4. Begge mobiler er eksklusive tilføjelser til den spændende serie af foldbare smartphones fra Samsung.

Samsung Galaxy Z Flip4 er den moderne udgave af den traditionelle klaptelefon. Selvom du får en stor og klar touchskærm med Samsung Galaxy Z Flip4, så får du samtidig en skærm, der kan foldes i og op. Men klapfunktionen er også det eneste, som Samsung Galaxy Z Flip4 har til fælles med fortidens mobiler.

Samsung Galaxy Z Flip4 er nemlig ekstremt avanceret. Den ikke bare ligner en premium-smartphone, den præsterer også som en. Du kan få endnu mere ud af din Samsung Galaxy Z Flip4 ved at klappe den delvist i, så den hviler på bagsiden af sig selv, mens halvdelen af mobilen fungerer som en skærm eller en linse.

Derudover rummer Samsung Galaxy Z Flip4 masser af andre avancerede funktioner. Kombinationen af performance og udtryk gør, at Samsung Galaxy Z Flip4 er en telefon, du skal vælge, hvis du vil have noget, som skiller sig ud af alle de rigtige årsager.

Samsung Galaxy Z Fold4 giver dig en smartphone og tablet, der er samlet i én smart løsning. Når Samsung Galaxy Z Fold4 er foldet sammen, har du en mobil, der har samme størrelse som en enhver smartphone. Men når du folder den ud, så får du en stor, indvendig skærm, der ligner en tablet.

Udover denne foldbare funktion så er Samsung Galaxy Z Fold4 både smartere, hurtigere og mere kraftfuld end tidligere modeller. Dermed er du i stand til at få glæde af alle de smarte funktioner, som Samsung kan byde på.

Samsung Galaxy Z Fold4 er bygget i et flot, stilrent design, men derudover er telefonen også endnu mere holdbar. Den er faktisk vandafvisende ift. IPx8-klassificeringen, og det er kun Samsung, der har denne klassificering til foldbare mobiler. 

Oplev Samsungs Galaxy S22-serie

Den nyeste Samsung Galaxy S22-serie flytter grænserne for dine forventninger til en ny smartphone. Samsung Galaxy S22-serien opnår et nyt niveau for lys, tid, ydeevne og design, der kan give dig en helt unik oplevelse.

Samsung Galaxy S22-serien består af tre modeller - Samsung Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra. Du kan være sikker på at få en oplevelse, der nok skal imponere dig, uanset hvilken model du er interesseret i.

Tag flotte og skarpe billeder og optag film som aldrig før. Samsung Galaxy S22 og S22+ løfter dine billeder til et nyt professionelt niveau med hovedkameraet på 50 MP. Du kan også sagtens tage billeder og videoer i mørke omgivelser. Den mest lysfølsomme sensor hidtil overvinder mørket, så du kan tage billeder og film døgnet rundt.

Er du vild med at optage video, så er Samsung Galaxy S22-serien den helt rette smartphone for dig. Du har nemlig mulighed for at filme i 8K, og både opløsningen og stabiliteten er så god, at du kan udplukke et stillbillede direkte fra dine videoer.

Med Samsung Galaxy S22 Ultra får du en smartphone, der er hurtigere med en endnu længere batteritid end nogen anden Samsung Galaxy. Den skarpe og lysstærke skærm har en opdateringshastighed på 120 Hz, hvilket gør, at alt hvad du foretager dig føles intuitivt - uanset om du scroller, swiper, gamer eller skifter mellem apps. Tag ultraskarpe billeder med hovedkameraet på hele 108 MP. Space Zoom gør det muligt at komme hele 100 gange tættere på.

Alle modeller i Samsung Galaxy S22-Serien er naturligvis også udstyret med 5G-netværk, så du kan streame og browse lynhurtigt.

2021 bød på endnu et flagskib: Samsung Galaxy S21 5G

I 2021 bød Samsung på endnu en lancering i deres Samsung Galaxy-serie, hvor Samsung Galaxy S21-serien bragede ind på scenen med vanvittige specifikationer og utrolig teknologi. Kameraet havde fået en kæmpe overhaling, hvor du nu kunne skyde billeder og videoer, som var du en professionel fotograf.

I S21-serien har vi Samsung Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra 5G. Sværvægteren i flagskibsserien S21 er Samsung Galaxy S21 Ultra 5G.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G er udstyret med firedobbelt kamera, der er Samsungs bedste mobilkamera nogensinde. Med forbedret avanceret AI misser du aldrig en detalje eller et motiv. Og med ultravidvinkel samt dybdeskarphed har det aldrig været nemmere at ramme plet med dit kamera.

Hvis du er for langt fra dit motiv, så frygt ej. Med 100x zoom tager Samsung Galaxy S21 Ultra 5G dig tæt på, selv hvis du er langt fra.

Samsung Galaxy S21 og S21+ minder meget om hinanden, hvor det mest er størrelsen, der er forskellen. Begge har fantastiske kameraer, hvor du kan skyde skarpt i dårligt lys og få alle detaljer med, uanset hvilken tid på døgnet du tager billeder.

Den primære forskel finder du på skærmstørrelsen, hvor Samsung Galaxys S21 har en 6,2” skærm, og S21+ har en skærm på hele 6,7”. Begge skærme er med dynamisk opdateringsfrekvens, hvor du får op til 120 Hz, når du har brug for det.

Med langtidsholdbare batterier og kraftfulde processorer er Samsung Galaxy S21 og S21+ klar til at præstere hele dagen og med fuld ydelse. Læg dertil at de også er 5G-ready.

Flip og fold: Eksklusive smartphones fra Samsung

Skal det være eksklusivt, og ønsker du en telefon, hvor det ikke handler om pris men om stil, kvalitet og udtryk? Så skal du vælge en Galaxy Z Fold eller Galaxy Z Flip fra Samsung. Telefonerne er stilede og innovative, da de som få smartphones kan bøjes, foldes og “flippes” på midten af mobilen. Touch-skærmen er 100% foldbar, og det tager intet fra ydeevne eller klarhed.

Galaxy Z Flip er den, der minder mest om en klassisk klaptelefon. Samsung har skabt en smartphone, der kan klappes sammen, og dermed er skærmen beskyttet, mens du har den i din lomme eller i din taske. Telefonen har et stærkt kamera, en kraftig processor og 5G, og dermed er den på højde med resten af high-end markedet af smartphones.

Galaxy Z Fold er revolutionerende i sit udseende, da den på sin vis minder om to smartphones, der er smeltet sammen. Samsung har skabt en unik mobiltelefon, der med høj ydeevne, et skarpt kamera, 5G og et eksklusivt design hører til i den absolutte top af smartphones.

De to skærme fungerer i perfekt harmoni, hvor du let trækker apps, filer og andet fra den ene til den anden. Det er som at have to enheder i én, og du kan til enhver tid betjene din Galaxy Z Fold som én samlet smartphone.

Samsung Galaxy S20: Samsungs flagskib fra 2020

I starten af 2020 lancerede Samsung det dengang nyeste skud på stammen af deres Samsung Galaxy-telefoner, som med banebrydende funktioner og særlige features bragte stor fanfare med sig. Samsung Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra er navnene på de tre topmodeller, der skulle cementere Samsungs status som en af verdens største og førende producenter af smartphones.

I Samsung Galaxy S20 serien sidder der et godt kamera. Og det er en underdrivelse af de store. Der sidder flere linser, som tilsammen skaber et suverænt kamera. I Samsung Galaxy S20 Ultra sidder et endnu bedre kamera, men fælles for hele serien er, at kameraet er i verdensklasse.

En fordel ved at vælge Samsung Galaxy S20-serien er - udover at det er en high-end smartphone i den absolutte verdenstop - at du kan opgradere lagerpladsen. S20 kommer med 128 GB lagerplads, men du kan opgradere helt op til 1 TB med et microSD-kort.

Med IP68-klassificering og klargjort til 5G er du sikker på, at din Samsung Galaxy S20 holder i mange år ud i fremtiden.

Samsung Galaxy S20-serien blev solgt i millionvis og rost af anmeldere verden over. I dag er den erstattet af den nye Samsung Galaxy S21-serie.

Samsung Galaxy S20 FE: Billigere mobil til Samsungs fans

I 2020 kom der en ny udgave af S20-serien, nemlig Samsung Galaxy S20 FE - som står for Fan Edition. Prisen er skåret kraftigt ned på denne Samsung-mobil, og den kan i grove træk meget af det samme som S20. Den koster bare ikke lige så meget, og så er der valgt billigere materialer til at holde prisen nede med.

Bagsiden på S20 FE er lavet i plastik, hvor S20 er lavet i glas. S20 FE har Qualcomm Snapdragon 865-processoren, hvor S20 har Exynos 990, der er Samsungs egen. Dog giver det reelt ingen forskel i ydelse, når du bruger din Samsung-mobil i det daglige.

På den 6,5” store skærm kan du se alle detaljer gengivet i skarp kvalitet. Faktisk er skærmen større end på S20, og den er mindre end den på Galaxy S20 Ultra.

Med kameraet får du også næsten samme oplevelse. Går du meget op i dit kamera, skal du vælge den “ægte” Galaxy S20, men det er minimalt, hvad der er forskel. Hvis du er på udkig efter en telefon til en god pris, så kan du roligt vælge Galaxy S20 FE fra Samsung.

Med verdensklasse telefoner følger verdensklasse tilbehør

De lækre Samsung Galaxy-serier er noget helt specielt. Derfor har vi også et stort udvalg af tilbehør, så du kan få det bedste ud af telefonerne samt beskytte dem. Her finder du bl.a. skærmbeskyttelse og covere, der beskytter dit device døgnet rundt.

Vi har også højttalere med imponerende lyd, som du kan tage med på stranden eller i haven. Du kan også se flere hovedtelefoner, der leverer dejlig lyd på farten. Du kan tage dit lynhurtige internet med dig med vores mobile bredbånd, som du kan bruge i hele Danmark. Så skal du aldrig vente på forbindelse igen.

Tilbehør og andet udstyr

Det siger vores kunder