• 6 mdr. forsikring til 0,-
  • Podimo Podcast i hele 2024 - vi gi'r!
  • 25 % rabat på Samsung tilbehør
  • 6 mdr. forsikring til 0,-
  • Podimo Podcast i hele 2024 - vi gi'r!
  • 25 % rabat på Samsung tilbehør
Samsung

Galaxy S24-serien

Nu introducerer Samsung Galaxy S24-serien med Galaxy AI - udstyret med avancerede AI-funktioner, der fuldt ud udnytter potentialet af 5G og vil revolutionere vores opfattelse af, hvad en Samsung smartphone kan være. 

Gør dig klar til at opleve Galaxy S24-serien - en smartphone med AI, der gør kommunikationen enklere, smartere og mere effektiv.

Filtrer

Tag skridtet ind i fremtiden med Galaxy AI

Samsung Galaxy S24-serien har fået en nyskabende opdatering, der med hjælp fra kunstig intelligens vil revolutionere din måde at skabe, interagere og kommunikere på med din Samsung smartphone. Disse funktioner, der er styrket af 5G, vil blomstre deres fulde pragt.

En nyskabelse, der ikke bare vil ændre din hverdagsrutine, men også vil katapultere dig ind i en ny æra, hvor du kan udforske, hvad fremtiden har i vente.

Søg uden ord

Med Googles Circle to Search kan du nemt finde det, du har bemærket i en video eller et billede, uden at skulle beskrive det med ord. Du skal blot markere genstanden med din finger, og Samsung Galaxy S24 Ultra tager sig af resten.

Oplev en mere intelligent og fleksibel måde at søge på, der er helt enkelt.

Er du usikker på, hvordan du skal svare på en besked, kan Chat Assist-funktionen hjælpe dig med at formulere dit svar. Når du kombinerer dette med den imponerende hastighed fra 5G, kommer Galaxy S24-seriens fulde kapacitet virkelig til sin ret, hvilket sikrer en lynhurtig søgning.

Kommuniker problemfrit på andre sprog

Med Live Translate kan du tage imod opkald på fremmedsprog og få dem oversat i realtid. Du kan også finjustere og forbedre dine tekstbeskeder, så de rammer lige i øjet.

Har du stødt på notater eller en tekst, der kunne trænge til en opgradering? Eller har du fundet en lang artikel, som du gerne vil gøre kortere og dele med en ven? Note Assist er din hjælper til at optimere og polere både din egen og andres tekst, indtil du er helt tilpas med sprogbrugen og teksten i det hele taget.

Med automatisk formatering bliver dine notater omdannet til velorganiserede tekster med overskrifter, afsnit og en klar struktur.

Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra tager det anerkendte Ultra-design et skridt videre og løfter elegancen op på et hidtil uset niveau. Med dens sofistikerede form, en skærm der strækker sig fra den ene kant til den anden og et iøjnefaldende finish, har du et mesterværk i dine hænder.

Samsung Galaxy S24 Ultra kan erhverves i fire attraktive farver: Titanium sort, Titanium grå, Titanium violet og Titanium gul.

Knivskarpe billeder på alle tider af døgnet

Med Night Space Zoom og en 50 MP 5x optisk zoom, kan du indfange koncertøjeblikke i topkvalitet og med strålende lys. Skab imponerende film uanset tidspunktet på dagen med super HDR, og med Samsung Galaxy S24-seriens Nightography-funktioner, som også kan bruges i apps som Snapchat, Instagram og Tiktok, kan du tage dine billeder til nye højder.

Med en adaptiv pixel-sensor på hele 200 MP kan dine fotografier indfange verden i en imponerende detaljerigdom. Med smarte AI-funktioner som Photo Assist, kan kameraet selv spotte muligheder for forbedringer og justere billedet for dig. Med Quick Share er det også en smal sag at dele dine billeder, videoer og filer - helt uden at skulle bruge kabler eller internetforbindelse.

Imponerende ydeevne, der udfordrer grænserne

Oplev en hidtil uset ydeevne med den hurtigste processor nogensinde i en Ultra. Samsung Galaxy S24 Ultra drives af Snapdragon 8 Gen 3, som ikke kun gør de fantastiske AI-funktioner tilgængelige, men også løfter dine gaming-oplevelser til nye niveauer og forlænger batteriets holdbarhed.

S Pen kommer til undsætning, når hverken tastatur eller fingre kan klare arbejdet. Skriv notater direkte på skærmen, og se din håndskrift blive forvandlet til flot formateret tekst, takket være Galaxy AI. Foretrækker du noter med tegninger og illustrationer?

Med S Pen kan du tage notater på den måde, der passer bedst til dig, og resultatet vil altid være effektivt, produktivt og fyldt med kreativitet.

Galaxy S24 og S24+

Samsung Galaxy S24 og S24+ er efterfølgerne til tidligere modeller, der tager luksusfølelsen til nye højder. Med deres sofistikerede udseende, en skærm der strækker sig ubrudt fra side til side med bløde, afrundede hjørner, og en finish der fanger øjet, har du et ægte symbol på stil i din hånd, uanset om du vælger S24 eller S24+.

Samsung Galaxy S24 kommer i fire farver: onyx-sort, marmorgrå, violet-kobolt og gul

Fang enhver detalje med 50 MP

Med Samsung Galaxy S24 og Galaxy S24+ kan alle blive mestre inden for fotografi. Disse maskiner er udstyret med kunstig intelligens, der kan opdage, når et billede ikke udnytter sit fulde potentiale - og så retter det det for dig.

Med et topklasse 50 MP-kamera, Nightography Zoom og indbyggede smarte AI-fotofunktioner som Photo Assist, kan du vinke farvel til slørede billeder. Nu kan du fokusere på at indfange øjeblikket, og Galaxy S24 og Galaxy S24+ vil sørge for, at det ser lige så fortryllende ud, som da du først oplevede det.

Få det maksimale ud af processorkraften

Samsung Galaxy S24 og Galaxy S24+ kommer med en imponerende processor, der kan bringe din dagligdag til nye, fantastiske højder. Med Exynos 2400-processoren får du ikke bare adgang til alle de spektakulære AI-funktioner, men du får også en forbedret gaming-oplevelse og en forlænget batteritid.

Alt dette bidrager til en mere glidende hverdag, hvor tingene bare kører. Samsung Galaxy S24 er udstyret med et 4000 mAh-batteri, og S24+ kommer med et 4900 mAh-batteri, der giver dig muligheden for at fordybe dig i dine aktiviteter i længere tid - uden konstant at skulle være nervøs for batteriets levetid.

Med andre ord, kan du binge-watche dine yndlingsserier i flere timer, fordybe dig i dine mest elskede spil og dokumentere din dag med kameraet - alt sammen i en længere periode end med Samsung Galaxy S23-serien.

KUN ONLINE

Spar 25% på tilbehør fra Samsung og PanzerGlass

Rabatten fratrækkes automatisk i kurven. Gælder ikke abonnements varianter samt Galaxy Watch & Galaxy Buds.

Alle Samsung mobiler