• Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22
  • Bestil inden kl. 15 og vi afsender i dag
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22
  • Bestil inden kl. 15 og vi afsender i dag
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.

Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S-serien er Samsungs serie af premium smartphones, der er Samsungs absolutte flagskib, når det kommer til moderne mobiler. Siden lanceringen tilbage i 2010 har Samsung Galaxy S-serien været blandt de bedst-sælgende smartphone-serier og de mest avancerede. Netop derfor har Samsung kontinuerligt udviklet og udgivet nye modeller i serien.

TILBUD

Samsung Galaxy Watch4

Spar 20 % på Samsung Galaxy Watch4, når du samtidigt køber et abonnement. Køb senest 22/12 2021.

Max. ét watch pr. ordre. Rabatten fratrækkes automatisk i kurven.

Filtrer

Samsung Galaxy S21 - Det nyeste fra Galaxy S-serien

Samsung præsenterede i 2021 det nyeste skud på stammen med Samsung Galaxy S21 5G-serien. Med sit grænseløse design, stærk kamera og 5G kommer den nye Samsung Galaxy S21-serie og er klar til både nutiden og fremtiden. 

Samsung Galaxy S21 kommer med så godt et kamera, at du nærmest kan tage billeder som en professionel fotograf. Samsung får generelt meget ros for deres kameraer, men særligt den nye serie i Galaxy S-familien imponerer på kameradelen.

Samsung Galaxy S21-serien kommer med forbedringer over hele linjen og er derfor en bemærkelsesværdig forbedring af den foregående Galaxy S-serie. Kameraet har aldrig været så avanceret, og med en forbedret skærm, der både er mere klar og holdbar end nogensinde, får du både sikkerhed og en god oplevelse. Inde bag skærmen sidder en forbedret processor, som hjælper batteriet med at bruge strømmen bedre og mere økonomisk. Batteriet har derudover større kapacitet, men med den bedre evne til at udnytte strømmen får du altså betydeligt mere batterikapacitet.

Samsung Galaxy S21 får hjælp af kunstig intelligens til at optimere en masse af det, en moderne smartphone skal kunne. Den kunstige intelligens hjælper telefonen med at tage bedre billeder, at tilpasse sit strømforbrug og yde mere, når der er behov for det. Læg dertil, at du får 5G-kompatibilitet med Galaxy S-seriens nyeste serie.

Kender du historien om Galaxy S? Læs om de tidligere modeller

Samsung Galaxy S blev første gang lanceret tilbage i 2010. Det var Samsungs storsatsning i kampen mod de andre producenters flagskibsmodeller. Det startede med Samsung Galaxy S, men det først for alvor med efterfølgeren Samsung Galaxy S II, at Samsung for alvor fik fat i det hårde premium-marked.

Slaget om at være på toppen af smartphone-markedet stod mellem den daværende HTC One X og iPhone 4S i 2012. Her sendte Samsung deres Galaxy S III på markedet, og Samsung fik langsomt men sikkert en større og større markedsandel. 

Hvor Samsung Galaxy S III fik ros for at tage det bedste med fra Galaxy S II og gøre det endnu bedre, fulgte S4 og S5 med. Her lignede og mindede modeller meget om hinanden, men med den næste i serien - Samsung Galaxy S6 - skete der for alvor noget revolutionerende.

Samsung Galaxy S - Nu med mere kant

Samsung Galaxy S6 Edge var navnet på den nye model i S6-serien. Her var telefonen udstyret med den nu kendte Edge-skærm. Edge-skærmen buer i hver side, så skærmen bliver længere og på en måde bliver uendelig. Det nye design hjalp Samsung Galaxy S6 Edge med at blive en af de mest populære Android-mobiler på markedet og cementerede Samsungs position som en af de bedste producenter af high-end smartphones.

iPad Pro 2020 er spækket med alle de nødvendige applikationer, funktioner og specifikationer som gør det muligt at lave alt dit kreative arbejde på farten.

Selvom Samsung Galaxy S7 Edge på mange måder lignede forgængeren, så var det en kraftig forbedring. Faktisk var den så meget bedre, at den flere steder blev kåret som årets mobil. Galaxy S8 var ikke på samme måde lige så dominerende, men den blev stadig taget pænt imod og gjorde det godt salgsmæssigt. 

Med Samsung Galaxy S9 var der for første gang mere end et enkelt kamera bag på telefonen. Dog mente mange, at designet lænede sig lige lovlig meget op ad den foregående model. 

Det valgte Samsung at reagere på, og reaktionen kom til udtryk i Samsung Galaxy S10-serien.

S10 var både forandret og forbedret, hvor udtrykket var helt nyt. Serien indeholdt fire modeller, og for første gang var udtrykket 5G lagt ind i selve navnet. Om det var 5G eller designet, der gjorde, at folk elskede S10, er ikke til at sige. Men Samsung Galaxy S10 blevet revet væk fra hylderne af glade kunder.

Nu var det selvfølgelig oplagt, hvis den næste model i Galaxy S-familien hedder S11. Men der kom aldrig en Samsung Galaxy S11. I stedet for at gå til 11 gik Samsung videre til Samsung Galaxy S20. Dermed blev Samsung Galaxy S-serien også synkron med det pågældende årstal, hvor S20 udkom i 2020.