• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • Fri returret indtil 31/1/2024
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • Fri returret indtil 31/1/2024

Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S-serien er Samsungs serie af premium smartphones, der er Samsungs absolutte flagskib, når det kommer til moderne mobiler. Siden lanceringen tilbage i 2010 har Samsung Galaxy S-serien været blandt de bedst-sælgende smartphone-serier og de mest avancerede. Netop derfor har Samsung kontinuerligt udviklet og udgivet nye modeller i serien.

Filtrer

Samsung Galaxy S23-serien

Samsung fremviste den 01.02.2023 den nye serie af Galaxy-telefoner, bestående af Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ og Samsung Galaxy S23 Ultra. S23-serien er en stor videreudvikling af den populære Samsung Galaxy S22-serie og byder på en endnu højere ydelse, hurtigere hastighed og et bedre kamera.

Samsung Galaxy S23 Ultra er udstyret med den mest avancerede kamerateknologi til i en Samsung-telefon. Den kan optage i 8K og tage billeder med en opløsning på 200 megapixel dag og nat. Med Nightography-funktionen kan du tage skarpe billeder selv i mørke.

Samsung Galaxy S23 Ultra er også den ultimative gaming-telefon fra Samsung. Den kommer med en integreret S Pen. Skærmen måler 6.8" og batteriet har en imponerende kapacitet på 5000 mAh.

Samsung Galaxy S23+ har en skærm på 6.6" og et batteri på 4700 mAh.

Samsung Galaxy S23 har den mindste skærm i serien på 6.1", samt et mindre batteri på 3900 mAh.

Alle tre Galaxy S23-modeller er udstyret med den hurtigste processor i en Samsung-mobil, nemlig Snapdragon 8 Gen 2 Pro.

SAMSUNG GALAXY S22-SERIEN

Samsung Galaxy S22-serien består af tre modeller, nemlig Samsung Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra. Uanset hvilken model du er på udkig efter, så kan du være sikker på at få en oplevelse, som du nok skal blive imponeret af med alle de mange spændende funktioner.

Med Samsung Galaxy S22-serien kan du tage dine evner inden for fotografering og videooptagelse til et endnu højere niveau. Det skarpe kamera gør, at du kan fange alle de gode øjeblikke. Det er også ligegyldigt, om du vil tage billeder eller filme om dagen eller natten - den hidtil mest lysfølsomme sensor giver dig mulighed for at få knivskarpe billeder i kassen på alle tider af døgnet.

Hele Samsung Galaxy S22-serien er bygget på den nye 4 nm-teknologi, der sætter nye grænser, så du får den bedste ydeevne i en Samsung Galaxy smartphone til dato.

Men hvad er forskellen på Samsung Galaxy S22 og S22+ egentlig? De to modeller ligner hinanden meget, men S22 har en skærm på 6,1” med 1300 nits, mens S22+ har en skærm på 6,6” med 1750 nits. Det betyder, at S22+ er lidt større end S22, og S22+ er også udstyret med et større batteri.

Flagskibet af den nye S22-serie er Samsung Galaxy S22 Ultra. Denne smartphone giver dig masser af muligheder og ingen begrænsninger. Den er både kreativ, kraftig og produktiv. Nu kan du også få mere ud af din Samsung Galaxy S22 Ultra med en endnu længere batteritid på 5.000 mAh.

Med den indbyggede S Pen og en klar og lys 6.8" Quad HD+ Dynamic AMOLED-skærm på 1750 nits kan du udfolde alle dine kreative evner med Samsung Galaxy S22 Ultra.

SAMSUNG GALAXY S21 - FLERE NYHEDER FRA GALAXY S-SERIEN

Samsung præsenterede også i 2021 et nyt skud på stammen med Samsung Galaxy S21 5G-serien. Med sit grænseløse design, stærk kamera og 5G kommer den nye Samsung Galaxy S21-serie og er klar til både nutiden og fremtiden. 

Samsung Galaxy S21 kommer med så godt et kamera, at du nærmest kan tage billeder som en professionel fotograf. Samsung får generelt meget ros for deres kameraer, men særligt den nye serie i Galaxy S-familien imponerer på kameradelen.

Samsung Galaxy S21-serien kommer med forbedringer over hele linjen og er derfor en bemærkelsesværdig forbedring af den foregående Galaxy S-serie. Kameraet har aldrig været så avanceret, og med en forbedret skærm, der både er mere klar og holdbar end nogensinde, får du både sikkerhed og en god oplevelse. Inde bag skærmen sidder en forbedret processor, som hjælper batteriet med at bruge strømmen bedre og mere økonomisk. Batteriet har derudover større kapacitet, men med den bedre evne til at udnytte strømmen får du altså betydeligt mere batterikapacitet.

Samsung Galaxy S21 får hjælp af kunstig intelligens til at optimere en masse af det, en moderne smartphone skal kunne. Den kunstige intelligens hjælper telefonen med at tage bedre billeder, at tilpasse sit strømforbrug og yde mere, når der er behov for det. Læg dertil, at du får 5G-kompatibilitet med Galaxy S-seriens nyeste serie.

Kender du historien om Galaxy S? Læs om de tidligere modeller

Samsung Galaxy S blev første gang lanceret tilbage i 2010. Det var Samsungs storsatsning i kampen mod de andre producenters flagskibsmodeller. Det startede med Samsung Galaxy S, men det først for alvor med efterfølgeren Samsung Galaxy S II, at Samsung for alvor fik fat i det hårde premium-marked.

Slaget om at være på toppen af smartphone-markedet stod mellem den daværende HTC One X og iPhone 4S i 2012. Her sendte Samsung deres Galaxy S III på markedet, og Samsung fik langsomt men sikkert en større og større markedsandel. 

Hvor Samsung Galaxy S III fik ros for at tage det bedste med fra Galaxy S II og gøre det endnu bedre, fulgte S4 og S5 med. Her lignede og mindede modeller meget om hinanden, men med den næste i serien - Samsung Galaxy S6 - skete der for alvor noget revolutionerende.

Samsung Galaxy S - Nu med mere kant

Samsung Galaxy S6 Edge var navnet på den nye model i S6-serien. Her var telefonen udstyret med den nu kendte Edge-skærm. Edge-skærmen buer i hver side, så skærmen bliver længere og på en måde bliver uendelig. Det nye design hjalp Samsung Galaxy S6 Edge med at blive en af de mest populære Android-mobiler på markedet og cementerede Samsungs position som en af de bedste producenter af high-end smartphones.

iPad Pro 2020 er spækket med alle de nødvendige applikationer, funktioner og specifikationer som gør det muligt at lave alt dit kreative arbejde på farten.

Selvom Samsung Galaxy S7 Edge på mange måder lignede forgængeren, så var det en kraftig forbedring. Faktisk var den så meget bedre, at den flere steder blev kåret som årets mobil. Galaxy S8 var ikke på samme måde lige så dominerende, men den blev stadig taget pænt imod og gjorde det godt salgsmæssigt. 

Med Samsung Galaxy S9 var der for første gang mere end et enkelt kamera bag på telefonen. Dog mente mange, at designet lænede sig lige lovlig meget op ad den foregående model. 

Det valgte Samsung at reagere på, og reaktionen kom til udtryk i Samsung Galaxy S10-serien.

S10 var både forandret og forbedret, hvor udtrykket var helt nyt. Serien indeholdt fire modeller, og for første gang var udtrykket 5G lagt ind i selve navnet. Om det var 5G eller designet, der gjorde, at folk elskede S10, er ikke til at sige. Men Samsung Galaxy S10 blevet revet væk fra hylderne af glade kunder.

Nu var det selvfølgelig oplagt, hvis den næste model i Galaxy S-familien hedder S11. Men der kom aldrig en Samsung Galaxy S11. I stedet for at gå til 11 gik Samsung videre til Samsung Galaxy S20. Dermed blev Samsung Galaxy S-serien også synkron med det pågældende årstal, hvor S20 udkom i 2020.