Mobilt bredbånd

Vi er mobilselskabet med et ♥ til forskel.
Vores abonnementer er naturligvis uden binding.

6 GB
Kun i DK
59,-
Mindstepris 68,75 kr.
25 GB
Kun i DK
109,-
Mindstepris 118,75 kr.
100 GB
Kun i DK
159,-
Mindstepris 168,75 kr.
250 GB
Kun i DK
209,-
Mindstepris 218,75 kr.
  • Gratis oprettelse
  • Ingen binding
  • Nordens bedste netværk
  • Gratis oprettelse
  • Ingen binding
  • Nordens bedste netværk

Det er nemt at ♥ Call me

Mit Call me

Hold øje med dine abonnementer, dit forbrug, dine regninger m.m. på Mit Call me.

Kundeservice

Chat med vores chatbot, send mails eller ring til os.

Tal Ordentligt

Kampagnen, der blev mere end bare reklame.

Vinder af Loyalty Award

De mest tlfredse kunder

2015 | 2016 | 2018 | 2019

Det siger kunderne om os på Trustpilot

Køb billigt mobilt bredbånd uden binding


Hos Call me kan du altid få mobilt bredbånd uden binding, der passer til dine behov. Med vores mobile bredbåndspakker får du adgang til Danmarks absolut stærkeste 4G-netværk. Det betyder, at du slipper for ventetid, uanset om du læser mails eller streamer film og serier.

Vores netværk er under konstant udbygning og optimering, så du er sikret mobilt bredbånd af højeste kvalitet, uanset hvor og hvornår du bruger det. Hvis du løber tør for data i slutningen af måneden, har vi gjort det nemt for dig at købe ekstra data, så du ikke mister din lynhurtige internetforbindelse.

Du kan bruge mobilt bredbånd på flere måder med vores pakker. Du kan sætte SIM-kortet i både en tablet og en trådløs router. Mobilt bredbånd i en trådløs router fungerer ligesom almindelig wi-fi. Flere devices og enheder kan være på det trådløse internet samtidig.

Vælg den rigtige mængde data til dine behov – Få hjælp her

Mængden af data er afgørende for, hvor meget du kan være på internettet. Vi har samlet et par eksempler til dig baseret på din daglige brug af internettet. Som udgangspunkt er 6 GB til dig, der kun er på internettet ca. 1 time om dagen, mens 100 GB og 250 GB er til mere end én person.

6 GB data
Denne pakke er perfekt til dig, der sjældent er på internettet mere end én time om dagen. Der er plads til streaming en gang imellem.

25 GB data
Med denne pakke kan du typisk være på nettet i en del timer, hvor du streamer og surfer. Bruges mobilt bredbånd kun til at tjekke f.eks. mails og nyheder, kan I også være flere, der deler denne. Er det kun én computer, der skal bruge det mobile internet, er 25 GB ofte nok.

100 GB data
Hvis du streamer flere timer om dagen, eller du deler mobilt bredbånd med en kæreste eller børn, skal du ofte bruge mere end 25 GB. Med 100 GB kan I jævnligt streame film og serier og surfe løs. Som tommelfingerregel kan I streame i ca. 3 timer hver dag med denne bredbåndspakke.

250 GB data
Er I en familie på fire eller flere, kan det være en god ide med 250 GB. Så kan I være online hele tiden, og der kan både streames, downloades og surfes på samme tid. Skal der spilles spil på nettet, vil det også være en god ide med mobilt bredbånd, hvor I har rigeligt med data.

Ovenstående eksempler er vejledende, og det kan være, du skal bruge flere eller færre GB ift. eksemplerne. De kan dog hjælpe dig med at vælge den rigtige pakke med mobilt internet. Husk, at du nemt kan skifte pakke, hvis du vælger forkert eller dine behov ændrer sig.

Du kan bruge dit mobile bredbånd i hele Danmark

Fordelen ved mobilt bredbånd fremfor almindeligt bredbånd er, at du kan bruge det overalt – derhjemme, på farten og i sommerhuset. Det betyder, at du kun behøver ét abonnement i stedet for to eller flere. Med vores billige bredbåndspakker er der mange penge at spare. Har du et af vores billige mobilabonnementer, kan du også få et ekstra datakort, du f.eks. kan bruge i din tablet.

Vores mobile bredbånd er en del af Telias netværk – Nordens bedste netværk. Det dækker 99% af befolkningen, så du kan få god forbindelse, uanset hvor du befinder dig. Vi arbejder løbende på at gøre dækningen endnu bedre for at sikre dig den bedst mulig brugeroplevelse i form af øget kvalitet, hastighed og dækning.

Lynhurtigt mobilt internet med mulighed for ekstra datakort

Vi har flere forskellige pakker med mobilt internet, du kan vælge mellem. Det gør det nemt at finde den rigtige pakke til dine behov. Viser det sig, at pakken med mobilt bredbånd er for lille (eller for stor), kan du hurtigt og nemt skift pakke. Vi har nemlig hverken lange bindingsperioder eller skjulte gebyrer.

Hvis du har flere enheder, der skal have mobilt bredbånd, kan det være en fordel med et ekstra datakort. Med et ekstra SIM-kort kan du f.eks. både have en trådløs router derhjemme, som alle kan bruge, samt tage din tablet med dig på ture eller ferier.

Når du har valgt pakke, kan du vælge et ekstra datakort med det samme. Du kan også logge på Mit Call me og bestille det senere. Det er helt op til dig.