• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Rentefri afbetaling
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Rentefri afbetaling

OnePlus Nord

Her kan du se og læse om den meget populære OnePlus Nord serie af smartphones. Alt du kunne ønske dig ved en smartphone. Det får du med OnePlus Nord.

Filtrer

ONEPLUS NORD

Med OnePlus Nord får du adgang til OnePlus’ banebrydende smartphone-teknologi, men til en mere overkommelig pris, end du er vant til. OnePlus Nord-serien er nemlig en ny serie af premium smartphones, hvor prisen er skruet ned, uden at du skal gå på kompromis.

OnePlus er en af de største og mest førende smartphone-producenter i verden, og de er især kendt for deres flagskibsmodeller, der er blandt de mest populære og mest avancerede. OnePlus’ smartphones kommer altid med et væld af specifikationer, og det er bestemt ingen undtagelse med den nye serie, selvom prisen er lavere.

OnePlus går tilbage til rødderne. De forsøger med OnePlus Nord-serien at brede den tekniske snilde og det høje æstetiske niveau fra deres flagskibsmodeller ud til flere kunder. Derfor kan du nu opleve OnePlus i en mere prisvenlig udgave uden at gå på kompromis med noget. Som OnePlus’ slogan selv siger: “Never Settle.” Netop dét er OnePlus Nord skabt ud fra.

OnePlus er markedsførende på hurtigopladning og du får hurtigopladeren med i æsken, når du køber en OnePlus telefon.

“NEVER SETTLE” - MED ONEPLUS NORD SKAL DU IKKE NØJES

“Never Settle”. OnePlus Nord har som målsætning at bringe premium smartphones ud til flere forbrugere, og det sker, mens prisen forbliver i den lave ende.

Med OnePlus Nord får du en smartphone med et højt teknisk og æstetisk niveau. OnePlus Nord er skabt ud fra de nyeste teknologier, både hvad angår teknik og brugervenlighed. Du tager ikke til takke med noget, når du vælger en OnePlus Nord-smartphone.

ONEPLUS NORD - EKSKLUSIV I EUROPA OG INDIEN

Som dansker og dermed bosiddende i det nordlige Europa kan du glæde dig over, at OnePlus Nord er eksklusiv for Europa og Indien. Det er kun der, du kan erhverve dig OnePlus’ nye linje af premium smartphones.

OnePlus Nord kommer som reaktion på, at flere forbrugere af OnePlus har efterspurgt telefoner med OnePlus’ velkendte tekniske specifikationer men til mere overkommelige priser. Her bliver det altså i Europa og Indien, at du først og fremmest kan få fingrene i OnePlus’ nye serie af smartphone.

DEN NYE ONEPLUS NORD 2T 5G MED “FLAGSHIP KILLER SPEED”

Billedet viser OnePlus Nord 2T.

OnePlus Nord 2T 5G er ifølge OnePlus selv udstyret med såkaldt “Flagship Killer Speed”. Det betyder, at det er høj hastighed og høj ydeevne, der kendetegner den nye OnePlus Nord 2T 5G. Og hertil er der også masser af nye funktioner i vente.

Dermed kan du blandt andet se frem til lynhurtig opladning, et chipsæt der giver kraftig ydeevne og et AI-baseret kamera, så du hurtigt kan stille skarpt.

Man kan derfor sige, at du med OnePlus Nord 2T 5G får hele pakken - men dog stadig til en overkommelig pris. Dertil er OnePlus Nord 2T 5G udstyret med et tredobbelt 50 MP AI-kamera, der gør dig i stand til at få selv de mindste detaljer med på dine billeder og videoer. Efterfølgende kan du se dine billeder og videoer igennem på den 6,43” 90 Hz FHD+ AMOLED-skærm.

OnePlus Nord 2T 5G kommer med et batteri på 4.500 mAh, så du kan få nok strøm til hele dagen. Hvis du alligevel løber tør, så kan du oplade din OnePlus Nord 2T 5G til en hel dags strøm på bare 15 minutter.

ONEPLUS NORD CE 2 5G: MERE END DU FORVENTER

OnePlus Nord giver forbrugerne meget mere telefoni, end de forventer til den pris. Men Nord CE-serien tager det til næste niveau. Men ikke opad i niveau. Nedad. Når vi snakker prisen. Prisen er nemlig ultraskarp, når det kommer til Nord CE-serien, og her er OnePlus Nord CE 2 bestemt ingen undtagelse.

OnePlus Nord CE 2 er på alle leder og kanter en opgradering af den foregående Nord CE-model. Selvom du ved første øjekast på både udseende og specifikationer ser to mobiler, der minder meget om hinanden, er sandheden en anden. 

OnePlus Nord CE 2 byder nemlig på banebrydende og nyudviklet kunstig intelligens, der gør, at du får meget mere ud af alt det, din OnePlus Nord CE 2 kan byde på. Kameraet bliver hjulpet af kunstig intelligens til at stille skarp og sørge for, at dine billeder har dybde og står mere skarpt. Og det er uanset, om du optager i lys eller mørke. 

Men det gør også, at OnePlus Nord CE 2 kan yde bedre. Processoren og chipsættet får nemlig også hjælp af den kunstige intelligens til at fordele kræfterne bedst muligt. I praksis betyder det, at OnePlus Nord CE 2 leverer en bedre performance, men også at den bruger batteriet mere fornuftigt. 

Det giver dig mere strøm, en bedre oplevelse og en bedre telefon. 

LAD DIG OVERRASKE MED ONEPLUS NORD CE 2 LITE 5G

Billedet viser OnePlus Nord CE 2 Lite 5G.

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G byder på en masse nye spændende funktioner og den nyeste teknologi. Med OnePlus Nord CE 2 Lite 5G får du blandt andet glæde af det kraftfulde Snapdragon 695-chipsæt, et batteri på 5.000 mAh, en 6,59” LCD-skærm med 120 Hz og et tredobbelt kamera på bagsiden.

Med OnePlus Nord CE 2 Lite 5G kommer alt til at stå klart og skarpt på den 6,59” LCD-skærm, der har en opdateringsfrekvens på 120 Hz. Dertil er skærmen også energibesparende på grund af den dynamiske AI-opdateringshastighedsstyring, der automatisk opdaterer opdateringshastigheden afhængig af, hvad du bruger din smartphone til. Det giver dig en endnu bedre batteritid.

Faktisk har OnePlus Nord CE 2 Lite 5G en 30% forbedret ydeevne i forhold til den forrige generation. Det giver dig også yderligere batteritid, så du kan få mere tid til browsing, streaming, gaming og alt andet du har gang i på din smartphone.

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G er udstyret med et batteri på 5.000 mAh, så du kan få strøm nok til hele dagen. Men hvis du alligevel bruger hele batteriet, så er det nemt og hurtigt at oplade det via hurtigopladning. Du kan nemlig booste batteriet fra 1% til 50% på bare 30 minutter.

MOBILTILBEHØR TIL DIN ONEPLUS NORD

Hos Call me har vi et stort udvalg af tilbehør i den bedste kvalitet - og altid til en god pris. Det er nemlig ikke kun premium smartphones som OnePlus Nord-modellerne, du kan få til en skarp pris. Det gælder bestemt også tilbehøret.

 Netop tilbehøret er det, der hjælper dig til at udnytte din nye smartphones potentiale. Vi har et stort udvalg af headsets, smartwatches, powerbanks og beskyttelse samt meget andet, der kan gøre din oplevelse med din OnePlus Nord endnu bedre. Du finder hele vores udvalg af mobiltilbehør her.

VÆLG DET RIGTIGE ABONNEMENT TIL DIN ONEPLUS NORD

Hos Call me har vi et bredt udvalg af billige mobilabonnementer. Vores abonnementer dækker hele Danmark - naturligvis - samt Norden og Baltikum. Desuden dækker vi EU, så der er mange destinationer, du kan besøge, mens du stadig kan bruge din OnePlus Nord helt frit.

 Hos Call me har vi desuden ingen bindingsperiode eller oprettelsesgebyr. Vi ønsker ikke at binde vores kunder, og du kan til enhver tid vælge det abonnement, der passer til dig og din OnePlus Nord. Se alle vores abonnementer og læs mere lige her.

Læs også om OnePlus 10 Pro, OnePlus 8 serien her og Oneplus 9 serien her.