• Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.

OnePlus Nord

Her finder du det nyeste skud på stammen fra OnePlus, nemlig OnePlus Nord. Alt du kunne ønske dig ved en smartphone. Det får du med OnePlus Nord.

Filtrer

OnePlus Nord

Med OnePlus Nord får du adgang til OnePlus’ banebrydende smartphone-teknologi, men til en mere overkommelig pris, end du er vant til. OnePlus Nord-serien er nemlig en ny serie af premium smartphones, hvor prisen er skruet ned, uden at du skal gå på kompromis.

 

OnePlus er en af de største og mest førende smartphone-producenter i verden, og de er især kendt for deres flagskibsmodeller, der er blandt de mest populære og mest avancerede. OnePlus’ smartphones kommer altid med et væld af specifikationer, og det er bestemt ingen undtagelse med den nye serie, selvom prisen er lavere.

 

OnePlus går tilbage til rødderne. De forsøger med OnePlus Nord-serien at brede den tekniske snilde og det høje æstetiske niveau fra deres flagskibsmodeller ud til flere kunder. Derfor kan du nu opleve OnePlus i en mere prisvenlig udgave uden at gå på kompromis med noget. Som OnePlus’ slogan selv siger: “Never Settle.” Netop dét er OnePlus Nord skabt ud fra.

 

“Never Settle” - Med OnePlus Nord skal du ikke nøjes

“Never Settle”. OnePlus Nord har som målsætning at bringe premium smartphones ud til flere forbrugere, og det sker, mens prisen forbliver i den lave ende.

 

Med OnePlus Nord får du en smartphone med et højt teknisk og æstetisk niveau. OnePlus Nord er skabt ud fra de nyeste teknologier, både hvad angår teknik og brugervenlighed. Du tager ikke til takke med noget, når du vælger en OnePlus Nord-smartphone.

 

OnePlus Nord - Eksklusiv i Europa og Indien

Som dansker og dermed bosiddende i det nordlige Europa kan du glæde dig over, at OnePlus Nord er eksklusiv for Europa og Indien. Det er kun der, du kan erhverve dig OnePlus’ nye linje af premium smartphones.

 

OnePlus Nord kommer som reaktion på, at flere forbrugere af OnePlus har efterspurgt telefoner med OnePlus’ velkendte tekniske specifikationer men til mere overkommelige priser. Her bliver det altså i Europa og Indien, at du først og fremmest kan få fingrene i OnePlus’ nye serie af smartphone.

 

Mobiltilbehør til din OnePlus Nord

Hos Call me har vi et stort udvalg af tilbehør i den bedste kvalitet - og altid til en god pris. Det er nemlig ikke kun premium smartphones som OnePlus Nord-modellerne, du kan få til en skarp pris. Det gælder bestemt også tilbehøret.

 

Netop tilbehøret er det, der hjælper dig til at udnytte din nye smartphones potentiale. Vi har et stort udvalg af headsets, smartwatches, powerbanks og beskyttelse samt meget andet, der kan gøre din oplevelse med din OnePlus Nord endnu bedre. Du finder hele vores udvalg af mobiltilbehør her.

 

Vælg det rigtige abonnement til din OnePlus Nord

Hos Call me har vi et bredt udvalg af billige mobilabonnementer. Vores abonnementer dækker hele Danmark - naturligvis - samt Norden og Baltikum. Desuden dækker vi EU, så der er mange destinationer, du kan besøge, mens du stadig kan bruge din OnePlus Nord helt frit.

 

Hos Call me har vi desuden ingen bindingsperiode eller oprettelsesgebyr. Vi ønsker ikke at binde vores kunder, og du kan til enhver tid vælge det abonnement, der passer til dig og din OnePlus Nord. Se alle vores abonnementer og læs mere lige her.