• Gratis oprettelse
  • Ingen binding
  • Nordens bedste netværk
  • Fri sms og mms
  • Gratis oprettelse
  • Ingen binding
  • Nordens bedste netværk
  • Fri sms og mms
{{ selected.name }}
{{ selected.PreviousInternationalDataDetails }}
{{ selected.previousPriceValue }}

Sådan får du Spotify Premium

Følg de 4 trin nedenfor og få Spotify Premium til kun 79 kr./md. (normalpris 99 kr./md.). 

Find abonnement

Find det mobilabonnement eller mobile bredbåndsabonnement, du ønsker. OBS. Forudsætter abonnement med inkluderet data.

Tilkøb Spotify Premium

Når du lægger dit valgte abonnement i kurven, kan du tilvælge Spotify Premium til 79 kr./md. (normalpris 99 kr./md.).

Tilvælg JBL-højtaler

Herefter får du mulighed for at tilkøbe en JBL GO 3 til kun 1 kr., hvis du ønsker det. Klik på "Klik her for at tilføje den til din ordre". Herefter får du vist højtaleren. Tryk her på "Fuldt beløb" efterfuldt af "Køb" for at lægge højtaleren i kurven.

Check ud og bekræft dit køb

Bekræft dit køb. Gentag trinnene, hvis du ønsker at købe flere ekstra abonnementer.

1000GB.png
1500 timer på Youtube, Netflix, HBO Max og lignende
15000 timer på Facebook, TikTok eller Instagram
15000 timer på Spotify, Apple Music og lignende

5G_2.png
Vi er klar til at byde femte generation af mobilteknologien velkommen – ovenikøbet på Nordens bedste netværk.

optur.png

Har du et abonnement med EU-data, kan du bruge hele din tale- og datamængde i både Danmark, Norge, Sverige, Finland og Baltikum. Derudover kan du roligt surfe i både EU, Schweiz, Færøerne og Storbritannien – og du vil altid få besked via sms, hvis din data er ved at være brugt op, så du undgår ubehagelige ekstraregninger. 

Du kan også bruge din taletid til at ringe til både danske og lokale numre, uanset i hvilket af ovenstående lande du befinder dig i. Naturligvis uden merpris.

 

Call me er igen og igen det bedste valg

Vi er verdens heldigste!

Fire gange siden 2015 har vi på baggrund af udtalelser fra mobilkunder i hele landet vundet Loyalty Award. Bl.a. for at have de mest tilfredse kunder, den bedst oplevede dækning og for at være det mobilselskab, flest vil anbefale til andre.

De mest tilfredse kunder
2015 | 2016 | 2018 | 2019

Det siger vores kunder

Ofte stillede spørgsmål

Hvad indebærer fri data?

For at undgå misbrug har Call me valgt at sætte en databegrænsning på 1.000 GB data pr. måned. Begrænsningen på 1.000 GB er fastsat ud fra, hvad Call me anser som det maksimale forbrug af data for en mobilbruger.

Hvorfor skal jeg vælge et mobilabonnement med fri data? 

Før i tiden - og her snakker vi en del år tilbage - var en god mobiltelefon en mobil, der kunne ringe, SMS’e og sende MMS’er. Her betalte du per SMS og for den tid, du talte i din mobiltelefon. 

I dag kan en moderne smartphone så meget mere, og det stiller nogle helt andre krav til dit valg af abonnement. Folk bruger deres mobiler meget mere og til meget andet end før i tiden. Derfor er det vigtigt for rigtig mange mennesker at have et mobilabonnement med fri data, fri SMS og fri tale.

Hvis du har en moderne smartphone, hvor du bruger masser af data hver måned, så er et mobilabonnement med fri data det helt rette valg for dig. Det er slut med at være begrænset af en bestemt mængde data, og du kan surfer, streame, game, downloade og foretage videoopkald i en evighed. Derfor skal du vælge et mobilabonnement med fri data. 

Med fri data får du det maksimale ud af din smartphone

Det er ene og alene dit behov, der afgør, om du skal vælge fri data eller en bestemt mængde data i dit abonnement. Der er data med i alle abonnementer, du kan vælge hos Call me. Men skal du have så meget data som muligt - altså fri data - skal du vælge et abonnement med netop det. 

Hvis du er meget på farten og bruger din mobil til arbejde, underholdning eller noget tredje, giver det rigtig god mening, at du vælger fri data. 

En moderne smartphone har så mange funktioner, der er skabt med henblik på at være online. Med en stor flot skærm og avancerede processorer kan du fordybe dig i timevis af underholdning, men det kræver, at du har data nok til at gøre det.

Streaming er meget populært, men det kræver en del data. Hvis du elsker at bruge din mobil til streaming, kan det være en god idé at vælge et nyt abonnement med fri data. Det samme gælder for gaming, der kun bliver mere og mere populært på mobiler og tablets. Skal du game online, skal du bruge data. Og her er fri data oplagt, så du ikke når dit maksimale forbrug af data midt i et spil. 

Men husk, at det ene og alene er dit dataforbrug, der afgør, om du skal vælge fri data eller ej. Hvis du blot surfer på nettet, tjekker sociale medier og ikke bruger din mobil til meget online, er det slet ikke sikkert, at fri data er nødvendigt. 

Hvor meget data bruger de forskellige tjenester?

Hvis du overvejer at vælge fri data, er det en rigtig god idé, at du finder ud af, hvor meget data dine yndlingstjenester bruger. Der er nemlig stor forskel på, om streamer eller surfer på nettet. 

Hvis du bruger sociale medier såsom Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok eller Twitter, så bruger du omkring 3-5 MB i minuttet. Der går 1000 MB på 1 GB data. Lad os sige, at du bruger 60 minutter om dagen på sociale medier - det er nok lavt sat for rigtig mange mennesker - så bruger du 1.800 minutter om måneden. Det svarer til et dataforbrug på 5.4-9 GB om måneden på bare sociale medier. 

Det er cirka samme forbrug, der gælder for surfing på nettet og streaming af musik. Her er vi dog tættere på 3 MB i minuttet end 5 MB. Gaming svinger meget, da nogle spil slet ikke bruger data, hvor andre bruger rigtig meget data. Så det afhænger det spil, du spiller.

Ift. streaming og YouTube kan det gå rigtig stærkt med at bruge data. Hvis du ikke har fri data, og du bruger meget tid på at streame, så vil du hurtigt nå dit maksimale forbrug. Det afhænger af kvaliteten af videoen, men hvis du ser en film eller serie i Full-HD, kan du sagtens bruge 3 GB i timen. Og er det Ultra-HD/4K, så er det dobbelt så meget.