Dig&Mig Deal

Måske markedets bedste pris på fri tale og fri data, når du opretter dig sammen med en du holder af. Inklusiv ubegrænset adgang til Podimo Podcasts for 0 kr. - vi gi'r.

{{ selected.name }}
{{ selected.PreviousInternationalDataDetails }}
{{ selected.previousPriceValue }}

Mobilabonnement med ubegrænset frihed

Den bedste forbindelse er den, vi har med hinanden. Derfor har du nu mulighed for at oprette dig med en ven, eller et familiemedlem, og styrke forbindelsen samtidig med, at I sparer penge!

Med dette abonnement får I den ultimative tryghed og frihed. Slut med bekymringer om data og taletid! I kan nemlig surfe og tale, lige så meget I har lyst til, og desuden bruge mobilen, uden ekstraregning, i hele 43 lande. Samtidig kan I surfe med superhurtige 5G hastigheder på vores netværk, der netop er kåret som bedst i test.

Hos Call me ønsker vi desuden at sende jer godt afsted på ferie, og gør jer derfor rejseklar med hele 25 EU GB. I kan derudover bruge al jeres tale og den frie sms/mms i Norden, Baltikum samt Schweiz, Færøerne og Storbritannien.

5G netværk

Med vores abonnement kan du surfe med lynhurtige 5G-hastigheder. 5G er en forkortelse for 5. generation mobilnetværk. Det betyder større kapacitet, højere hastighed, mere sikkerhed og minimal responstid på overførsel af data. Med andre ord: Det er hurtigere, sikrere og mere stabilt end vores ellers så fremragende 4G-netværk.

Call me er i gang med udrulningen af 5G. Vi har lagt en intelligent udrulningsplan, der sikrer, at de største byer kommer på netværket i første omgang, og at resten af Danmark følger lige efter. For at få 5G-dækning skal du have et 5G abonnement, en 5G mobil og være i nærheden af en 5G-mast.

Bliv ringet op

Allerede kunde?

Er du interesseret i Dig&Mig Deal og allerede kunde?
Indtast dit nummer her, så ringer vi dig op.Det er nemt at blive kunde hos Call me

Du kan være helt tryg ved at skifte dit nummer til Call me – vi klarer nemlig det hele for dig. Når du køber et mobilabonnement hos os, sørger vi for, at dit abonnement bliver opsagt hos din nuværende udbyder, og du får ovenikøbet oprettelsen for 0,-. Du vælger helt selv, om dit nummer skal overdrages til os hurtigst muligt, eller til en dato du selv vælger. Læs mere om nummerportering her.

Hvis dit behov for data skulle ændre sig, kan du altid nemt og hurtigt skifte til et af vores øvrige abonnementer via selvbetjeningen.

Få mere mellem ørerne

Som kunde i Call me får du ubegrænset adgang til Podimo Podcast for 0 kr. Her kan du lytte til en masse spændende, underholdende og oplysende podcasts. Og uanset om det er krimi eller kærlighed, der får dig til at slå ørene ud, og lytte ekstra godt efter, så er der helt sikkert en podcast til dig.

Forbind med Podimo allerede i dag og få ubegrænset adgang til alle podcast – nu og hele 2024. Vi gi'r.

Få Viaplay til 0,- de første 3 mdr.

Er du til forrygende underholdning, nervepirrende spænding eller rapkæftet reality? Så bliver du vild med Viaplay! Og lige nu kan alle kunder hos Call me prøve Viaplay Film & Serier for 0,- de første 3 måneder.

Så kan du invitere vennerne til serie-maraton eller samle familien og nyde jeres yndlingsfilm sammen. Efter de tre måneder kan du enten vælge at afmelde dig igen eller streame videre til kun 129 kr. om måneden (normalpris 149,-/md.).

Brug mobilen i udlandet

Du kan bruge hele din tale- og datamængde i både Danmark, Norge, Sverige, Finland og Baltikum. Derudover kan du bruge din inkluderede EU-data i både EU, Schweiz, Færøerne og Storbritannien – og du vil altid få besked via sms, hvis din data er ved at være brugt op, så du undgår ubehagelige ekstraregninger.

Du kan også bruge din taletid til at ringe til både danske og lokale numre, uanset i hvilket af ovenstående lande du befinder dig i. Naturligvis uden merpris.

Ofte stillede spørgsmål

Gælder tilbuddet både nye og eksisterende kunder?

Ja.

Kan det bruges i EU?

Ja, og du har samtidig 25 GB i EU inkluderet i abonnementet.

Kan man købe hardware samen med Dig&Mig Deal?

Ja.

Det siger vores kunder

Hvorfor skal jeg vælge et mobilabonnement med fri data? 

Før i tiden - og her snakker vi en del år tilbage - var en god mobiltelefon en mobil, der kunne ringe, SMS’e og sende MMS’er. Her betalte du per SMS og for den tid, du talte i din mobiltelefon. 

I dag kan en moderne smartphone så meget mere, og det stiller nogle helt andre krav til dit valg af abonnement. Folk bruger deres mobiler meget mere og til meget andet end før i tiden. Derfor er det vigtigt for rigtig mange mennesker at have et mobilabonnement med fri data, fri SMS og fri tale.

Hvis du har en moderne smartphone, hvor du bruger masser af data hver måned, så er et mobilabonnement med fri data det helt rette valg for dig. Det er slut med at være begrænset af en bestemt mængde data, og du kan surfer, streame, game, downloade og foretage videoopkald i en evighed. Derfor skal du vælge et mobilabonnement med fri data. 

Med fri data får du det maksimale ud af din smartphone

Det er ene og alene dit behov, der afgør, om du skal vælge fri data eller en bestemt mængde data i dit abonnement. Der er data med i alle abonnementer, du kan vælge hos Call me. Men skal du have så meget data som muligt - altså fri data - skal du vælge et abonnement med netop det. 

Hvis du er meget på farten og bruger din mobil til arbejde, underholdning eller noget tredje, giver det rigtig god mening, at du vælger fri data. 

En moderne smartphone har så mange funktioner, der er skabt med henblik på at være online. Med en stor flot skærm og avancerede processorer kan du fordybe dig i timevis af underholdning, men det kræver, at du har data nok til at gøre det.

Streaming er meget populært, men det kræver en del data. Hvis du elsker at bruge din mobil til streaming, kan det være en god idé at vælge et nyt abonnement med fri data. Det samme gælder for gaming, der kun bliver mere og mere populært på mobiler og tablets. Skal du game online, skal du bruge data. Og her er fri data oplagt, så du ikke når dit maksimale forbrug af data midt i et spil. 

Men husk, at det ene og alene er dit dataforbrug, der afgør, om du skal vælge fri data eller ej. Hvis du blot surfer på nettet, tjekker sociale medier og ikke bruger din mobil til meget online, er det slet ikke sikkert, at fri data er nødvendigt. 

Hvor meget data bruger de forskellige tjenester?

Hvis du overvejer at vælge fri data, er det en rigtig god idé, at du finder ud af, hvor meget data dine yndlingstjenester bruger. Der er nemlig stor forskel på, om streamer eller surfer på nettet. 

Hvis du bruger sociale medier såsom Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok eller Twitter, så bruger du omkring 3-5 MB i minuttet. Der går 1000 MB på 1 GB data. Lad os sige, at du bruger 60 minutter om dagen på sociale medier - det er nok lavt sat for rigtig mange mennesker - så bruger du 1.800 minutter om måneden. Det svarer til et dataforbrug på 5.4-9 GB om måneden på bare sociale medier. 

Det er cirka samme forbrug, der gælder for surfing på nettet og streaming af musik. Her er vi dog tættere på 3 MB i minuttet end 5 MB. Gaming svinger meget, da nogle spil slet ikke bruger data, hvor andre bruger rigtig meget data. Så det afhænger det spil, du spiller.

Ift. streaming og YouTube kan det gå rigtig stærkt med at bruge data. Hvis du ikke har fri data, og du bruger meget tid på at streame, så vil du hurtigt nå dit maksimale forbrug. Det afhænger af kvaliteten af videoen, men hvis du ser en film eller serie i Full-HD, kan du sagtens bruge 3 GB i timen. Og er det Ultra-HD/4K, så er det dobbelt så meget.