• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!

Motorola Moto-serien

Motorola hører til i toppen af fødekæden over smartphone-producenter. På verdensplan er Motorola en af de største og bedst sælgende producenter, og det skyldes ikke mindst deres serie Motorola Moto. 

Motorola Moto er en serie af prisvenlige smartphones, der både rummer de meget budgetvenlige og mere avancerede premium telefoner. Alle til en rigtig skarp pris, naturligvis. 

Læs mere om Motorola Moto herunder og køb din nye smartphone til en meget skarp pris hos Call me.

Filtrer

Alle Motorola mobiler

Meget mere for pengene med Motorola Moto

Det, der for alvor kendetegner en smartphone fra Motorola, er, hvor meget du får for pengene. Og det er meget.

Dette går også igen med deres Motorola Moto-serie. Selvom du får meget for pengene, så går du ikke på kompromis. Du får nemlig altid masser af avanceret teknologi og spændende funktioner med en Motorola Moto. 

Motorola Moto kommer i et væld af forskellige udgaver, hvor der er alt fra de helt billige budgettelefoner til de mere premium-agtige high-end smartphones. Alle til en skarp pris.

Derudover får du altid et flot og strømlinet design, der giver en følelse af, at du har med en high-end smartphone at gøre. Du får høj brugervenlighed og et robust ydre, der gør, at din Motorola Moto kan tåle at blive brugt. 

Motorola står også bag den meget populære Motorola Edge serie, hvor især Motorola Edge 20 Serien, har solgt mange telefoner. 

Uhørt lav pris for så meget mobil: Motorola Moto E40

Hvis der var nogen tvivl om, at du får meget for pengene med Motorola Moto, så slår Moto e40 det fast for alvor. Her får du uhørt meget smartphone til en pris, der slet ikke hænger sammen med kvaliteten af telefonen. På den gode måde. Du får svært ved at finde en tilsvarende model til en pris på samme niveau. Så godt er Moto e40 prissat.

Med Moto e40 får du en vild kombination af et stærkt kamera og en skærm, man normalt kun ser på premium smartphones. 

Kameraet er et triplekamera på hele 48 megapixels. Det gør, at du kan tage skarpe billeder og optage video i høj kvalitet. Du får mere lys med på dine billeder end nogensinde før, og det gavner dig også, når du skyder billeder i svagt lys. 

Skærmen er en 6,5” HD+-skærm med en opdateringshastighed på 90 Hz. Det er noget, man normalt kun ser på smartphones i premium segmentet. 

Med Moto e40 får du masser af batteritid og modstandsdygtighed over for både vand og støv.