Doro klaptelefon til ældre

Det svenske mærke Doro er en af verdens førende producenter af brugervenlige mobiltelefoner og smartphones, der er ældrevenlige og nemme at betjene - specielt målrettet den ældre generation. Dette gælder også de særlige Doro-mobiler med klapfunktion.  

Med brugervenlige designs og funktioner som stor og tydelig tekst på skærmen, store taster, genvejstaster til de mest anvendte funktioner, høj og tydelig lyd og ringetoner, god batterilevetid samt tryghedsskabende sikkerhedsfunktioner gør Doros produkter brugen af mobiltelefoner simplere og den ældres hverdag nemmere. 

Læs mere og se vores udvalg af Doro-klaptelefoner herunder.

Filtrer

Hvorfor er Doro-mobiltelefoner oplagte til ældre mennesker?

Hvis du gerne vil have det simpelt og praktisk, hvor der ikke skal være for mange forstyrrelser, så er en Doro-mobil enten med eller uden klapfunktion helt oplagt. Og det er ofte det behov, som ældre mennesker har. 

Der er mange grunde til at vælge en Doro-mobiltelefon til ældre. 

En grund er, at en klaptelefon fra Doro har store knapper, der er lette at trykke på, hvilket gør den ideel til ældre, der kan have svagere fingre eller døje med nedsat synsevne. Derudover har en Doro-telefon en høj og tydelig højttaler, som hjælper ældre, der døjer med høretab eller nedsat høreevne. 

På en Doro-mobiltelefon med klapfunktion finder du også en nødknap, som du kan bruge til at få hjælp, hvis der opstår en nødsituation, eller du kommer ud for en ulykke. Dette gør en Doro-mobil særligt ældrevenlig, uanset om den er med klapfunktion eller ej.

Hvad er de vigtigste funktioner i Doro-mobil med klapfunktion?

En klaptelefon fra Doro er simpel. Men dermed ikke sagt at den ikke rummer mange smarte og praktiske funktioner. Som nævnt, så er en Doro-mobil udstyret med en nødfunktion. Mobilen har en nødknap, der kan bruges til at ringe efter hjælp i en nødsituation.

En Doro-klaptelefon har tilmed en høj ringetone. Dette kan være en stor hjælp for ældre, der døjer med svag hørelse. Derudover er flere Doro-klaptelefoner er også udstyret med en lommelygte, der kan hjælpe den ældre med at orientere sig.

En klaptelefon fra Doro har typisk også et simpelt kamera, så du har mulighed for at fange dine yndlingsøjeblikke, selvom du har en simpel klaptelefon. Derudover er der en indbygget kalender, der hjælper dig med at huske dagens gøremål som lægebesøg eller den daglige tur ud i det fri. 

Hvis du foretrækker at skrive noter, huske- og indkøbslister på din telefon, så kan du også det på din Doro-mobil med klapfunktion. 

En klaptelefon fra Doro er oplagt, hvis du eller en ældre pårørende vil have en billig mobiltelefon, hvor alle kan være med. Dog er det værd at bemærke, at Doro-mobiltelefoner ikke har adgang til hverken Apples App Store eller Google Play Store. 

En Doro-mobiltelefon kan være til stor hjælp for ældre

Hvis du har en ældre pårørende, som gerne vil være mere i kontakt med sine venner og familie, så kan en Doro-mobil være en fantastisk gave. Den har den rette balance af funktioner, der passer perfekt til seniorer eller bare til folk, der gerne vil have det simpelt. En Doro-mobil eller Doro-smartphone har også meget lang batteritid, hvilket fjerner endnu en bekymring fra både pårørende og den ældre selv. 

Dette gør nødfunktionen også. Den simple brugerflade og den smarte nødfunktion gør en Doro-telefon til et redskab, der giver mere ro i sindet. Hvis uheldet er ude, ved du som pårørende, at den ældre hurtigt kan få hjælp via sin Doro-klaptelefon.

Netop derfor er en Doro-telefon oplagt som det næste mobilvalg til ældre.