HVILKET SIM-KORT
PASSER TIL DIN MOBIL

Når du modtager et SIM-kort fra os, er det et 3-i-et Multi SIM-kort, der kan trykkes ud i 3 størrelser. Nano er det inderste og mindste, Micro det næst største og det almindelige SIM-kort det største. Er du i tvivl om hvilken størrelse din mobil bruger, kan nemt se hvilket SIM-kort den bruger med vores tool. Du vælger bare mærkje og model.

Nyt SIM-kort
Har du brug for et nyt SIM-kort fordi du måske har mistet det, eller det er gået i stykker, kan du bestille et nyt via selvbetjeningen her.

Sådan gør du:

Klik forsigtigt det SIM-kort du skal bruge ud af plastikkortet og placér SIM-kortet i din mobil og tænd den - din mobil er nu klar til brug.

HUSK at gemme alle dele af kortet, så du kan skifte mellem de forskellige typer SIM-kort.

skift fra Nano SIM-kort til Micro SIM-kort

skift til standard sim-kort

Det er gratis at få et nyt SIM-kort hos Call me

Det er gratis at få et nyt SIM-kort hos os. Du kan hente et nyt og gratis SIM-kort i alle Telia-butikker – Telia er vores søsterselskab. Her får du et Multi-SIM-kort, du kan bruge i alle mobiler uafhængigt af mærke og model. Så du kan trygt købe din nye mobil hos os.

Hvis du f.eks. mangler et nyt Nano SIM-kort, kan du også bestille det ved at skrive til kundeservice. Her skal du bare oplyse det nummer, du skal bruge det til. Når du har fået det, skal du bare aktivere det på selvbetjeningen. Her på siden kan du hurtigt se, om det f.eks. er et Nano SIM-kort eller et Micro SIM-kort, du skal bruge. Vælg blot mærke og model, så giver vores tool dig svaret.

Når du skal aktivere det, skal du bruge SIM-kortnummeret. Det står bagerst på kortet og består af 20 cifre. Er der kun 16, skal du skrive 8945 foran tallene.