Altid forbundet med Galaxy

Det handler ikke kun om at være online, uanset hvor du er. Det handler i lige så høj grad om at have lynhurtige hastigheder, være forbundet og dele indhold - uanset hvor du er.

Stream HD-film uden afbrydelser, download store spil på få minutter, hent musikalbum på få øjeblikke eller surf rundt på tunge websites uden ventetid. Med kraftige processorer samt de mest avancerede 3G-, 4G LTE- og Wi-Fi-forbindelser er de nyeste smartphones fra Samsung udviklet til at give dig lynhurtig internetforbindelse overalt.

Hurtig forbindelse på farten

4G er lynhurtigt mobilt bredbånd, hvor downloadhastigheden er på mellem 17-71 Mbit/s download og upload-hastigheden er på mellem 5-43 Mbit/s. Det er altså tale om hastigheder, der kan hamle op med mange faste forbindelser. De nyeste 4G LTE-modeller har også MIMO, Multiple Input Multiple Output, som er en antenneteknologi, hvor man ved hjælp af flere antenner i både smartphonen og i teleselskabets mobilantenne kan øge hastigheden ganske dramatisk, når du er på farten.

Den trådløse hastighed er sat op

Med den nyeste Wi-Fi-standard, 802.11ac, får du markant hurtigere hastigheder på dit trådløse netværk derhjemme. Den nye funktion, Download Booster, er Wi-Fi-teknologi, der skruer ekstra meget op for hastigheden ved at kombinere Wi-Fi og 4G LTE, så de begge er tændt på samme tid og på den måde henter endnu mere data ned fra internettet, når du skal downloade store filer.

Hold forbindelsen og del indhold overalt

Du holder dig ikke kun forbundet på farten via de lynhurtige netværksforbindelser. De nyeste Samsung Galaxy-telefoner har mange smarte funktioner, som altid holder dig forbundet med venner, familie og kolleger. Du kan blandt andet nemt og hurtigt dele dine skærmbilleder, vinduer, billeder og filer med andre og synkronisere din hjemme- eller jobcomputer med dit Galaxy-produkt, så du kan redigere, gemme og udgive dokumenter.

Du kan deltage i videokonferencer og fortsætte en chat, du startede på din computer, og på den måde chatte på tværs af både afstande og platforme. Du har også mulighed for at gemme al familiens underholdning på ét sted, hvorfra det alt sammen kan hentes trådløst, uanset hvor i verden du befinder dig.