Alle Samsungs mobiltelefoner anvender Android - verdens mest populære styresystem, som kører på mere end 80 % af alle nye smartphones. Android er brugervenligt, let at personliggøre og tilbyder samtidig avancerede funktioner, så du får det optimale ud af din smartphone.

Styresystemet er hjertet og hjernen i din mobil, da det styrer dets brugerflade, funktionalitet og ydeevne. Derfor er valget af styresystem også meget afgørende i forhold til brugeroplevelsen på din smartphone.

Din smartphone - dine valg

En af årsagerne til, at Android-styresystemet er blevet et populært valg, er, at den giver brugerne en høj grad af åbenhed, frihed og selvstændighed. Androids åbne platform giver dig mulighed for selv at sætte dine præg på din smartphone - lige fra at personliggøre den ved for eksempel at tilpasse hjemmeskærmene med widgets og genveje eller vælge standard-apps som browser, kalender og mail til lave dine helt egne apps.

Adgang til verdens største digitale markedsplads

Åbenheden og valgfriheden gør sig også gældende, når du vil finde og downloade apps. Udover Samsung Galaxy Apps, der giver nem adgang til en række programmer, der er specielt og omhyggeligt udvalgt til din Samsung Smart-enhed, har du med en Android-enhed adgang til Google Play, som tilbyder mere end en million apps og et stort udvalg af musik, film, spil, bøger, magasiner og tv. Da Android-enheder ikke har restriktioner på, hvilke apps der kan installeres, bestemmer du selv hvilke apps, der skal være dine foretrukne.

Find vej, venner og nye versioner

En anden styrke ved Android er, at sociale medier som Facebook og forskellige Google-programmer som eksempelvis Google Maps og Gmail er en synkroniseret og integreret del af systemet. Derudover bliver Android-enheder automatisk løbende opdateret med den seneste udgave af softwaren, hvilket sikrer, at mobilerne konstant bliver optimeret og derved får en længere levetid. Med de seneste opdateringer kører alle Samsungs nyeste enheder Android Oreo, som byder på en række nye funktioner og har finpudset brugergrænsefladen.