Udnyt mobilkameraet

Samsungs mobilkameraer har nået et niveau, hvor du faktisk nøjes med kun at bruge din mobil til at forevige dine betydningsfulde øjeblikke.

Da mobilkameraerne for lidt over et årti siden begyndte at ramme mobilmarkedet, startede de en mindre revolution i vores måde at tage billeder på. Da langt de fleste næsten altid har en mobiltelefon på sig, og det kun tager et splitsekund at finde den frem fra lommen eller tasken, gav det pludselig muligheden for spontant at forevige en uventet situation eller dele spændende oplevelser via diverse foto-apps.

Problemet har dog været, at kvaliteten på billederne indtil for nylig ikke helt var gode nok til, at du kun kunne nøjes med mobilkameraet til at tage billeder af de mest bevaringsværdige øjeblikke i dit liv. Det er noget, som de nyeste mobiltelefoner fra Samsung har gjort noget ved.

Samsung - mobilkameraets pionerer

Der er nemlig sket en rivende udvikling i mobilkameraerne igennem de seneste par år – og på den front har Samsung været blandt de absolutte frontløbere. At Samsungs mobiltelefoner har kameraer i topklasse, er ikke helt tilfældigt.

Samsung var nemlig banebrydende på mobilkamera-fronten, da firmaet helt tilbage i 2000 præsenterede den første mobiltelefon nogensinde med en integreret kamera, og i de følgende år fortsatte Samsung med at udvikle mobilkameraerne markant.

Avanceret kamerateknik

I dag kan mobilkameraerne i Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5 og Samsung Galaxy Note 3 tage billeder af så høj en kvalitet, at kompaktkameraet stort set bliver overflødigt. Det handler ikke kun om, at mobilkameraerne leverer så mange megapixels og så høj en opløsning, at billederne kan forstørres betragteligt.

Ved at kombinere traditionel smartphone-teknik med kompaktkameraets tilbyder Samsungs nyeste modeller nemlig nogle helt unikke funktioner som eksempelvis superhurtig autofokus, High Dynamic Range (HDR), selektivt fokus, dual shot og videooptagelser i FULL HD eller 4K UHD, man tidligere kun så i kompaktkameraer. De mange nye funktioner gør det muligt at tage knivskarpe og farverige billeder, der bevarer dine minder bedst muligt.