Februar, 2018

Nyheder

Forudbestil Samsung Galaxy S9 nu

Samsung-fans verden over har ventet længe på Samsungs nye flagskibe, Samsung Galaxy S9 og S9+, og nu er de her endelig. Forudbestil, så du er blandt de første til at få den lækre mobil.

Få AR-stickers på dit Android-device med Motion Stills

Lav sjove videoer med AR-stickers direkte på mobilen. Det tager kun et minut eller to, og så har du en unik og sjov video, du kan dele med familie og venner. Der er flere forskellige animationer at vælge mellem.

Samsung Galaxy S9 med ekstra fokus på kamera og Bixby

Samsung har for første gang brugt navnet Samsung Galaxy S9 i deres officielle kommunikation. De har samtidig udtalt, det især er kameraet og Bixby, der kommer til at spille hovedrollen i fremtidige devices.

Rygter

Samsung Galaxy Tab S4 specs og release date

Flere og flere rygter taler om, at Galaxy Tab S4 lanceres til Mobile World Congress 2018. Flere specs er også lækket, og du kan godt glæde dig til den nye tablet fra Samsung, hvis rygterne taler sandt.

Januar, 2018

Nyheder

Samsung præsenterer bøjelig Galaxy X til CES 2018

Som noget af det sidste til den store teknologimesse viste Samsung deres Galaxy X-prototype frem for særligt udvalgte til en privat event.

Rygter

Forudbestil Samsung Galaxy S9 og 9+ d. 1 marts

Det er allerede bekræftet af Samsung, at vi får Galaxy S9 og S9+ at se til MWC 2018. Meget tyder dog også på, at der kun går få dage, før du kan forudbestille de to nye flagskibe. En release-dato rygtes til at være meget kort efter forudbestillingen.

RAM og hukommelse på Galaxy S9 og S9+

Der kommer forskellige udgaver af både Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+. Der er forskel på mængden af RAM på de to samt hukommelsen på de forskellige modeller.

Samsung lancerer foldbar Galaxy-mobil i 2018

Der er flere fordele ved en foldbar smartphone. Den er nem at have i lommen, selvom du får en meget større skærm end på en traditionel mobil. Det åbner op for helt nye muligheder for apps, spil og film.

December, 2017

Nyheder

Android Oreo 8.0 til Android Wear 2.0 smartwatches

Der er godt nyt på vej, hvis du har et wearable, der kører på Android. Der kommer nemlig snart en opdatering, så du får Android Oreo på dine wearables – bl.a. smartwatches.

Rygter

Ny Samsung Galaxy gaming-mobil på vej i 2018

Samsung har fået et patent godkendt på en mobil, der har to separate skærme. Der tales om, at det bliver deres allerførste dedikerede gaming-/media-mobil, der på mange måder fungerer ligesom en computer.

Bøjelig Samsung Galaxy X kommer i 2018

Der er stor sandsynlighed for, at Samsung præsenterer Galaxy X - en mobiltelefon, du kan bøje som et stykke papir - i det nye år. Det vil i så fald være den første af sin slags i verden.

November, 2017

Nyheder

Samsung Experience 9.0 Beta er tilgængelig

Samsung Electronics har annonceret, at Samsung Experience 9.0 nu er tilgængelig. Telefonen er en del af Samsung Galaxys betaprogram, hvor udvalgte kunder får mulighed for at opleve og anmelde nye features.

Rygter

Samsung Galaxy S9 lanceres til CES 2018

Vi har tidligere set, at Samsung har præsenteret deres nye mobiler i marts eller april. Rygterne taler dog om en lancering allerede til CES 2018, der finder sted i starten af januar.

Samsung Galaxy S9 får et helt nyt design

Vi har allerede hørt mange rygter om Samsung Galaxy S9, men vi har ikke hørt ret meget om dens design. Ifølge nye rygter kommer den nye smartphone dog til at have et helt anderledes design, end tidligere telefoner i familien.

Samsung Galaxy Note 9 får fingeraftrykslæser i skærmen

Samsung har allerede arbejdet på teknologien til fingeraftryksaflæseren direkte i skærmen i en længere periode. Hvis rygterne taler sandt, vil den nye Galaxy Note 9 komme uden den fysiske Hjem-knap.

Oktober, 2017

Nyheder

Apple Pay er kommet til Danmark – brug det allerede i dag

Nu kan du betale med din telefon i butikker i indland, udland og på nettet. Uanset hvilken mobiltelefon du har, kan du bruge Apple Pay. Det er både nemt, hurtigt og sikkert at bruge betalingsløsningen.

Samsung og Microsoft introducerer mixed reality-headset

I samarbejde med Microsoft har Samsung præsenteret Samsung HMD Odyssey, der tilbyder en bemærkelsesværdig og betagende oplevelse både når det gælder lyd og billede.

Rygter

Foldbar smartphone fra Samsung?

Rygterne er hørt før, og nu er de oppe at vende igen. Er Samsung ved at udvikle en sammenklappelig smartphone, der kan folde nedad? Læs med her om det nye, smarte design, Samsung angiveligt er ved at udvikle.

Frontkameraet på Galaxy S9 får 3D-sensor

Ifølge nye rygter, kan det være, at Samsung Galaxy S9 får 3D sensor på frontkameraet. Selvom der stadig er længe til, den nye telefon kommer, vælter rygterne omkring det næste skud på Galaxy-stammen ind.

September, 2017

Nyheder

Samsung Galaxy Note 8: Den mest innovative skærm DisplayMate har testet

DisplayMate Technologies, som er en førende evaluator af skærme, hylder skærmen på Samsungs nye flagskibsmodel, Galaxy Note 8, med den højeste karakter, de
nogensinde har givet.

Samsung lancerer officielt Samsung Galaxy Note 8

Samsung har offentliggjort den kommercielle lancering af Samsung Galaxy Note 8. Flagskibsmodellen bliver til at starte med tilgængelig i 42 lande, blandt andet USA, Canada, Singapore, Korea og de største markeder i Europa.

Rygter

Rygter om ny Samsung Galaxy S9

Hvis al hypen om Samsung Galaxy Note 8 ikke interesserer dig, fordi du ikke er til phablets, kan du glæde dig over, at der er begyndt at komme rygter om en ny Samsung Galaxy S9 og dens specs og features.

Bliver Samsung Galaxy S9 lanceret til januar?

Ifølge et koreansk rygte, der har floreret online, bliver Samsungs næste smartphone, Samsung Galaxy S9 præsenteret i januar 2018 og frigivet i februar 2018, hvilket vil gøre frigivelsen af telefonen meget hurtig.

August, 2017

Nyheder

Sådan kan Bixby hjælpe dig i hverdagen

Bixby er et intelligent software, som gør det nemt at interagere med din telefon, bruge dine yndlingsapps og din telefons funktioner. Læs mere om nogle af de smarte funktioner her.

Samsung Galaxy S8 og S8+ får guld rating fra EPEAT

The Electronic Product Environmental Assessment Tool (EPEAT) har tildelt Samsung Galaxy S8 og S8+ deres guld-rating – den højeste rating for elektroniske devices’ miljøvenlighed.

Rygter

Samsung Galaxy Note 8 kan måske allerede forudbestilles d. 1. september

Det er allerede blevet bekræftet at Samsung Galaxy Note 8 bliver afsløret den 23. august 2017. Men hvornår kan man så forudbestille den?

Samsung Note 8 – batterikapacitet lækket

Et nylækket billede af et Samsung-batteri viser sandsynligvis det nyeste batteri, der er tiltænkt Samsung Note 8. På billedet kan man se batteriets kapacitet, som angiveligt er 3300 mAh.

Juli, 2017

Nyheder

Samsung lancerer en ny trådløs oplader til smartphones i nyt og flot design. Opladeren kan foldes sammen, så den er nem at have med i tasken, og det nye design passer ind i alle rum i dit hjem.

Samsung lancerer Galaxy S8+ i farven Rose Pink
Samsung har for nyligt lanceret den sjette farve til deres Galaxy S8+ 64GB – nemlig Rose Pink

Samsung inviterer til præsentation af ny telefon

Samsung har annonceret, at de præsenterer en ny telefon den 23. august 2017.

Med den nye opfindelse Samsung DeX er det nu muligt at koble en skærm, et tastatur og en mus til din Samsung Galaxy S8 og S8+.   

Rygter

Gennem den seneste tid, har der floreret en del rygter omkring den kommende Samsung Galaxy Note 8s kamera. Nu er det leaket, at zoom-funktionen på den længeventede telefon er helt formidabel.

Kommer Samsung Galaxy S9 til foråret?
Selvom Samsung Galaxy S8 endnu ikke er særligt gammel, er rygterne om, at der kommer en Samsung Galaxy S9 inden for første halvdel af 2018, allerede begyndt at florere.

Samsung Galaxy Note 8 forventes lanceret den 23. eller den 31. august
Samsungs længeventede phablet Galaxy Note 8 forventes lanceret til august – hvornår er endnu ikke slået fast.

Byder Samsung Galaxy Note 8 på Augmented Reality?
Ifølge lækkede billeder, der florerer online, tyder det på, at Samsung Galaxy Note 8 måske har mulighed for Augmented Reality. 

 

Juni, 2017

Nyheder


Rygter

Fox News rapporterer på rygter omkring Galaxy S8 Note specs og features

Fox News rapporterer, at der nu er flere rygter og leaks om Samsungs kommende Galaxy S8 Note phablet.

Maj, 2017

Nyheder

Samsung Pay lanceres i England som Oyster alternativ

I England lanceres Samsung Pay som et alternativ til Oyster Card som bruges i daglig transport.

Rygter

Fokus på produktkvalitet kan rykke Galaxy S9 produktion

Den koreanske forretningsavis The Bell rapportere at Samsung vil starte produktion af deres Galaxy S9 smartphone 3-4 måneder tidligere end gjort før. 

April, 2017

Nyheder

Samsung forventer rekordbrydende overskud i Q1 2017

Samsung Electronics’ Q1 2017 forventede earnings er kommet ud, og firmaet forventer et operating profit på knap 8,7 milliarder dollar.

Rygter

Samsung Galaxy X – Samsungs sammenfoldelige smartphone

I årevis har der været rygter om sammenfoldelige smartphones, men over de sidste par uger er der kommet ekstra liv i rygterne om Samsungs sammenfoldelige ’Samsung Galaxy X’ smartphone.

Marts, 2017

Nyheder

Samsung Galaxy S8 og S8 Plus får Bluetooth 5.0

 

Med de officielle specs på den nye Galaxy S8 telefon, ved vi nu at Samsungs seneste flagship smartphone kommer til at bruge den nyeste version af Bluetooth 5.0. Den opdaterede protokol har flere fordele, såsom dobbelt hastighed og virker på 4 gange afstanden.

Ny version af ”Over The Horizon” i samarbejde med Jacob Collier

Samsungs signatur ringetone ”Over The Horizon” har fået ny lyd i forbindelse med lanceringen af Samsung Galaxy S8 og S8 Plus. Den nye lyd er komponeret af det engelske musikalske talent, Jacob Collier, som i alt har vundet to Grammy Awards.


To nye Samsung Galaxy A-modeller til salg i Indien

Den 15. marts 2017 vil to af Samsungs nyeste Galaxy A smartphones, Galaxy A5 (2017) og Galaxy A7 (2017) være tilgængelige på det indiske marked. Begge modeller er mid-range smartphones, og vil være resistente over for vand og støv.

Rygter

Samsung Galaxy S8 vil bruge ansigtsgenkendelse til mobile betalinger

Rygter fortæller, at det nye Samsung flagskib vil kunne genkende ansigter. Denne unikke evne skal særligt bruges til at sikre mobilbetalinger.

Februar, 2017

Nyheder

Samsung Galaxy Book lanceret til MWC 2017

Samsung har netop præsenteret en ny Windows 10 tablet - Samsung Galaxy Book. Tabletten kommer i to forskellige versioner, én med 10.6” TFT LCD skærm og én med 12” Super AMOLED skærm. Den nye Galaxy Book fungerer både som tablet og PC, og er særligt designet til fagfolk.


Detaljer om Samsung Galaxy S8 frigivet til MWC

Til Mobile World Congress vil nogle detaljer om udgivelsesdatoen for Galaxy S8 blive annonceret. Det bekræfter Kim Dong-Jin, administrerende direktør for Samsung Electronics.

Rygter

Samsung Galaxy S8 får digital assistent

Bixby. Det er navnet på Galaxy S8s digitale assistent. Ligesom Siri og Google Now vil den digitale assistent være stemmestyret, og hjælpe dig med at skrive sms-beskeder, foretage opkald, svare på spørgsmål og meget mere. Det eneste du skal er, at snakke til Bixby.


Samsung Galaxy S8 får batteri fra ny leverandør

Efter den store batterifejl i Galaxy Note 7s, vil Samsung bruge en anden producent til batteriet i den kommende Galaxy S8. Det siger rygterne i hvert fald. Den nye producent er muligvis Murata Manufacturing Company.

Januar, 2017

Nyheder

Samsung Galaxy C9 Pro lanceret i Indien

Samsung har lanceret en helt ny smartphone på det indiske marked - Samsung Galaxy C9. Indtil videre er der dog ingen udsigt til, at den vil komme på andre markeder.

Rygter

Samsung Galaxy Tab S3 forventes i starten af 2017

Den nye tablet fra Samsung skulle i følge rygter allerede været blevet lanceret i september 2016. Nu forventes det, at storebroren til Samsung Galaxy Tab S2 vil se dagens lys i første kvartal af 2017. Her er hvad vi ved om den nye tablet fra Samsung!


Rygte: Samsung Galaxy S8 beholder jackstikket

iPhone 7 gjorde det. Motorola Z gjorde det. Og netop derfor går der rygter om den nye Samsung Galaxy S8 vil være med eller uden jackstik. Rygter bekræfter, at Samsung ikke går i Apples og Motorolas fodspor.


Rygter om Samsung Galaxy S8 release date

Til marts er det præcis et år siden at Samsung Galaxy S7 blev udgivet. Derfor florerer der lige nu rygter om, hvornår den kommende nye model, Samsung Galaxy S8, vil se dagens lys. Branchens insidere foreslår at en mulig dato kan være den 18. april 2017.

November, 2016

Nyheder

Rygter

Samsung Galaxy S8 - autofokus på front-kamera

Der bliver taget flere og flere selfies verdenen over. De bliver brugt på sociale medier som Snapchat, Instagram og Facebook, og mængden af selfie apps er også stigende. Samsung vil, ifølge rygter, gerne hjælpe til at kvaliteten på dine selfies bliver bedre – blandt andet med bedre autofokus.


Samsung Galaxy S8 kommer med 6 GB RAM

Der er store forventninger til Samsung Galaxy S8, efter vi så hvordan en af Samsung tidligere topmodeller, Samsung Galaxy Note 7 endte med en fiasko. Nye rygter tyder på, at vi har meget godt i vente, i Samsung Galaxy S8.


Samsung Galaxy S8 bliver dyrere (rygter)

Nye rygter tyder på, at Samsung Galaxy S8 vil blive dyrere at producere, og dermed ende med at have en højere pris. Samsung Galaxy S7 er den nuværende topmodel fra Samsung, som allerede er ret dyr ift. mange andre smartphones på markedet.


Samsung Galaxy X rygter - foldbar smartphone

En foldbar smartphone fra Samsung er snart mere end blot rygter. Foldbare smartphones kommer i den nære fremtid, og lige nu er der rigtigt mange rygter om Samsungs ”Galaxy X”-model, som eftersigende allerede skulle være på vej.

September, 2016

Nyheder

Samsung Galaxy On7 lanceret i Kina

Samsung har haft flere nedture i den seneste tid. Den seneste er problemet med, at batteriet på Samsung Galaxy Note 7s batteri eksploderer. Samsung arbejder heldigvis videre på nye projekter, og har lige lanceret Samsung Galaxy On7 i Kina.


Samsung Galaxy A9 Pro lanceret i Indien

Samsung har lanceret en ny model på det indiske marked. Samsung Galaxy A9 er en ny mid-range smartphone, som nu er lanceret i Indien. Indtil videre er der ikke udsigt til, at den vil komme på andre markeder.

Rygter

Samsung Galaxy S8 kommer med 4K display

Nye rygter tyder på, at Samsung Galaxy S8 vil komme med et imponerende 4K display. Skærmene i vores smartphones bliver bedre og bedre, men hvornår er det egentlig nok? Har vi overhovedet brug for 4K opløsning på vores mobiltelefon?


Samsung Galaxy S8 uden headset port

Det rygtes at Samsung vil følge trop på Apple, som fjernede jackstik på deres iPhone 7. Apple lavede dette træk for at kunne give plads til stereolyd, men også for at presse på for en mere trådløs verden. Hvis Samsung laver dette træk, vil der for alvor komme gang i trådløst tilbehør til smartphones.

Maj, 2016

Rygter

Samsung Galaxy Note 6 kommer måske med USB Type-C

Hvis man skal tro de seneste rygter om den kommende Samsung Galaxy Note 6, vil den måske komme USB Type-C. Indtil videre har Samsung ikke rigtigt taget dette nye kabel til sig, hvilket er ret ærgerligt, da der er flere forskellige fordele ved at bruge denne slags kabel, modsat ældre teknologier.
 

Samsung kommer med fuldblods VR headset

Samsung har allerede Samsung Gear VR, som fungerer sammen med deres Samsung Galaxy-smartphones, men nye rygter tyder på, at teknologi-producenten arbejder på et Virtual Reality headset, som ikke kræver tilslutning med en mobiltelefon

Kilde: igadgetware.com

April, 2016

Nyheder

Samsung Galaxy S5 får Android Marshmallow

Der findes flere forskellige Samsung Galaxy S5-modeller rundt omkring i verden, men den version der bliver solgt i det meste af Europa, og dermed også Danmark, får nu Android Marshmallow – Syd Korea, Argentina og flere har allerede fået opdateringen.


Samsung Galaxy S7 fås nu også i Rose Guld

Der er tilføjet en femte farve, nemlig Rose Guld, til de allerede eksisterende farver på Samsung Galaxy S7; Black Onyx, Gold Platinum, White Pearl and Silver Titanium.

Kilde: news.samsung.com


Samsung Galaxy S7 overlever 16 timer under vand

Samsung Galaxy S7 er vandtæt, og Samsung garanterer i den forbindelse, at telefonen kan klare op til 30 minutter ned til 1,5 m dybt vand. Et nyt forsøg har dog vist sigt, at mobiltelefonen kan klare over 16 timer.


Samsung Galaxy A9 Pro lanceres i Kina

En Pro-model med større batteri, mere RAM og bedre kamera er lanceret i Kina - det forventes ikke at modellen bliver tilgængelige i andre lance.

Kilde: techweez.com

Rygter

6 forventede funktioner i Samsung Galaxy Note 6

Rygtemøllen er i gang om den nye Samsung Galaxy Note 6, som forventes snart at blive lanceret. Telefonen vil selvfølgelig blive en opgradering, i forhold til Samsung Galaxy Note 5, som er den tidligere i serien – vi vil i denne artikel præsentere en række af de rygter der floreret på nettet i den seneste tid.


Samsung Galaxy Note 6 får kurvet skærm

Ligesom Edge-modellerne på Samsung Galaxy S6, spår nye rygter, at den nye Note-model også vil få en kurvet skærm.

Kilde: mashable.com


Samsung Galaxy Note 6 bliver vandtæt og støvtæt

Nyere Samsung Galaxy mobiltelefoner er blevet kendt for at være meget hårdføre, og kunne klare både støv og vand. Nye rygter tyder på, at dette også vil ske for den nye Samsung Galaxy Note 6, som der endnu ikke er nogen lanceringsdato på.


Samsung Galaxy Note 6 får iris scanner

Nye rygter tyder på, at en ny Samsung Galaxy Note 6 vil få irisscanner, så du kan låse din smartphone op ved blot at kigge på den.

Kilde: android.gs

Marts, 2016

Nyheder

Ny Samsung smartphone med unik funktion til motorcyklister

Samsung har lanceret en mobiltelefon i Indien, kaldet Samsung Galaxy J3. Det er ikke planen, at telefonen kommer til Danmark, men vi vil alligevel gerne præsentere en smart idé, som denne smartphone kommer med.


Samsung lancerer Galaxy J7 og Galaxy J5

Samsung har lancereret to nye smartphones; Samsung Galaxy J7 med 1,6 GHz octa-core processer, 3 GB RAM og Super AMOLED display, samt Samsung Galaxy J5 med 16 GB plads, dual SIM og 3G - det forventes ikke at disse modeller kommer til Danmark.

Kilde: unbox.ph

300 Mbps downloadhastighed på Samsung Galaxy S7

De nye Samsung Galaxy S7-modeller er blandt de første mobiltelefoner på markedet, som kan opnå så høj en downloadhastighed – 300 Mbps (Megabytes per sekund). Det betyder, at du får en enormt hurtig mobil – også når du skal downloade apps og se serier.

Samsung Galaxy S7 har en Sony IMX260 Dual-pixel sensor

Hvorfor kan jeg ikke betale min sandwich med min telefon? Hvorfor findes der ikke en telefon der har en stor skærm med stadig kan være i mine lommer? Hvorfor er batteritiden på alle smartphones så dårlige? Disse, og mange flere, spørgsmål stiller Samsung i en ny reklamefilm, hvor de selvfølgelig også har en løsning på alle problemerne - Samsung Galaxy S7 Edge.

Kilde: DPR-connect

Samsung Gear VR giver dig en unik rutchebanetur

Forestil dig en vild rutchebanetur i en endnu vildere virtuel verden. Samsung Gear VR tilføjer hele oplevelsen et ekstra lag, så du virkelig får en oplevelse for livet. Det vil være som at træde ind i en helt anden verden, når du får Gear VR på, og rutchebanen sætter i gang. 

Ny Samsung Galaxy S7 Edge reklame med bunkevis af kendte

Hvorfor kan jeg ikke betale min sandwich med min telefon? Hvorfor findes der ikke en telefon der har en stor skærm med stadig kan være i mine lommer? Hvorfor er batteritiden på alle smartphones så dårlige? Disse, og mange flere, spørgsmål stiller Samsung i en ny reklamefilm, hvor de selvfølgelig også har en løsning på alle problemerne - Samsung Galaxy S7 Edge.

Kilde: Youtube.com

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge vil være tilgængelig i 60 lande d. 11. marts

Som Samsung fortalte på den seneste Unpacked-event, vil Samsung Galaxy S7 og Samsung Galaxy S7 Edge være tilgængelig fra d. 11. marts – og her er altså ikke kun tale om USA, Kina, England og de andre kæmpe-markeder, det er nemlig tale om en launch i hele 60 lande fra start.

Rygter

Samsung Galaxy Note 6 kommer med Android N

Rygterne tyder på, at Samsung Galaxy Note 6 vil komme allerede til juli, og nye rygter tyder på, at den vil komme med det helt nye Android styresystem, Android N. Dette styresytem er lige nu i Beta, men vil være klar til juli.

Samsung Galaxy Note 6 lanceres til juni

De seneste rygter fra PocketNow lyder på, at vi får præsenteret Samsung Galaxy Note 6 allerede til juni

Kilde: pocketnow.com

Samsung Galaxy Tab 3 Lite får en masse nye opgraderinger

Vi kan højst sandsynligt se frem til en spændende opgradering af Samsung Galaxy Tab 3 Lite. Den får flere interessante opgraderinger, der gør den mere relevant for mange. Den nye tablet har bl.a. fået 50% mere RAM.

Samsung arbejder på en Samsung Galaxy S7 Mini

Der går rygter om, at Samsung arbejder på en mini-udgave af deres Galaxy S7 flagskibe. Hardwaren i devicet skulle være tæt på lige så imponerende, som den hardware du finder i de to større Galaxy S7-modeller – bl.a. Snapdragon 820 eller Exynos 8890 processor.

Link: Swedroid

Februar, 2016

Nyheder

Samsung præsenterer Samsung Galaxy S7 Edge/S7 Edge Plus og Gear 360

Præcis som forudset lancerede Samsung deres nye topmodeller, Samsung Galaxy S7 Edge og Samsung Galaxy S7 Edge Plus igår - dog kom der også en lille ekstra ting, nemlig Gear 360, som er et nyt action-kamera, som kan filme i 360 grader.

Kilde: besttechguru.com

Samsung lancerer ikke Samsung Galaxy S7 Edge+ alligevel

Samsung har bekræftet, at de ikke vil lancere Samsung Galaxy S7 Edge+ udgaven i England til at starte med – om den kommer senere eller på andre markeder vides endnu ikke.

Samsung Galaxy S7 launch-dato endelig bekræftet af Samsung

Der har floreret mange rygter omkring launchen af Samsung Galaxy S7, men datoen er nu endelig bekræftet, og det bliver d. 21 februar 2016.

Android 6.0 Marshmallow til Galaxy S6 og S6 Edge er klar

Beta-udgaven af Android 6.0 Marshmallow til Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge har været her igennem et stykke tid, og nu er den rigtige udgave her. Udrulningen starter i Samsungs ”baghave”, Korea, og så er det kun et spørgsmål om tid, inden den kommer til resten af verden.

Kilde: pocketnow.com

Rygter

Samsung Galaxy S7 farver

Nye rygter om Samsung Galaxy S7 tyder på, at den vil komme i guld, blå og sølv.

Kilde: mobileprice.co

Samsung Galaxy S7 bliver (måske) vandtæt

Så er der igen nyt om den kommende Samsung Galaxy S7, der tilsyneladende bliver meget mere modstandsdygtig over for vand, end vi har set på Galaxy S6’erne. Meget tyder endda på, at de kommende smartphones vil få en IP68-certificering.

Bedst leakede billeder af Samsung Galaxy S7 indtil nu

Der kommer jævnligt nye spion-fotos af den nye Samsung Galaxy S7, som endnu ikke er blevet præsenteret endnu - Samsung har dog udmeldt af den vil blive præsenteret på næste Samsung Unpacked.

Kilde: mashable.com

Samsung Galaxy J7 kommer med 4.300 mAh og HD-skærm

Galaxy J7-telefonen forventes at blive released engang til sommer, og det er nogle imponerende specifikationer og pris, den forventes at komme med, og den er bestemt en overvejelse værd for mange.

Januar, 2016

Nyheder

Samsung Galaxy A3, A5 og A7 kan nu forudbestilles

Galaxy modellerne A3, A5 og A7 blev lanceret i Kina sidste år, og det er nu muligt at forudbestille de spændende A-model smartphones fra Samsung i Europa. Det forventes, at alle tre forudbestilte modeller vil blive sendt engang i februar.

Kilde: morningnewsusa.com

Én magnetisk oplader som kan lade alle dine devices op

Et opladerkabel er ikke længere bare et kabel, du sætter i din stikkontakt, hvis dit device mangler strøm - det er meget mere.

Samsung Galaxy S6 Edge+ topscorer i test

Mobiltelefonen fra Samsung får den højeste score nogensinde hos det anerkendte DXO Labs, der laver videnskabelige tests.

Ny opdatering til bl.a. Galaxy Note 5

Samsung er begyndt at udrulle sin seneste opdatering til Android. Det har allerede muligt at hente og installere den, hvis du har et Galaxy S6 device. Nu er Android 6.0 Marshmallow opdateringen også tilgængelig til Samsung Galaxy Note 5 devices med en masse nye features.

Kilde: technobuffalo.com

Samsung får patent på 3D holografisk smartphone i US

Hvad der tidligere kun var muligt i science fiction, har Samsung nu taget patent på i USA – nemlig 3D hologram teknologi. I starten vil 3D billederne være alarmer og notifikationer, men det er meningen i fremtiden, at din smartphone vil kunne vise dig 3D billeder og videoer i form af hologrammer.

Kilde: 3ders.org

Rygter

Samsung Galaxy S7 bliver lanceret i marts

Der har været mange forskellige rygter om lanceringen af Samsung Galaxy S7, men nye rygter tyder på, at det bliver i marts, nærmere bestemt d. 11. marts. Der vil sikkert komme endnu flere rygter om lanceringsdagen, men indtil videre, er starten af marts det mest troværdige.

Kilde: gizbot.com

Samsung Galaxy S7 kommer med både Exynos og Snapdragon

Rygterne har længe kørt omkring processoren i den kommende Samsung Galaxy S7, men nu har vi fået vished for sagen – i hvert fald tæt på – via AnTuTu. Galaxy S7 kommer med to forskellige processorer.

Samsung Galaxy S7 billeder, video og specs (rygte)

Der kommer hele tiden nye rygter og leaks til, blandt nye smartphones fra Samsung, og her er så de nyeste spion-billeder af den rygtede Samsung Galaxy S7 – i denne artikel vil du også kunne se et bud på specifikationerne i den nye smartphone.

Samsung Galaxy S8 koncept billeder

Nye koncept billeder af Samsung Galaxy S8 viser et bud på hvordan den nye smartphone fra Samsung kan komme til at se ud - det er altså ikke noget officielt leak på nogen måde, men blot en kreativ idé til et design.

Kilde: behance.net

Ny leak bekræfter specs på Samsung Galaxy S7 Edge+

Det tyder på, at vi nu endegyldigt ved hvad Plus-versionen af Samsung Galaxy S7 smartphonen får af imponerende og spændende specifikationer.

Kommer der en Samsung S6 Mini i 2016?

Samsung S6 Mini bliver en imponerende "lille" smartphone, hvis vi skal tro på rygterne.

Sådan kommer fronten på Galaxy S7 til at se ud

Det tyder på, at vi allerede nu, ved hvordan fronten på Samsung Galaxy S7 kommer til at se ud. Placeringen af hjemmeknappen, højtalere og diverse sensorer stemmer overens med de specifikationer, vi har set i tidligere leaks. Så der er flere ting, der taler for dette rygte.

Kilde: androidcommunity.com

Ny sikkerhedsfeature gør Samsung Galaxy S7 dyrere

Ifølge en tiltagende rygtestrøm vil den kommende Samsung Galaxy S7 blive dyrere end forventet, da den vil indeholde en ny sikkerhedsfeature – irisskanneren. En irisskanner fungerer på samme måde som en fingeraftryksskanner, og den lader dig åbne din smartphone hurtigt og nemt.

Kilde: blog.phoneslimited.co.uk

Samsung Galaxy A9 forventet pris og specs

Da Samsung fortalte, hvad vi kan forvente af den kommende Samsung Galaxy A9, fik vi ikke af vide, hvad den kommer til at koste. Det har vi dog et ret godt bud på nu.

December, 2015

Nyheder

...

Rygter

Ny lækket video fra Asien viser Samsung Galaxy A9

Der er for nyligt blevet lækket informationer om Samsung Galaxy A3, A5 og A7, men nu kommer der nye rygter om en ny A9-model. Rygtet kommer fra en asiatisk video-side, som viser modellen, side om side, med A7’eren.

Ingen Micro SD i Samsung Galaxy 7

Nye leakede billede viser den nye Samsung Galaxy 7 uden Micro SD. Dette betyder, at du ikke vil have mulighed for at udvide hukommelsen på den nye Android-telefon, men må nøjes med den plads du køber den i.

Kilde: uswitch.com

Samsung Galaxy A smartphones tilgængelige til januar

Samsung har allerede lanceret en række nye smartphones i A-rækken; Samsung Galaxy A3, Samsung Galaxy A5 og Samsung Galaxy A7, men indtil videre er der ikke nogen launch date for hvornår de rent faktisk kan købes - indtil nu.

Nye cases tyder på 6" variant af Samsung Galaxy S7

En case-producent er allerede nu begyndt at producere cases til den nye Samsung Galaxy S7, som forventes at blive lanceret til januar, 2016 - måske producenten allerede har fået besked om skærmstørrelse af Samsung?

Kilde: vr-zone.com

November, 2015

Nyheder

Android får offline Google Maps

Har du en Android smartphone eller tablet, kan du snart få Google Maps på dit device offline, så du kan bruge det, selv når signalet er dårligt. Dit device henter dine kort, når du er på Wi-Fi, så du kan navigere rundt i dem, selv når du ikke har noget signal.

Kilde: stuff.co.za

Du kan nu bestille Samsung Gear VR

Med Samsung Gear VR kan du træde direkte ind i dine yndlingsfilm og -spil, interagere via dine bevægelser samt opleve en helt ny måde at bruge dit device på. Det kan direkte tilsluttes din Samsung Galaxy smartphone og tablet – det kan ikke blive nemmere.

Samsung Pay teknologi bliver integreret i nye Samsung telefoner

Teknologien bag Samsung Pay – Magnetic Secure Transmission – vil du snart kunne få i de fleste af Samsungs nye telefoner, da teknologien vil blive integreret i de fleste af Samsungs telefoner i den nære fremtid.

Rygter

Android opdateringer til Samsung Galaxy datoer leaket

Det er meget forskelligt hvornår Android opdateringer kommer ud til de forskellige producenter af smartphones. Selvom Google har annonceret og offentliggjort en Android opdatering for lang tid siden, er det ikke sikkert at den kommer ud til Samsung smartphones foreløbigt.

Billeder leaket af Samsung Galaxy A5 og Samsung Galaxy A7

Samsungs A-serie var kendtetegnet på en helt ny æra indenfor Samsungs smartphones. Der blev tænkt mere over designet og følelsen, mens der stadig ikke blev gjort nogen form for kompromis på ydeevnen - se lækkede billeder af de nyeste i serien!

Kilde: androidauthority.com

Samsung Galaxy S7 bliver billigere end forventet

Samsung flagskibet, Samsung Galaxy S7, bliver 10 % billigere end først antaget, når den lanceres, hvis man skal tro rygterne. Samsung har tidligere reduceret prisen på deres topmodeller med omkring 10 % - senest på Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge – så der kan være noget om snakken.

Kilde: phonearena.com

Oktober, 2015

Nyheder

Samsung Galaxy View bliver teaset på webshops

Var noget med en 18" tablet? Der er nu en større Amerikansk webshop der har fået produktet på hylderne, men stadig ikke mulighed for at bestille - hvis man skal tro på webshoppen, vil produktet få en pris på $599,99.

Kilde: bhphotovideo.com

Samsung Galaxy enheder der får Marshmallow OS

Har du en ældre Samsung Galaxy model, eller har du bare ikke fået Android Marshmallow på din enhed endnu, vil det indlæg gøre dig klogere på, om der overhovedet kommer denne Android opdatering til din Samsung-enhed.

Samsung Galaxy Active Neo lanceret i Japan

Samsung har lanceret en ny mobil i deres ”Active”-serie, Samsung Galaxy Active Neo, som er hårdføre smartphones, som kan holde til lidt ekstra. Denne mobiltelefon er, indtil videre, kun lanceret i Japan, uden nogen forventet release date i Europa og Danmark.

Rygter

Samsung Galaxy S7 har lancering i januar

I følge rygter fra en koreansk hjemmeside, vil Samsung Galaxy S7 blive lanceret i januar, 2016. Dette er egentlig et stykke tid før, at Samsung plejer at lancere nye smartphones, men måske der er en ændring på vej?

Kilde: sammobile.com

Samsung Galaxy S7 får batteritid på op til fem dage

Nye rygter siger, at en ny Samsung Galaxy S7 vil få et batteri, der kan holde helt op til fem dage. Langt de fleste er blevet vant til, at skulle lade deres smartphones op hver eneste nat – men måske den nye top-model fra Samsung kan gøre op med dette.

Samsung Galaxy Note 5 kommer til Europa i januar

Det er efterhånden noget tid siden, at Samsung Galaxy Note 5 blev præsenteret ved Samsung Unpacked - nu viser det dog at der er nye rygter på banen, om hvornår vi vil kunne forvente at se den i Danmark, og resten af Europa.

Kilde: gadget-talk.ro

Samsung Galaxy S7 kommer med ClearForce

Det rygtes nu, at Samsung Galaxy S7 vil udkomme med ClearForce-teknologi. Teknologien minder om den der er i Apple Watch og iPhone 6S, hvor man med et lidt hårdere tryk, får adgang til nogle nye muligheder.

Samsung Galaxy S7 kommer med Qualcomm Snapdragon 820 chip

Selvom det ikke er lang tid siden, at Samsung Galaxy S6 Edge+ blev introduceret, er der allerede rygter om en ny Samsung Galaxy S7 - og et af de første ryger siger, at den vil komme med en Qualcomm Snapdragon 820 chip.

Kilde: betanews.com

Apple kopierer buet skærm

Samsung Galaxy S6 Edge var den første mobiltelefon med en buet Dual Edge-skærm. Det har efterfølgende vist sig, at rigtigt mange er glade for den buede skærm, som bl.a. kan give ekstra informationer på skærmen, uden at tage noget reel plads - rygter sige nu, at Apple overvejer at implementere dette på kommende iPhone-skærme.

Kilde: inquisitr.com

September, 2015

Nyheder

Samsung betaler iPhone-ejere $100 for skift til Galaxy

Samsung har lanceret en ny kampagne i USA, hvor de tilbyder en langt billigere pris på din næste Samsung Galaxy flagskibsmodel – og er du iPhone-ejer, kan du tilmed få et gavekort på $100 til Google Play.

Læs mere..

Samsung lancerer Samsung Galaxy J1 Ace

Samsung har d. 28 september lanceret en ny version af J1-telefonen. Denne low-end smartphone er kun tilgængelig i Indien, og er en af mange mobiltelefoner, som vi ikke vil komme til at se i Europa.

Kilde: talkandroid.com

Samsung skærer i pris på Samsung Galaxy S6 Edge

Efter Apple’s lancering af iPhone 6S Plus, har Samsung valgt at skære i prisen på Samsung Galaxy S6 Edge, så den nu er billigere end Apple’s modsvar på en premium phablet – denne prisændring kommer inden Apple’s smartphone er tilgængelig i butikkerne.

Læs mere..

Samsung Galaxy J2 lanceres i Indien

Samsung Galaxy J2 er en ny budget-smartphone til det indiske marked, men selvom den vil få en lav pris, er den stadig udstyret med en Super AMOLED skærm og LTE (4G-netværk).

Kilde: androidcentral.com

Samsung Galaxy's nye reklame har fokus på tilpasning

Én af de store grunde til at vælge en Android telefon, fremfor en iPhone, har altid været de store muligheder for personalisering og tilpasninger af hjemmeskærme, apps, baggrunde, widgets og meget mere.

Læs mere..

Rygter

Samsung starter leasing-program

Det rygtes at Samsung snart vil lancere et leasing-program, hvor man, mod en månedlig ydelse altid vil få den nyeste Samsung smartphone leveret, så snart den bliver lanceret. Du vil altså lease din smartphone, men samtidig altid være sikker på, at have den nyeste model.

Kilde: zdnet.com

Samsung Galaxy S7 kommer i magnesium unibody

Telefon-producenterne opruster hele tiden deres features for at kunne være en lille smule på forkant, men en del som mange forbrugere glemmer, er materialerne der bliver brugt i designet - det rygtes at Samsung vil opgradere til magnesium, når Samsung Galaxy S7 udkommer.

Læs Mere..

Samsung overvejer at gøre Gear S2 tilgængeligt på iPhone

Apple og Samsung har været rivaler i flere år, og har haft adskillige retssager imod dem, men nu tyder det på, at Samsung gerne vil bløde op. Rygter tyder på, at Gear S2 uret vil blive tilgængeligt på iPhone, så der nu både vil være Apple Watch, Pebble og Gear S2 tilgængeligt.

Kilde: techradar.com

August, 2015

Nyheder

Samsung Gear S2 smartwatch pris, specs og mere

Samsung har allerede teaset om Samsung Gear S2 til Samsung Unpacked i August, hvor der også blev præsenteret Samsung Galaxy S6 Edge Plus og Samsung Galaxy Note 5 – der har været forholdsvis stille om uret efterfølgende, men vi har valgt at samle alle nyheder og rygter lige her.

Læs mere..

Pre-order af Samsung Galaxy Tab S2 er startet i USA

Samsung lancerede den nye version af Samsung Galaxy Tab tilbage i juli, og nu er preorders begyndt. Indtil videre er det kun muligt at pre-order, hvis man bor i USA, men mon ikke det snart bliver Europa og Danmarks tur?

Kilde: androidcentral.com

Galaxy Note 5 får mindre batteri men længere batteritid

Den nye phablet i Galaxy-serien, Samsung Galaxy Note 5, har fået et mindre batteri end forgængeren, hvilket mange har set som en falliterklæring fra Samsungs side – dog viser det sig, at Note 5 holder batteri længere end forgængeren.

Læs mere..

Android 6.0 til Samsung Galaxy

Den nye Android-version, vil eftersigende blive offentliggjort til efterår, og efterfølgende vil der gå lidt tid, inden mobilproducenter vil have en opdatering klar til deres modeller. Har du en Samsung Galaxy kan du bl.a. glæde dig til:

• Bedre oversigt over hukommelse - Du vil få et bedre overblik over hvilke filer der fylder på din mobiltelefon
• Brug fingertryk til andet end oplåsning af telefon - I det nye android vil du have mulighed for at kunne bruge dit fingeraftryk, når du køber apps i Google Play, inde i apps og meget mere
• Doze funktion - Denne funktion vil gøre din Android-smartphone ekstremt energibesparende, og vil kunne give dig en masse ekstra batteritid.

Kilde: meremobil.dk

Android 6.0 vil få tilnavnet "Marshmallow"

Android-styresystemerne har været kendt for at få slik-navne som Lollipop og KitKat, og næste version er altså ingen undtagelse. Det er Google selv der officielt har udmeldt dette, på deres udviklerblog.

Kilde: meremobil.dk

Samsung overskrider måske alligevel ikke iPhone-patent

I 2012 blussede patent-sagen mellem Apple og Samsung for alvor op. Apple mente, at Samsung havde misbrugt et patent, som Apple havde på deres iPhone-smartphone. Samsung endte med at tabe, men nu er der altså nyt i sagen, som får retten til at tvivle på dommen.

Kilde: mobilsiden.dk

Samsung Gear S2 vil blive præsenteret på IFA 2015

Samsungs smartwatch får snart en efterfølger, eftersom smartphone-producenten allerede har teaset om den kommende wearable i en ny video, på deres YouTube-kanal - Vi glæder os rigtigt meget til at høre mere om uret!

Kilde: androidcentral.com

Samsung Galaxy Note 5 kommer ikke til Danmark

Samsung har officielt udmeldt, at Samsung Galaxy Note 5 ikke vil komme til Danmark i første omgang, men først vil blive solgt i USA og Asien, hvorefter man vil se, om det giver mening at gå ud til nye markeder.

Kilde: mobil.nu

Samsung præsenterer Samsung Galaxy S6 Edge+ og Samsung Galaxy Note 5 til Samsung Unpacked

Samsung afholdte d. 13. august deres Unpacked event, hvor der både blev præsenteret den nye Samsung Galaxy S6 Edge+ og Samsung Galaxy Note 5, samtidig blev der snakket om hvor godt det går for Samsung.

Samsung inviterer til Unpacked-event d. 13. august

Der har efterhånden været mange rygter om at Samsung ville rykke deres Unpacked event til tidligere på året, for at undgå kambolage med Apple - disse rygter viser sig nu at være sande.
Du kan læse mere om eventen og følge live-opdateringen.

Kilde: Samsung.dk

Samsung Galaxy S6 Edge er den 4. mest eftertragtede mobiltelefon i juli

Mobilpriser laver hver måned en oversigt over deres mest eftertragtede mobiltelefoner på tjenesten, og i juli var Samsung Galaxy S6 Edge på 4. plads.

Kilde: mobilsiden.dk

Samsung indgår samarbejde med Mastercard

Samsung Pay, en pendant til Apple Pay, har nu indgået et samarbejde med Mastercard, som gør, at du nemt og hurtigt vil kunne tilkoble dit normale Mastercard til tjenesten.

Kilde: mobil.nu

Rygter

Salgsæsken til den rygtede Galaxy Note 5 er lækket

Hvis man skal tro rygterne, vil Samsung præsentere Galaxy Note 5 til deres kommende Unpacked-event. Allerede nu er der blevet lækket et billede af salgsæsken til den nye mobiltelefon, hvilket er endnu et tegn på, at vi snart får en ny phablet i Note-serien.

Kilde: meremobil.dk

Samsung Galaxy S6 Edge+ får fysisk tastatur

Nye rygter tyder på, at den rygtede Samsung Galaxy S6 Edge+ får et fysisk tastatur, som kan kan til- og afkobles som et almindeligt cover. Selvom vi er blevet mere vant til touch-tastaturer, er der stadig mange der foretrækker et rigtigt tastatur på deres smartphone.

Kilde: mobilsiden.dk

Billigere priser på Samsung Galaxy S6

Den officielle Samsung webshop i Holland, har sat deres priser ned på Samsung Galaxy S6 og S6 Edge, hvilket kan betyde, at vi også snart vil se en billigere pris på disse modeller i Danmark.

Kilde: mobilsiden.dk

Juli, 2015


Nyheder

Android Lollipop er nu klar til Samsung Galaxy S6
Android Lollipop 5,0 er nu klar til Samsung Galaxy S6, og kan hentes direkte fra telefonen - Hvis du ikke allerede har fået en notifikation om at hente den nye opdatering, kan du gøre det manuelt via "Indstillinger".

Kilde: appsandroid.dk

Kig efter Android-opdatering på din Galaxy smartphone
En brist i sikkerhedssystemet på Android betyder at 95 % af alle Android mobiltelefoner er mindre beskyttet mod trojanske heste via MMS-beskeder - Lige nu kan du ikke selv gøre noget, udover at vente på en opdatering.

Kilde: mobilsiden.dk

Android Lollipop er nu klar til Samsung Galaxy Alpha
Android Lollipop 5,0 er nu klar til Samsung Galaxy Alpha, og kan hentes direkte fra telefonen - Hvis du ikke allerede har fået en notifikation om at hente den nye opdatering, kan du gøre det manuelt via "Indstillinger".

Kilde: mobilsiden.dk

Samsung lancerer Samsung Galaxy Tab S2
Samsung har lanceret to forskellige Samsung Galaxy Tab S2, som byder på mindre størrelser, hurtigere processorer, nyere Android-version og mere.

Kilde: mobilsiden.dk

Samsung lancerer Samsung Galaxy A8
Samsung har lanceret deres hidtil tyndeste mobiltelefon, Samsung Galaxy A8. Indtil videre er den desværre kun tilgængelig i Kina, men det forventes at den snart vil ramme Europa, USA og andre markeder.

Kilde: mobilsiden.dk

Samsung Galaxy S6 understøtter nu billed-formatet RAW
RAW er det mest "rene" billed-format, som de fleste spejlreflekskameraer og dyrere professionelle kameraer skyder med. Samsung Galaxy S6 kan nu også fotografere i dette format, hvis man er mere til dette, i forhold til det mere almindelige format blandt mobiltelefoner.

Kilde: mobil.nu

Samsung Galaxy S6 Edge er den 3. mest eftertragtede mobiltelefon i juni
Mobilpriser.dk har udgivet deres liste over top 10 mest eftertragtede mobiltelefoner i juni, og her ligger Samsung Galaxy S6 Edge på 3. plads - På en 4. plads finder vi Samsung Galaxy S6.

Kilde: mobilsiden.dk

Rygter

Lækkede billeder af fungerende Samsung Galaxy Note 5 og Samsung Galaxy S6+
Den britiske side Mobile Fun har lækket billeder af fungerende Samsung Galaxy Note 5 og Samsung Galaxy S6+, som meget ligner de tidligere 3D modeller og lækkede billeder vi har set.

Kilde: mobil.nu

Samsung Galaxy Note 5 kommer med 4 GB RAM og 5 MP front-kamera
Det rygtedes at den nye Samsung Galaxy Note 5 vil komme med en processor på hele 4 GB RAM, og et bedre kamera til selfies.

Kilde: mobil.nu

Lækkede billeder af S-Pen til Samsung Galaxy Note 5
Der har floreret flere billeder af en ny S-Pen til Samsung Galaxy Note 5 på det kinesiske sociale medie, Weibo. Den nye S-Pen har hele to knapper - Både i toppen og på siden.

Kilde: meremobil.dk

Samsung Galaxy Note 5 i butikkerne fra august
Kilder tæt på Samsung offentliggører at Samsung Galaxy Note 5 vil blive lanceret 12. august, og efterfølgende kan findes i butikker fra da. august.

Kilde: mobil.nu

Lækket video af Samsung Galaxy Note 5
En lækket video viser hvordan et kommende design på Samsung Galaxy Note 5 kan komme til at se ud. OnLeaks har tidligere vist rygter, som har vist sig at være sande - Så måske dette leak viser den rigtige Note 5.

Kilde: Steve Hemmerstoffer

Lækket pressefoto af Samsung Galaxy S6 Plus
Tipsteren Upleaks har fået fingrene i et pressefoto der eftersigende skulle lige en større version af den nuværende Samsung Galaxy S6 - Du kan se billeder på deres Twitter.

Kilde: mobilsiden.dk

Samsung får patent på "Samsung Galaxy S6+"
Samsung har fået et nyt patent, som kan tyde på, at vi får en større og kraftigere Samsung Galaxy S6 at se - Dog kan patentet også blot være lavet for at sikre navnet.

Kilde: meremobil.dk

Samsung Galaxy Note 5 bliver måske offentliggjort før iPhone 6S
Samsung vil måske sætte farten op på deres launch af Samsung Galaxy Note 5, så den ikke vil ramle sammen med Apple's forventede lancering af iPhone 6S.

Kilde: mobil.nu

Samsung får patent på "Samsung Galaxy S Tab Pro"
Med et nyt patent på navnet "Samsung Galaxy S Tab Pro", kan vi måske vente os en mere professionel og mere kraftfuld version af den nuværende Samsung Galaxy Tab S. Der er endnu ikke offentliggjort mere om eventuel kraftigere Galaxy Tab S.

Kilde: meremobil.dk

Samsung får patent på "Write on PDF"
Samsung Galaxy Note 5 har fået patent på "Write on PDF", som betyder at du kan skrive med din pen direkte på en PDF-fil. Denne funktion vil både være nyttig til noter, men også hvis du skal underskrive dokumenter.

Kilde: mobil.nu

Maj, 2015


Nyheder

- Samsung Galaxy S6 Edge var den 2. mest eftertragtede mobil i april

Mobilpriser.dk offentliggører hver måned en liste over hvilke mobiltelefoner der er blevet søgt mest efter, og i april viste det sig, at Samsung Galaxy S6 Edge var på en flot 2. plads, kun overgået af Apple iPhone 6 med 4 %.

 1. Apple iPhone 6
 2. Samsung Galaxy S6 Edge
 3. Apple iPhone 5S
 4. Apple iPhone 5 Plus
 5. Samsung Galaxy S6
 6. Sony Xperia Z3 Compact
 7. Samsung Galaxy S5
 8. Samsung Galaxy Alpha
 9. HTC One M9
 10. Apple iPhone 5C


- Samsung åbner ny fabrik for at kunne følge med efterspørgslen på Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge har solgt overraskende godt – Faktisk så godt at Samsung slet ikke har kunnet følge med, og nu bliver nødt til at starte en ny fabrik op, som skal prøve at følge med den store efterspørgsel der er på mobiltelefonen.

Planen er at den nye fabrik skal kunne producere fem millioner Galaxy S6 om måneden, så mon ikke de kan få sat ventelisten lidt ned med den nye fabrik? Indtil nu har Samsung kun produceret 2 millioner eksemplarer af Edge-modellen.

Kilde: Mobil.nu

Rygter

- Samsung Galaxy A8 bliver Samsungs tyndeste smartphone

Hvis man skal tro de rygter, der florerer på adskillige tech-sites som bl.a. TechRadar, vil Samsung inden længe lancerer sin tyndeste smartphone nogensinde, når Galaxy A8 ser dagens lys.

Når A8 kommer i handlen skulle den angiveligt blive blot 5,9 mm. i tykkelse, hvilket altså er en del tyndere end dens forgænger A7, som ellers blev Samsungs tyndeste smartphone, da den i januar blev lanceret med en tykkelse på 6,3 mm.

- Samsung Galaxy Tab S2 offentliggøres i juni

Ifølge SamMobile vil Samsung inden længe præsentere sin næste Galaxy-tablet. Efterfølgeren til sidste års Galaxy Tab S komemr til at hedde Galaxy Tab S2, og hvis rygterne taler sandt, bliver den offentliggjort i løbet af juni.

Tabletten vil blive tilgængelig i to størrelser, en version med 8 tommer skærm og en med 9,7 tommer skærm, ligesom dte også vil være muligt at vælge med Wi-Fi og 4G eller udelukkende med Wi-Fi.

April, 2015


Nyheder

- Samsung Galaxy Note 4 er nu klar med Android Lollipop

Hvis du har en Samsung Galaxy Note 4, kan du nu hente Android Lollipop til din smartphone. Opdateringen er allerede rullet ud til tidligere Android smartphones, mens Samsung har arbejdet hårdt på, at få den til at fungere til Note 4.

Hvis du ikke allerede har modtaget en notifikation på din Note 4, kan du manuelt opdatere din telefon ved at gå til Indstillinger -> Om enhed -> Softwareopdatering -> Opdater. Husk at tage backup af din mobil inden da – For en sikkerheds skyld.

Kilde: Mobilsiden.dk

- Stor opdatering til Samsung Galaxy S6 og S6 Edge

Samsung har netop udgivet en stor opdatering til Samsung Galaxy S6 og S6 Edge. Her er ikke tale om en Android-opdatering, men en opdatering specifikt lavet til de populære Samsung-modeller, som næsten lige er kommet på markedet.

Opdateringen indeholder bl.a. forbedring af stabilitet og ydelse, forbredret fingeraftryksgendelsesproces, ny funktion tilføjet i fotoeditor, forbedret kompatibilitet med tilbehør, forbedret grænseflade for e-mail, musik, S Planner og andre Apps.

Kilde: meremobil.dk

- Samsung er igen den bedst sælgende mobil-producent

Samsung har i lang tid været nr. 1 indenfor salg af smartphones, men Apple overtog deres plads i sidste kvartal af 2014. Nu, i første kvartal af 2015, har Samsung dog igen taget deres plads tilbage, med deres 24 % af verdensmarkedet, hvor Apple kun havde 18 %.

Eftersom Samsung lancerede Samsung Galaxy S6 og S6 Edge for ikke så lang tid siden, forventes det også, at de stadig har pladsen i 2. kvartal af 2015. Det er svært at sige om Apple vil få tronen tilbage i 3. kvartal – Måske hvis de lancerer en ny iPhone?

Kilde: mobil.nu

- Samsung Galaxy S6 og S6 Edge sælger over alle forventninger

Der har været store forventninger til salget af Samsung Galaxy S6 og S6 Edge, men det faktiske salg har været over al forventning. Samsung har de sidste par år ikke været super glade, i forhold til salg, og derfor har det også været nødvendigt for Samsung, at få en succes med S6-modellerne.

S5-serien var en af de grunde til at Samsung har været presset økonomisk. Selvom Galaxy S5 var en fantastisk telefon, har den ikke solgt ret godt henover året, og gør det stadig ikke. Flere sydkoreanske medier fortæller, at Samsung har solgt over 10 millioner S6 og S6 Edge til i starten af maj.

Kilde: computerworld.dk

Rygter

-
 Samsung Galaxy Note 5 og ny Galaxy S6 på vej

To nye kode-navne er spottet hos Samsung, Project Zen og Noble. Det rygtes at det er en ny Samsung Galaxy Note 5 og en ny model til Galaxy S6-serien. De er fundet via modelnumre, og minder altså meget om modelnumre på tidliger Note- og S6-modeller.

Det er svært at sige hvad det er for en ny S6-model. Man kan mistænkte at det er den rygtede Galaxy S6 Active, men måske der er også kan være en helt ny model på vej, som vi slet ikke aner om, eller har hørt om før?

Kilde: mobilsiden.dk

- Galaxy Note 5 får 4K skærm

Samsung har offentliggjort at de er klar med 4K skærme i mobiltelefoner i 2015, men har samtidig ikke offentliggjort noget om hvilke modeller vi kan regne med, vil få denne funktion. En 4K skærm har en dobbelt så høj opløsning end Full HD, som de fleste TV har.

Man kan håbe at det vil komme i alle fremtidige mobiler fra Samsung, og måske allerede i den nye Samsung Galaxy S6 Active, som er rygtet til snart at blive offentliggjort af Samsung. Med en 4K skærm vil billeder, video og alt andet se meget mere lækkert ud, og vil være meget skarpere.

Kilde: mobil.nu

Marts, 2015


Nyheder

- Første Samsung Galaxy S6 kopi

Det tager efterhånden ikke lang tid fra, at en ny smartphone eller gadget er blevet lanceret, til der kan købes kopi-versioner på eBay og lignende sider. Allerede nu er der kommet en fake-version af Samsung Galaxy S6, som nærmest ligner den på en prik.

Virksomheden bag kopi-modellen, NO. 1, har tidligere lavet kopi-versioner af iPhone’s, og lever altså nærmest af, at lave disse falske versioner af kendte mobiltelefoner. Selvom kopi-versionen ligner den rigtige vare udenpå, er det en helt anden historie, når man får tændt telefonen og begynder at bruge den.

Se billederne af kopi-versionen!

- Samsung Gear VR opdateret til Galaxy S6 og S6 Edge

Det meget futuristiske Samsung Gear VR bliver nu opdateret, så det også fungerer til Galaxy S6 og S6 Edge - Indtil nu har det kun fungeret til Note 4. Måden Gear VR fungerer på, er ved at indsætte telefonen på brillen, hvor den herefter vil fungere som en lille personlig projektor.

Der findes unikke Apps, film og lign. til Gear VR, hvor du fx kan se en Coldplay koncert på brillen, hvor det næsten føles som om du selv er der. Opdateringen vil, udover support for Galaxy S6 og S6 Edge, også komme i et nyt design.

- Derfor har Samsung Galaxy S6 og S6 Edge ikke hukommelseskort

Samsung Galaxy S6 og S6 Edge er tilgængelig med 32, 64 og 128 GB hukommelse. I tidligere Galaxy-modeller, har der været mulighed for at udbygge hukommelsen ved at indsætte et hukommelseskort med ekstra plads, men denne mulighed er der ikke i S6 og S6 Edge.

Samsung har udtalt, at hukommelseskort forringer performance på telefonen, når den skal ’læse’ filer fra hukommelseskortet. Telefonen kan langt hurtigere vise elementerne der er lagret direkte på telefonen, fremfor på et eksternt hukommelseskort.

- IKEA møbler kan oplade din Samsung Galaxy

IKEA har lanceret en række nye møbler, som har trådløs opladning implementeret. Dette betyder helt konkret, at du ikke behøves at have en oplader ved din seng, men blot kan lægge din Samsung Galaxy på dit natbord, hvorefter den vil oplade hen over natten.

BT skriver at de vil være tilgængelige fra april, og også vil være at finde i Europæiske varehuse. Vi håber selvfølgelig at de også vil komme til de danske IKEA-varehuse, så vi ikke behøves at grimme ledninger liggende ved vores seng, når vi skal have opladet vores telefon over natten.

Rygter

-
 Vandtæt Samsung Galaxy S6 Active

Det ligger i kortene at der snart vil komme en Samsung Galaxy S6 Active, som vil være mere hårdfør og have flere funktioner til sport og motion. Et nyt rygte lyder dog også på, at mobiltelefonen vil være vandtæt.

Den tidligere Galaxy S5 var rent faktisk vandtæt i standard-modellerne, men pga. de nye design-ændringer der er lavet i S6, kan den ikke tåle at blive udsat for vand. For mange vil dette ikke være en need-to-have funktion, men mere en funktion der er lækker at have, når man løber en tur i regnen.

Kilde: Mobil.nu

Februar, 2015


Nyheder

Priserne på den nye Samsung Galaxy S6
er allerede leaket

AndroidPit er ret sikre på, at de har fået fat på de
officielle Europa-priser for den nye Samsung Galaxy S6,
som lyder som følgende:

 • Samsung Galaxy S6 32 GB (749 EUR)
 • Samsung Galaxy S6 64 GB (849 EUR)
 • Samsung Galaxy S6 128 GB (949 EUR)
 • Samsung Galaxy S Edge 32 GB (849 EUR)
 • Samsung Galaxy S Edge 64 GB (949 EUR)
 • Samsung Galaxy S Edge 128 GB (1049 EUR)

Kameraet i nye Samsung smartphone er klogere end dig

De nye kameraer i fremtidige Samsung smartphones vil være meget klogere end tidligere,
og vil gøre, at dine billeder vil blive langt bedre – De nye kameraer vil få en del mere teknikker
til at kunne justere og optimere dine billeder med det samme.
Det er Samsung selv der skriver den gode nyhed
deres egen blog.

Samsung stopper for Android Lollipop udrulning

Efter Samsung har modtaget adskillige klager fra Lollipop-brugere,
der klager over WiFi-forbindelsen, Apps der ikke fungerer ordentligt
og en batterilevetid der bestemt ikke er imponerende, vælger Samsung
at stoppe for Android Lollipop udrulning. Det er MobilSiden der præsenterer
denne nyhed, som også præsenterer, at det er Lollipop der er fyldt med fejl – Og altså ikke Samsung der har et problem.

Den mindre kendte Samsung Z1 sælger stort

Den Tizen-baserede Samsung smartphone Z1 har allerede solgt 120.000 enheder,
hvilket har været langt over forventninger for Samsung.
Det er AndroidCentral der præsenterer de flotte salgstal, som Samsung har præsenteret.

Én måned til spændende Samsung event

xNu er der kun én måned til den spændende Samsung event ’Unpacked’,
hvor det forventes, at den nye Samsung Galaxy S6 bliver lanceret
- Og måske en buet version.
 

Rygter

-
 
2 nye support-sider på Samsung

Samsung’s hjemmeside har fået to nye sider for support, hvilket kunne lede tankerne hen på, at der vil blive præsenteret to nye telefoner d. 1. marts, og ikke blot et enkelt Galaxy S6. Forbes præsenterer billeder af support-siden, hvor man ser to modeller med navnene ’SM-G920X’ og ’SM-G925F’ – Så disse navne er, ikke i sig selv, et ret stort hint på, hvad modeller vil hedde.

- Ny Samsung Galaxy S6 vil ankomme med en mere ren Android

Samsung’s Android smartphones, bliver ikke solgt med ren Android, men derimod TouchWiz, som er Samsung’s egen variant af styresystemet, med egne Apps, egen grafik m.m. Flere mener dog at TouchWiz skader mere, end det gavner. Sam Mobile har præsenteret en eksklusiv artikel, hvor de beskriver, at det, højst sandsynligt, vil være en mere ren Android man får i hånden.

- Cover-producent afslører design på ny Samsung smartphone

Hvis man skal tro cover-producenten ’Versus’ vil den nye Samsung Galaxy S6 være buet – Eller der vil komme to forskellige modeller, hvor den ene er buet. I deres presse-materiale, kan man se hvordan de allerede nu har designet et cover til Samsung Galaxy S6, hvor den altså er buet.

December, 2014


Nyheder

-
Frankrig får unikke Limited Edition Samsung Galaxy Alpha med bagcover
i læder

Samsung Galaxy Alpha var den første smartphone,
hvor Samsung gik fra plastik til et mere premium-materiale, nemlig metal.
I denne unikke Limited Edition er Samsung gået et step videre,
og beklædt Galaxy Alpha med ægte læder bagpå.

En række Samsung smartphones vil få Android i 5.0 i starten af 2015

Ejer du en Samsung Galaxy Note 3, Note 4, Galaxy S4 eller Galaxy S5
kan du glæde dig til starten af 2015, for der vil du, højst sandsynligt,
få adgang til at installere Android 5.0 (også kaldet Lollipop)
på din smartphone – Nyheden kommer fra @Rover829 fra Twitter,
som har breaket nyheden, som han angiveligt har fået
direkte af Samsung.

Vil Samsung Galaxy S6 blive præsenteret ved CES 2015?

Flere rygter siger, at Samsung Galaxy S6 vil blive præsenteret ved CES 2015,
men kan vi nu også være så sikre på det? Indtil videre har der ikke været super mange rygter,
hvilket der plejer at være så kort tid før en præsentation af en ny telefon.
GForGames skriver dog, at de mener den bliver præsenteret
ved næste års CES.
 

Rygter

-
 
Mindre populære Samsung model får måske en opgradering

Samsung Galaxy Grand er bestemt ikke den mest populære model i Galaxy-familien, men alligevel er der rygter om, at den vil få en fin opgradering i processorkraft. Den nye Galaxy Grand vil angiveligt være udstyret med en 64-bit chip – Det skriver SlashGear.

- Vil den nye Samsung Galaxy S6 være curved?

Samsung har allerede erfaring med at producere kurvede smartphones (Samsung Galaxy Note Edge), og derfor er der også rygter om, at den nye Samsung Galaxy S6 vil få et kurvet design. Det er bestemt en smagssag om man synes om hele telefonen skal være buet, men funktionen fra Note Edge, hvor det kun er siden der er bøjet, er blevet modtaget med stor succes.

- Dropper Samsung allerede deres Alpha smartphone?

Hvis man skal tro en rapport fra Phandroid, er det Samsung’s planer at skære Alpha fra i deres sortiment, for at få adgang til mere billige varianter, som det anslås kan sælge bedre. Alpha har dog været en fin succes indtil videre, så det er meget tvivlsomt om de vælger at skære den fra, eller beholde den i sortimentet.

November, 2014


Nyheder

- Android 5.0 Lollipop-opdateringen til
Galaxy S5 er begyndt

Kun godt en måned efter, at Google annoncerede deres software,
er udrulningen af Android 5.0 Lollipop til Galaxy S5
gået i gang.
I første omgang er det Android-brugerne i Polen, der får opdateringen,
mens resten af Europa burde følge trup inden længe.

- Udvalgte Samsung-produkter får nye
trafik Apps

Samsung Galaxy Note 4, Note Edge og Gear S vil få nye og forbedrede trafik Apps,
som bl.a. måler trafikken live, så den kan foreslå
en anden rute.
Det er partnerskabet med trafik-data-virksomheden Inrix,
som nu for alvor bliver udnyttet.
TechRadar mener også, at de omtalte Samsung-produkter
vil få en såkaldt ”car mode”,
så den vil kunne udnytte data fra trafikken til sit yderste.

Samsung vil skære ned på smartphone-modeller

Selvom Samsung er verdens største producent af Android smartphones,
kunne det godt gå bedre for elektronik-producenten.
Rent faktisk har deres smartphone-afdeling ikke været den bedste forretning for dem i et stykke tid,
og derfor forventes det, at Samsung vil
skære mere ind til benet
- Det skriver Wall Street Journal.

Udvikler leaker Android Lollipop til
Samsung Galaxy S5

Udviklere har ofte adgang til de nye styresystemer før
”pøblen”,
og her har en af disse udviklere lagt det nye styresystem
online på et forum.
Det er på eget ansvar at installere sådan software, og da det ikke er Samsung der står bag,
kan de ikke garantere for kvaliteten.

Rygter

-
 
Samsungs tyndeste smartphone nogensinde er snart på vej

Ifølge det amerikanske site cnet.com ser et nyt og ultra-tyndt medlem af Galaxy-familien snart dagens lys. Samsung Galaxy A7 tyder på at blive den tyndeste smartphone, Samsung nogensinde har produceret, hvis rygterne holder vand.

Den nye smartphone bliver 6,3 mm. tynd, hvilket er endnu tyndere end Galaxy Alpha, der i øjeblikket er Samsungs tyndeste smartphone. Derudover forlyder det, at Galaxy A7 får en 5,5” skærm, 12 MP kamera og en 1,5 GHz octa-core processor. Hvornår og på hvilke markeder, den bliver tilgængelig, er der endnu ikke blevet meldt noget officielt ud om.

- Samsung Galaxy S6 vil komme i en version med buet skærm

Ifølge Samsung-hjemmesiden SamMobile vil det næste flagskib i Galaxy S-serien, som ikke overraskende får navnet Samsung Galaxy S6, komme i to forskellige versioner, hvor den ene vil få en buet skærm i stil med den, der er på Galaxy Note Edge.

Endnu har Samsung ikke selv meldt noget ud i forhold til Samsung Galaxy S6 og lanceringsdatoen, men hvis virksomheden nogenlunde følger den samme tidsplan som med Galaxy S5 og Galaxy S4, kan vi forvente, at den bliver annonceret i februar eller marts med lancering i april eller maj.

- Samsung har begyndt arbejdet på Samsung Galaxy S6

Den nye smartphone fra Samsung har angiveligt fået kodenavnet ’Project Zero’. Utroligt mange sider, heriblandt TechRadar, mener i hvert fald at det er Samsung’s måde at skjule deres arbejde med en ny smartphone, der vil blive præsenteret d. 1. marts.

- Samsung overvejer et 4K display i Galaxy Note 5

Rygter siger at den næste Galaxy Note vil have et 4K display. 4K (eller også kaldet Ultra HD), findes i nyere fjernsyn, og giver en ekstrem god billedkvalitet. Samsung er i forvejen kendt for at lave utroligt flotte skærme, men hvis rygtet fra PhoneArena taler sandt, vil den 5,9” skærm altså have en Ultra HD Super AMOLED skærm i, når den kommer på markedet i august.

- Helt nye smartphone-serier fra Samsung

Samsung har haft stor succes med deres Galaxy-familie, men nu lader det til, at de vil til at lancere en (eller flere) helt nye serier af smartphones. Grunden til dette kan måske være, at Samsung ønsker et mere simpelt line-up, hvor det i dag kan være rigtigt svært at vælge en Samsung telefon, vil det være en del nemmere, hvis der var færre at vælge imellem. Det er SamMobile, som eksklusivt har bragt artiklen, hvor de omtaler dette.
 

Oktober, 2014


Nyheder

- Samsung Galaxy Note Edge til Danmark i december

Samsung Galaxy Note Edge er allerede blevet lanceret i
Japan og Sydkorea, men det har indtil nu været
tvivlsomt, at den ville ramme det danske marked.
 
Det er dog nu bekræftet af Samsung selv på deres
danske hjemmeside, at de danske kunder vil få
mulighed for at få fingre i Note Edge, når den kommer
til Danmark i december.
 
- Så blev Android Lollipop bekræftet

Efter måneders spekulationer om, hvilket kodenavn
Android 5.0 ville få, blev det officielle navn endelig kendt.

Den officielle Android blog melder nemlig, at
Android 5.0 ikke overraskende kommer til at hedde
Android Lollipop, og den vil sandsynligvis være klar
til de fleste smartphones omkring årsskfiftet.
 
- Samsung Galaxy Note 4's lanceringsdato offentliggjort

I første omgang blev det meldt ud, at Samsung
Galaxy Note 4 ville komme til Danmark allerede den
17. oktober, men siden har Samsung trukket datoen
tilbage.

Nu kan bekræfter Samsung via flere danske mobilsites
som bl.a. mobilsiden.dk, at den rigtige lanceringsdato
i stedet bliver den 7. november.

Rygter

-
 Samsung Galaxy S6 får 4K-skærm og øjenscanner

Ifølge rygter fra flere udenlandske hjemmesider bl.a. Android Headlines skulle Samsung Galaxy S6 byde på mange opsigtsvækkende forbedringer og opgraderinger i forhold til Galaxy S5. 
 
Først og fremmest tyder rygterne på, at Galaxy S6 får en 5,3 tommer 4K-skærm med en opløsning på 3840x2160, mens der også vil plads til en stærkere processor, et 20 MP kamera og en øjenscanner.

- Samsung Galaxy S5 får Android Lollipop-opdatering i december
 
Hjemmesiden SamMobile rapporterer, at den længe ventede Android 5.0 Lollipop-opdatering skulle komme til Samsung Galaxy S5 i starten af december 2014.
 
Hvornår opdateringen rammer de forskellige regioner vides dog ikke endnu, hvorfor der muligvis kan gå op til en måneds tid, før Android L er tilgængelig på alle markeder
 
- Samsung antyder snarlig Lollipop-opdatering til Galaxy Note 4

Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud i forhold til, hvornår de forskellige smartphones vil blive opdateret med Android Lollipop.
 
Men en nylig post på Samsung Mobile’s twitter-konto antyder, at det er nært forestående. Posten var nemlig ledsaget af billeder af slikkepinde og havde følgende ordlyd: 

Anyway you look at it, the #GALAXYNote4 Quad HD Super AMOLED display is pretty sweet. #NoteTheDifference

Juli, 2014


Nyheder

- Galaxy Tab S er landet

Efter måneders spændt ventetid er Samsung nyeste tablet, den tyndeste og letteste til dato, klar i handlen. 
 
Med en Super AMOLED-skærm byder tabletten på visuel oplevelse på et helt nyt niveau – aldrig før har detaljer og farver været gengivet på så realistisk vis.

Læs mere om Galaxy Tab S og dens mange funktioner.
 

 

Galaxy S5 Mini til august

”Lillebroren” til Galaxy S5 er officielt blevet annonceret til at lande i Danmark i august.
 
Galaxy S5 Mini får mange af de samme funktioner som sin ”storebror” som fingeraftrykslæser, ultrastrømsparer-indstilling, støv- og vandbestandighed samt Android 4.4 KitKat og en Super AMOLED-skærm.

Rygter

-
 Android L klar i løbet af efteråret

For nylig præsenterede Google den næste store version af Android-systemet, som har fået det foreløbige navn Android L. 
 
Den nye version vil bl.a. byde på et meget anderledes design end hidtil, en nemmere adgang til notifikationer, en forbedret låsemekanisme, en markant bedre ydelse og et lavere strømforbrug. 
 
Der er endnu ikke sat en specifik dato på for, hvornår Android L kommer eller hvilke Galaxy-enheder, der bliver opdateret med den nye version.Juni, 2014


Nyheder

Samsung Apps har skiftet navn

Den 1. juli skiftede Samsung Apps navn til Samsung Galaxy Apps. 
 
Navneskiftet er sket for at tydeliggøre, at deres app store er rettet mod Galaxy-enheder, som alle kører Android. 

Rygter

Galaxy Note 3 bliver opdateret med Galaxy S5-funktioner

Ifølge flere udenlandske sites skulle en større opdatering til Galaxy Note 3 være i gang med at blive rullet ud, hvilket Samsung dog ikke officielt har meldt ud om endnu.

Opdateringen skulle give Galaxy Note 3 et par af Galaxy S5’s populære funktioner som Download Booster, Kids Mode og sikkerhedssystemet Knox 2.0.
 

 

Galaxy Note 4 bliver lanceret i september

Forskellige kilder er begyndt at lække informationer om Samsungs kommende phablet, Galaxy Note 3’s efterfølger, Galaxy Note 4.

Forventningerne er, at den bliver lanceret i løbet af september og der spekuleres i, at Galaxy Note 4 får en buet QHD skærm med en opløsning på 1440 x 2560 pixel.
 

 

Galaxy S5-version uden Android

Ifølge ubekræftede rygter pønser Samsung på at sende en Galaxy S5 på markedet uden Android-styresystemet. 

Rygterne er opstået efter en testtelefon med Tizen-styresystemet er dukket op på et indisk site.

 
 

Galaxy S4 Mini får Android 4.4 KitKat-opdatering

Flere udenlandske melder om, at Galaxy S4 Mini står foran en snarlig opdatering til Android 4.4 KitKat.

Samsung har endnu ikke selv bekræftet, at Galaxy S4 Mini får den nyeste version af Android. 
 
På Samsungs hjemmeside kan du holde dig opdateret om fremtidige Android-opdateringer til din Samsung Smartphone.