Få dine Samsung-nyheder direkte i mailboksen.

Modtag vores Samsung Nyhedsbrev

En eller to gange årligt afholder Samsung deres store Galaxy Unpacked event, hvor de præsenterer deres nyeste smartphone-, phablet- og tablet-topmodeller i Galaxy-serien. Her på siden kan du læse mere om de seneste events og præsentationer.

Når Samsung inviterer til et Galaxy Unpacked event, kan du med stor sandsynlighed forvente, at der vil være store, spændende nyheder på programmet. Siden Samsung i juni 2009 inviterede til deres første Unpacked event, hvor de præsenterede Samsung S8000, har virksomheden nemlig en eller to gange om året afholdt et event, hvor de nyeste flagskibe er blevet præsenteret for omverdenen.

Hvornår er næste Samsung Galaxy Unpacked event?

Samsung har holdt Galaxy Unpacked event d. 29. marts 2017 med taglinen ”Unbox Your Phone”. Her præsenterede de de to nye flagskibe, Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+. Der blev også præsenteret en masse andre spændende løsninger og features.

Samsung plejer at afholde Galaxy Unpacked i løbet af MWC (Mobile World Congress), men det kan variere fra gang til gang. Vi holder dig orienteret på denne side med alle Unpacked events fra Samsung. Du kan også skrive dig op til nyhedsbrevet, og få nyhederne direkte i din mailboks. 

Galaxy S-smartphones om foråret, Galaxy Note-phablets i sensommeren

I 2010 blev den første flagskibs-smartphone i Galaxy S-serien, Samsung Galaxy S, præsenteret i forbindelse med Unpacked, og i 2011 så den første model i den populære phablet-serie, Galaxy Note, dagens lys ved et tilsvarende arrangement. Siden er Samsungs events tidligt på året blevet brugt til at præsentere efterfølgerne i Galaxy S-serien.

Overraskende nyskabelser

Enkelte gange har Samsung ligeledes benyttet Unpacked til at lancere andre nyskabelser og nyheder - bl.a. er nye udgaver af Android-styresystemet blevet bekendtgjort ved sådan en type arrangement, som også har budt på præsentationer af wearables og tablets som Galaxy Tab S. Derfor kan man aldrig helt vide sig sikker på, om Samsung ikke har en overraskelse eller to i ærmet, når de inviterer hele verdenspressen på besøg.