I Samsung Galaxy Apps kan du finde hundredvis af programmer, som er omhyggeligt udviklet og udvalgt til din Samsung smartphone. De er specialdesignet til at udnytte lige præcis din mobiltelefons specifikke funktioner og ydeevne, hvilket sikrer dig kvalitetsoplevelser.

For nylig relancerede Samsung deres tidligere app store, Samsung Apps, som nu hedder Samsung Galaxy Apps, og som byder på mange nye forbedringer. Den nye app-butik tilbyder flere hundrede apps, der er eksklusivt til Galaxy smartphones, bedre muligheder for personlig tilpasning og et bedre overblik over tilbud og kampagner.

Overskueligt overblik

Samsung Galaxy Apps er inddelt i tre sektioner: Bedste valg, Til GALAXY og Topliste. Førstnævnte viser foreslåede apps og gode tilbud, mens ’Topliste’ viser de mest populære apps, som kan sorteres i forhold til dato, pris og popularitet. Under ’Til GALAXY’ finder du fire forskellige sektioner. ’GALAXY Gifts’ tilbyder gratis premium apps, ’GALAXY Essentials’ foreslår nogle af de bedste must-have apps, ’Apps for professionals’ har samlet de bedste erhvervs-applikationer og ”GALAXY Specials’ giver dig apps, der er særligt udviklet til Galaxy-enheder.

Sikkert og pålideligt

Når du henter en app i Samsung GALAXY Apps kan du føle dig tryg velvidende, at app’en ikke skader din smartphone. Samtidig kan du også være sikker på, at app’en kører optimalt på din mobil, da Samsung GALAXY Apps foretager udførlige kompatibilitets- og ydelsestest for at kunne tilbyde dig applikationer, der er optimeret til Samsung-smartenheder. Samsung GALAXY Apps bliver løbende udviklet og udbygget, så der med tiden kommer endnu flere eksklusive apps, der får det allerbedste ud af din Samsung Galaxy smartphone.