Sundhed og fitness med Samsung Galaxy

En smartphone fra Samsung er meget mere end bare en mobil. Du kan gøre den til din personlige træner, som kan hjælpe dig med at holde dig sund og aktiv ved at holde styr på præstationerne og planlægge din motion og kost.

Det har aldrig været nemmere at få styr på sin træning end nu. Med en af de nyeste Samsung smartphones og S Health-app’en får du den perfekte følgesvend ved hånden, hvis du ønsker at følge dine træningsresultater og fysiske tilstand.

Nem planlægning af din træning

S Health giver dig bl.a. adgang til en personlig fitness tracker-app, så kan du måle og planlægge din motion. Den fører dig gennem dine træningsrutiner dagligt og konsekvent. Sæt dine mål, og opnå dem med hjælp fra skridttæller, pulsmåler og S Health’s konstante registrering af din kondition, tilbagelagte distance, kalorier, hastighed og varighed ved hjælp af en mad- og træningsdagbog. S Health gør det meget nemmere og mere overskueligt at holde styr på dine præstationer og din træning.

Få det bedste træningsgear

Med wearables som Gear 2 og Gear Fit samt Samsungs Heart Rate Monitor kan du yderligere optimere din træning og holde styr på dine fremskridt, når du træner. Gear Fit er en forlængelse af din smartphone med en 1,84" buet touchskærm, udskiftelige armbånd og notifikationsfunktion for meddelelser, indkommende samtaler og e-mails. Gear Fits helt store force er dog en indbygget Fitness Manager, som omfatter coaching i realtid og pulsmåler. Så du kan få mest muligt ud af din træning.

Endomondo sport app

Denne danske app er en af de mest populære til tracking af løb, cykling og andet sport. Som en del af alle gaverne i Galaxy Gifts, kan du få et års gratis abonnement til Endomondo. Med denne pakke vil du kun tabe adskillige kilo, eller optimere din løbestil.

Spil til hjernen

Med sjove hjernespil, kan du træne din hjerne, og opnå hurtigere reaktionsevne, bedre hukommelse og andet. Det er utrolig sundt at træne sin hjerne, men bør også gøres regelmæssigt, hvis man vil holde det ved lige.

Gode sunde apps

Der findes rigtigt mange apps der kan hjælpe dig med at leve et sundere og mere aktivt liv, eller på anden måde hjælpe med forebyggelse af farlige situationer – og måske endda redde menneskeliv? Få et indblik i nogle gode sundheds apps.

Google’s egen bud på en trænings app

Efter Google er begyndt at lave Android til wearables, har de samtidig set deres snit til, at lave deres egen træning og sundheds app – Google Fit. Det mest smarte ved denne app er, at den snakker sammen med en række andre apps, og dermed giver dig det gyldne overblik.

Mest populære fitness apps

Der findes efterhånden rigtigt mange forskellige apps til fitness og sundhed, og derfor kan det også være svært, at finde rundt i, hvilke der er værd at downloade. Vi har samlet en liste med nogle af de bedste fitness apps, så du ikke spilder tid på dårlige apps.