Teknologi og
gadgets til samsung

Ved hjælp af den nyeste og mest avancerede teknologiske fremskridt kan du få endnu mere ud af din mobil med det store udvalg af gadgets og tilbehør, der er kompatible med Samsung Galaxy-produkter.

I dag er din mobil meget mere end blot et kommunikationsredskab. De nyeste smartphones fra Samsung har et hav af innovative funktioner, der både kan gøre din hverdag lettere og sjovere. Men du kan faktisk få endnu mere ud af din smartphone og udnytte dens mange muligheder via en lang række spændende gadgets og tilbehør.

Gør din mobil til en spillekonsol

Du bruger sikkert allerede din mobil til at spille spil på. I så fald er en Samsung Gamepad, en trådløs spilkontrol til både tablet og smartphone, lige noget for dig. Den giver dig en helt ny spilleoplevelse og gør din Galaxy-enhed endnu bedre at spille sports-, racing- og skydespil på.

Få mobilfunktioner på håndleddet

Med en wearable som en Gear 2 eller en Gear Live får du en naturlig udvidelse af din smartphone. Du får pludselig mange af din mobiltelefons funktioner i en smart lille enhed på dit håndled. Udover selvfølgelig at fungere som et ur, kan din wearable kommunikere med din smartphone via Bluetooth, hvilket betyder, at du kan modtage notifikationer om vejr, kalender, e-mails, sms’er og opkald – du kan rent faktisk bruge det til at ringe til folk, da det har indbygget mikrofon og højtaler.

Slip for genstridige kabler

Nu kan du slippe for besværlige ledninger, når du lader op. Med en trådløs opladningsplade i flot design, der har en LED-skærm, som viser status for opladningen, skal du ikke gøre andet end at lægge din mobil på opladningspladen. Så simpelt kan det gøres.

Nyd suveræn lyd overalt

Oplev fantastisk lyd overalt med Samsungs trådløse højtaler, som du let kan koble til din smartphone eller tablet via Bluetooth. Den trådløse højtaler både lille, let og har en lang batteritid, hvilket betyder, at du kan tage den med dig overalt.