Hvis du ikke rydder og op på din Android smartphone eller tablet i ny og næ, kan den blive langsom og fyldt op med filer du ikke bruger til noget – ved at bruge én eller flere af disse fem apps kan du rydde op i kontakter, gøre opstart-tiden hurtigere, slette cache, fjerner midlertidige filer og al historie.

Contacts Cleaner Merge & Clean

Har du nogensinde kigget din kontaktliste igennem, og set hvor mange du ikke snakker med mere? Selvom det måske ikke er stort problem, da man kan søge dem frem, fylder disse kontakter stadigvæk på din telefon, men Contacts Cleaner Merge & Clean kan nemt og hurtigt rydde op, fjerne dubletter og mere.

Startup Manager (Free)

Når du tænder for din Android er der automatisk en række forskellige processer der startes. Dette er både godt og dårligt, da det gør, at du kan klare nogle forskellige ting hurtigere, da den allerede har dem ”åbent”, men ofte er der nogle af disse auto-start processer du aldrig bruger – med Startup Manager kan du frit aktivere og deaktivere disse.

App Cache Cleaner – 1Tap Clean

Når du bruger forskellige apps i løbet af dagen gemmer den forskelligt data og filer, som bliver lagret på telefonen. Dette gør at app’en kan huske forskellige ting fremover, men disse filer kan samtidig også hobe sig op, og gøre din telefon langsom. App Cache Cleaner sletter disse filer med et enkelt klik!

1Tap Cleaner (Cache, History)

1Tap Cleaner fjerner filer du ikke bruger, din browser historie, SMS’er, opkaldshistorik og andre filer og data, som du alligevel aldrig bruger. Hvis du fx gerne vil gemme dine gamle SMS’er, er der selvfølgelig mulighed for at tilpasse hvad der bliver slettet.

History Eraser – Privacy Clean

History Eraser minder en smule op 1Tap Cleaner, men kan slette filer, som 1Tap Cleaner ikke kan – og omvendt. Det anbefales at bruge begge apps, når du for alvor vil have ryddet op i filer og data, som du ikke bruger.