iOS er styresystemet, der styrer din smartphone og tablet, hvis den er fra Apple. Det er udviklet af virksomheden selv, og giver dig mange forskellige muligheder både online og offline. Det er nemt at opdatere samt hente apps til.

Hvad er iOS?

iOS er styresystemet, der er lavet af Apple, og det er udviklet specifikt til deres produkter, iPhones og iPads. Det er Apple selv, der har udviklet og vedligeholder iOS – det er et af verdens mest avancerede styresystem til mobile enheder. Navnet iOS betyder iPhone Operating System - eller det gjorde det i de første par år. I dag er der ikke tale om en forkortelse men det faktiske navn.

Det får du med iOS-styresystemet:

·         En yderst brugervenlig og intuitiv grænseflade.

·         Sikkerhed på et højt niveau på alle devices.

·         Hardware og software, der er skabt til hinanden.

·         Handoff – et system hvor du kan begynde en e-mail på din iPhone og sende den på din iPad.

Hvis du har et device med iOS, kan du trådløst streame indhold fra din smartphone eller tablet til dit HDTV via blandt andet AirPlay.

Sådan opdaterer du iOS

Du kan nemt og gratis opdatere din telefon og tablet, når der er en opdatering. Apple udsender løbende opdateringer, så dit device er bedst sikret, samtidig med at du også får nye og spændende features. Du får typisk besked af din telefon, når der ligger en opdatering til dig og venter. Nogle gange kræver opdateringer, at du er på Wi-Fi pga. datamængden.

Hent apps til dit iOS device

Du kan nemt hente apps til din smartphone og tablet med iOS via den indbyggede app store. Her kan du hente nyhedsapps, vejr-apps, spil-apps og meget mere. Det er nemt, og Apple har en streng kontrol med hvilke apps, der bliver godkendt, så du er godt sikret.