Alle børn skal være glade for at gå i skole

Lysten til at gå i skole, lytte, lære og lege hænger uløseligt sammen med trivsel. Er klassens og skolens tone god, og møder eleverne hinanden med gensidig respekt og tolerance, så følger skoleglæden med, og fagligheden stiger.

Vi har siden 2012 været med til at sætte TAL ORDENTLIGT på skoleskemaet gennem forskellige trivselsprojekter. Nogle er målrettet enkelte klassetrin, andre hele skolen. Men to ting er fælles: Hver gang deltager elever og lærere med åbenhed, nysgerrighed og stort engagement – og de får altid en masse ud af projekterne, som styrker trivslen og fællesskabet, og som de efterfølgende kan bygge videre på.


Alle skal være glade for at gå i skole. Derfor bliver vi og vores dygtige samarbejdspartnere ved med at lave TAL ORDENTLIGT projekter på skoler i hele landet.

Venskabsløbet

På skolernes motionsdag fredag før efterårsferien afholder vi i samarbejde med Red Barnet et løb, hvor børnene samler penge ind for hver kilometer de løber. Alle pengene går ubeskåret til Red Barnets arbejde for at redde, beskytte og styrke de dårligst stillede børn.

Tilmeld her

Trivselsmateriale

I samarbejde med Red Barnet har vi udviklet trivselsmaterialet Min skole – Min ven. Materialet henvender sig til alle elever og lærere. Det indeholder cases og øvelser til arbejdet med trivsel i 0.-10. klasse.
Materialet er gratis og kan bruges hele året, indtil videre har over 250.000 elever arbejdet med materialet.

Læs mere