Alle børn skal være glade for at gå i skole

Lysten til at gå i skole, lytte, lære og lege hænger uløseligt sammen med trivsel. Er klassens og skolens tone god, og møder eleverne hinanden med gensidig respekt og tolerance, så følger skoleglæden med, og fagligheden stiger.

Vi har siden 2012 været med til at sætte TAL ORDENTLIGT på skoleskemaet gennem forskellige trivselsprojekter. Nogle er målrettet enkelte klassetrin, andre hele skolen. Men to ting er fælles: Hver gang deltager elever og lærere med åbenhed, nysgerrighed og stort engagement – og de får altid en masse ud af projekterne, som styrker trivslen og fællesskabet, og som de efterfølgende kan bygge videre på.


Alle skal være glade for at gå i skole. Derfor bliver vi og vores dygtige samarbejdspartnere ved med at lave TAL ORDENTLIGT projekter på skoler i hele landet.

Venskabsløbet

På Skolernes Motionsdag fredag før efterårsferien kan jeres elever nu løbe for mere end bare at få pulsen op. Ved deltagelse i Red Barnet og Call mes Venskabsløb samler I penge ind for hver kilometer, I løber. Penge, der går til Red Barnets arbejde for at redde, beskytte og styrke de dårligst stillede børn.
Tilmeld jer allerede nu og vi holder jer opdateret.

Tilmeld her

min skole – min ven

I samarbejde med Red Barnet har vi udviklet trivselsmaterialet Min skole – Min ven. Materialet henvender sig til alle elever og lærere og indeholder cases og øvelser til arbejdet med trivsel i 0.-10. klasse. Min skole – Min ven blev lanceret i foråret 2016 i forbindelse med Skolernes Trivselsdag – en national mærkedag for trivsel i skolen. Her arbejdede hele 536 skoler og mere end 85.000 elever med vores projekt.

Læs mere