• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Rentefri afbetaling
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Rentefri afbetaling

Xiaomi Redmi Note-serien

Hvis du leder efter en serie af prisvenlige smartphones, så er Xiaomi Redmi Note-serien et rigtig godt bud på netop det. Her får du en række smartphones med overbevisende kameraer og stærke displays, der giver dig en ydelse i verdensklasse. Faktisk er de bedste modeller i Xiaomi Redmi Note-serien på højde med flagskibsmodellerne fra de store brands.

Xiaomi Redmi Note-serien imponerer særligt med deres avancerede kameraer og skærme i høj opløsning.

Hos Call me kan du købe Xiaomi Redmi Note-serien til en skarp pris. Læs mere om den herunder.

Filtrer

Xiaomi Redmi Note 11-serien når nye højder

I januar 2022 lancerede Xiaomi deres Xiaomi Redmi Note 11-serie. Den indeholder fire modeller, der alle er særdeles skarpt prissat. Med både med en skarp pris og avanceret teknologi slår Xiaomi for alvor fast, at de vil være med helt fremme.

Xiaomi Redmi Note 11-serien består Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11S og Redmi Note 11.

Xiaomi har lagt vægt på, at det skal let at få avancerede kameraer, flotte skærme og moderne smartphones med høj ydeevne til en skarp pris.

Vælger du den stærkeste model i serie, Redmi Note 11 Pro 5G, så får du virkelig en telefon, der er på omgangshøjde med de bedste på markedet. 108 megapixels med vidvinkelfunktion og en stærk processor udgør det, der på mange måder minder om en flagskibsmodel. Her kan du tage flotte videoer og billeder, selv når lyset er dårligt. Og det er lige meget, om du bruger bagkameraet eller selfiekameraet.

Lang batteritid og masser af kræfter

Xiaomi Redmi Note 11-serien leverer høj performance takket være nogle meget stærke processorer over hele linjen. Dette bliver kombineret med 5G og andet avanceret hardware, som skaber en serie af smartphones, der kan alt det, du forventer. Og mere til.

De to stærkeste modeller i serien er udstyrede med Snapdragon-processorer, der er kendte som nogle af de hurtigste på smartphone-markedet. Men selvom du vælger en af de lettere udgaver af Redmi Note 11-serien, så får du stadigvæk masser af power.

Hele serien er udstyret med 5.000 mAh-batterier, så der er masser strøm til hele dagen. Her får de også 67W turboopladning, så du kan lade din telefon op på stort set ingen tid. Faktisk op til 50% på bare 15 minutter.

Du får også stærke skærme til alle modeller med op til 120 Hz-opdateringshastighed på den stærkeste model. Det gør, at du oplever glidende overgange og får en overbevisende brugeroplevelse hver gang.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Xiaomi?

Kinesiske Xiaomi producerer mange forskellige teknologiske produkter, herunder smartphones. Dertil producerer de elløbehjul, robotstøvsugere samt masser af tilbehør til deres produkter. Xiaomi producerer produkter i høj kvalitet men til lave priser. Med Xiaomi får du samme gode oplevelse, som du gør ved de store brands, du får det bare til en skarpere pris.

Hvorfor skal jeg købe Xiaomi hos Call me?

Hos Call me får du både et billigt mobilabonnement og billig smartphone fra Xiaomi. Men prisen afspejler ikke kvaliteten, da Xiaomi producerer smartphones af høj kvalitet. Det er altså et godt valg til dig, der vil have flagskibssmartphone til en meget skarp pris.