Doro
mobiler

Det svenske mærke Doro er en af verdens førende producenter af brugervenlige mobiltelefoner og smartphones, der er ældrevenlige og nemme at betjene - specielt målrettet den ældre generation. Med brugervenlige designs og funktioner som stor og tydelig tekst, store taster, genvejstaster til de mest anvendte funktioner, høje og tydelige lyde og ringetoner, god batterilevetid samt tryghedsskabende sikkerhedsfunktioner gør Doros produkter brugen af mobiltelefoner simplere og din hverdag nemmere.

Doros mobiltelefoner og smartphones er derfor ideelle til dig, der søger en begyndermobiltelefon eller en begynder-smartphone, eller som blot ønsker et produkt, hvor de basale ting som sms, opkald og kamera fungerer upåklageligt og er nemme at gå til. På trods af den store fokus på at gøre produkterne så simple og betjeningsvenlige som mulige er modellerne fra Doro dog samtidig også så tidssvarende, at du kan benytte apps, gå på nettet, læse e-mails og gøre brug af GPS til navigation.

Uanset om du er på udkig efter en enkel tastaturmobil eller en nem smartphone, kan du hos Call me finde et udvalg af de nyeste og mest populære produkter fra Doro til billige priser – både med og uden abonnement.
Sorter :
Vis filter

Vis pris som

Kategorier

Type

Nulstil

Mærke

Nulstil

Styresystem

Nulstil

Skærmstørrelse

Nulstil
Skjul filter


 
Vælg en telefon
 
Vælg en telefon
 
Vælg en telefon

Vælg 2-3 mobiler og sæt dem op mod hinanden.