Jeg har et DK-abonnement. Hvad betyder det?

Et DK-abonnement er perfekt for dig, der ikke rejser til udlandet. Du kan nemlig kun bruge abonnementet med al den inkluderede tale, data og frie sms/mms i Danmark.

 

Abonnementet kan ikke bruges i udlandet. Det betyder, at du hverken kan modtage opkald og sms’er/mms’er eller foretage opkald, bruge data og skrive sms’er/mms’er, hvis du er uden for Danmarks grænser.

Danmark til udlandet

Her kan du se priserne på opkald fra Danmark til udlandet.LANDEKODE
-
FASTNET
-
MOBIL
-

Priser er pr. påbegyndt minut. Priserne gælder ikke udenlandske særnumre og særtjenester.
SMS/MMS til udenlandske numre, til EU 0,55 kr. pr. SMS. En SMS svarer til 160 tegn.

Udland til udland

Klik her for at se priserne på opkald fra et land i udlandet til et andet.

Jeg har brug for at ringe til udlandet. Kan jeg det?

Ja. Med et DK-abonnement kan du uden problemer ringe hjemme fra Danmark til enten udelandske fastnet- og mobilnumre eller danske mobilnumre i udlandet, hvis du har brug for at holde kontakten med familie og venner, som er ude at rejse.Det er kun, hvis du befinder dig uden for Danmarks grænser, at du ikke kan bruge din mobil.

Jeg rejser snart til udlandet. Kan jeg bruge min mobil?

Nej. Hvis du ikke har et EU-abonnement eller vores Basic-abonnement, kan du kun bruge din mobil i Danmark. Derfor anbefaler vi, at du skifter til et EU-abonnement, hvis du skal ud at rejse og vil bruge din mobil i udlandet.

Du kan hurtigt og nemt skifte til det EU-abonnement, som passer bedst til dit behov på din Selvbetjening. Det er vigtigt, at du husker at skifte abonnement 24 timer inden, du rejser til udlandet, for det har du ikke mulighed for, når du først er uden for Danmarks grænser.

Oftest stillede spørgsmål