Vi er mobilselskabet med et hjerte til forskel. Vi lever af kommunikation, og vi tror på, at god tone er altafgørende for, at vi trives som mennesker og kan udvikle os. Derfor har vi lavet TAL ORDENTLIGT bevægelsen. TAL ORDENTLIGT handler om meget mere end måden, vi taler til hinanden på.

TAL ORDENTLIGT handler om, at vi i alle henseender skal behandle andre med omtanke og respekt - og at vi har et ansvar for hinandens trivsel. Det udlever vi ved at stå bag og indgå trivselsprojekter på skoler, i familien, i sporten og mange andre steder, hvor der er behov for at sætte fokus på trivslen.


hvem kan tælle til 10?

Har du set filmene fra vores nye kampagne? De synliggør de valg, vi alle sammen træffer op til flere gange om dagen – og ofte helt ubevidst: Hvad gør vi, når noget går os imod? Hvor mange af os kan tælle til 10?

 

Se filmene her

hvilken stemme giver du videre?

Vores kampagne ’Hvilken stemme giver du videre?’ er et opråb mod den hårde tone, der til tider hersker blandt voksne. Tonen rammer medtrafikkanter, butikspersonale, p-vagter m.fl. – men den rammer også de børn, der lægger ører til, at deres forældre eller voksne, de ikke nødvendigvis kender, taler hårdt til andre.

Vi løfter ingen pegefingre. Vi er selv ’kun mennesker’, og af en række personlige klummer fremgår det, at vi også indimellem får sagt noget, vi kunne have formuleret kønnere. ’Hvilken stemme giver du videre?’ er ment som en debatskabende øjenåbner – og er i øvrigt en del af vores arbejde med TAL ORDENTLIGT.
 

Læs mere

Nyhed: Tal ordentligt-shop!

Nu kan du bestille plakater med populære citater fra Facebook-siderne ’Tal ordentligt’ og ’Tal ordentligt på Jobbet’!

Bestil her

Følg os på Instagram

GRATIS PLAKATER M.M.

Vi har lavet nogle flotte TAL ORDENTLIGT plakater, badges og klistermærker, der kan blive dine – helt gratis. Hæng dem op på arbejdspladsen, i klasselokalet, eller hvor du har lyst til at sprede vores budskab.

Send en mail til badges@callme.dk og fortæl os, hvilke materialer du vil bestille, og hvor mange du skal bruge. Husk at oplyse dit navn og din adresse.

Du kan også vælge at printe plakaterne selv.

 

Print her

Tak til vores kunder

Vi er mobilselskab med et hjerte til forskel – men I er grunden til, at vi har mulighed for at udleve det.