TAL Ordentligt
Det koster ikke noget

Vi er mobilselskabet med et hjerte til forskel. Vi lever af kommunikation, og vi tror på, at god tone er altafgørende for, at vi trives som mennesker og kan udvikle os. Derfor har vi lavet TAL ORDENTLIGT bevægelsen. TAL ORDENTLIGT handler om meget mere end måden, vi taler til hinanden på. TAL ORDENTLIGT handler om, at vi i alle henseender skal behandle andre med omtanke og respekt - og at vi har et ansvar for hinandens trivsel. Det udlever vi ved at stå bag og indgå trivselsprojekter på skoler, i familien, i sporten, i musikken og mange andre steder, hvor der er behov for at sætte fokus på trivslen.

hvilken stemme giver du videre?

Vores kampagne ’Hvilken stemme giver du videre?’ er et opråb mod den hårde tone, der til tider hersker blandt voksne. Tonen rammer medtrafikkanter, butikspersonale, p-vagter m.fl. – men den rammer også de børn, der lægger ører til, at deres forældre eller voksne, de ikke nødvendigvis kender, taler hårdt til andre. Vi løfter ingen pegefingre. Vi er selv ’kun mennesker’, og af en række personlige klummer fremgår det, at vi også indimellem får sagt noget, vi kunne have formuleret kønnere. ’Hvilken stemme giver du videre?’ er ment som en debatskabende øjenåbner – og er i øvrigt en del af vores arbejde med TAL ORDENTLIGT.

Læs mere

Red Barnet

Med målsætningen om at højne trivslen for børn i Danmark har vi indgået et tæt samarbejde med Red Barnet. Sammen har vi bl.a. lavet et gratis trivselsprojekt til skolerne, som vi kalder ”Min skole – Min ven”. Projektet er lanceret til dette års nationale trivselsdag d. 04. marts 2016, hvor mere end 500 skoler og 85.000 børn sætter trivslen på skoleskemaet med vores materiale. Læs mere om vores samarbejde med Red Barnet her

Copenhagen Pride

Copenhagen Pride er fire dages byfest, der emmer af kærlighed og tolerance. Her hyldes mangfoldigheden – og alle, der har lyst til at deltage eller se på med åbent sind, er velkomne. Call me er mobilselskab med et hjerte til forskel, og vi deler Pridens holdning om, at der skal være plads til alle, og at vi skal behandle hinanden med respekt. Uanset hvem vi er, og hvor vi kommer fra. Derfor bakker vi op om Copenhagen Pride og har flere gange deltaget med en bus i paraden og med et telt på Pride Square – og det har bestemt aldrig været kedeligt…

Bag for en sag

Hvert år i oktober afholdes Bag for en Sag, hvor skoler og børneinstitutioner landet over bager kager på livet løs.
Alle de nybagte lækkerier sælges, og pengene går til BørneTelefonen – børns linje til en, der lytter.
Vi deler værdier med Bag for en Sag og vil gerne være med til at hjælpe.
Derfor har vi flere gange ydet vores støtte – både ved at bidrage med bageudstyr til institutionerne og gennem selv at bage og sælge kager i massevis.

Folkemødet på Bornholm

Folkemødet på Bornholm er Danmarks politikfestival. Her kan borgerne møde politikere og beslutningstagere fra erhvervslivet under afslappede forhold – og dagene er præget af god stemning og mange levende debatter. Folkemødets primære formål er at styrke demokratiet og dialogen i Danmark. For at bakke op om dette og samtidig sende en kærlig reminder om, at dialog altid bør foregå i god tone – også selvom man har vidt forskellige standpunkter – har vi flere gange haft en stand under Folkemødet. Her har vi budt på kaffe, snak og masser af god TAL ORDENTLIGT karma.

Nyhed: Tal ordentligt-shop!

Nu kan du bestille plakater med populære citater fra Facebook-siderne ’Tal ordentligt’ og ’Tal ordentligt på Jobbet’!

Klik her for at se mere

GRATIS PLAKATER M.M.

Vi har lavet en serie flotte TAL ORDENTLIGT plakater, badges og klistermærker, der kan blive dine helt gratis. Hæng dem op på arbejdspladsen, i klasselokalet eller hvor du har lyst til at sprede vores budskab.

Send en mail til denne adresse badges@callme.dk og få badges og eller plakter til din klasse, skole, værelse, stue …

Vi skal bruge dit navn, antal og adresse, for at kunne sende og så vil vi rigtig gerne høre, hvad du skal bruge dem til?

Du kan også printe plakaterne selv… så kan du få den med det samme og så mange du vil her

Tak til vores kunder

Vi er mobilselskab med et hjerte til forskel – men I er grunden til, at vi har mulighed for at udleve det.