• Gratis oprettelse
  • Danmarks største netværk
  • C More resten af 2023 – vi gi’r
  • Gratis oprettelse
  • Danmarks største netværk
  • C More resten af 2023 – vi gi’r

Mobil­abonnement

Inklusiv ubegrænset adgang til Podimo Podcast for 0 kr. - vi gi'r!

{{ selected.name }}
{{ selected.PreviousInternationalDataDetails }}
{{ selected.previousPriceValue }}

Lyt med til en lavere pris

Som Call me-kunde kan du få Spotify Premium til kun 89,-/md.*
Så kan du lytte til din yndlingsmusik eller -podcast helt uden reklameafbrydelser. Og du kan selvfølgelig nemt få alle dine eksisterende playlister med.

Få mere mellem ørerne

Som kunde i Call me får du ubegrænset adgang til Podimo Podcast for 0 kr. Her kan du lytte til en masse spændende, underholdende og oplysende podcasts. Og uanset om det er krimi eller kærlighed, der får dig til at slå ørene ud, og lytte ekstra godt efter, så er der helt sikkert en podcast til dig.

Forbind med Podimo allerede i dag og få ubegrænset adgang til alle podcast – nu og hele 2024. Vi gi'r.

Brug jeres mobiler i udlandet

I kan bruge hele jeres tale- og datamængde i både Danmark, Norge, Sverige, Finland og Baltikum. Derudover kan I bruge hver jeres inkluderede 25 GB EU-data i både EU, Schweiz, Færøerne og Storbritannien – og I vil altid få besked via sms, hvis jeres data er ved at være brugt op, så I undgår ubehagelige ekstraregninger.

I kan også bruge jeres taletid til at ringe til både danske og lokale numre, uanset i hvilket af ovenstående lande I befinder dig i. Naturligvis uden merpris.

optur.png

Du kan bruge hele din tale- og datamængde i både Danmark, Norge, Sverige, Finland og Baltikum. Derudover kan du med dine EU-data roligt surfe i både EU, Schweiz, Færøerne og Storbritannien – og du vil altid få besked via sms, hvis din data er ved at være brugt op, så du undgår ubehagelige ekstraregninger.

Du kan også bruge din taletid til at ringe til både danske og lokale numre, uanset i hvilket af ovenstående lande du befinder dig i. Naturligvis uden merpris.

De mest tilfredse kunder
2015 | 2016 | 2018 | 2019


Call me er igen og igen det bedste valg

Vi er verdens heldigste!

Fire gange siden 2015 har vi på baggrund af udtalelser fra mobilkunder i hele landet vundet Loyalty Award. Bl.a. for at have de mest tilfredse kunder, den bedst oplevede dækning og for at være det mobilselskab, flest vil anbefale til andre.

Det siger vores kunder