Cyber Monday

"Mandag er min yndlingsdag" – sagde ingen nogensinde. Men det bliver der måske lavet om på nu. Vi holder nemlig Cyber Monday med store besparelser.

Vil du være den første til at få besked, når årets Cyber Monday tilbud lander?

Skriv dig op og vær blandt de første til at få besked, når vi løfter sløret for året Cyber Monday tilbud. Samtidig modtager du gode tilbud og nyheder fra os.

Du skal udfylde dette felt
Indtast en gyldig e-mail adresse
Angiv et gyldigt 8 cifret telefonnummer

Kom med til Cyber Monday hos Call me

Hos Call me holder vi Cyber Monday om mandagen efter Black Friday. Ligesom Black Friday er Cyber Monday en stor handelsdag, hvor du kan opleve en lang række vilde tilbud. 

Hos Call me holder vi Cyber Monday online, hvor du kan finde masser af gode tilbud i vores webshop. Her kan du spare masser af penge på elektronik som smartphones, tablets, diverse devices og tilbehør. 

Hold øje med siden her for at få de bedste Cyber Monday-tilbud og læs mere herunder, hvis du vil vide mere om Cyber Monday. 

Hvad er Cyber Monday? 

Cyber Monday er på mange måder en ekstra Black Friday. Det er stor handelsdag, hvor der både bliver brugt og sparet mange penge. Både fysiske butikker og online butikker sætter deres varer ned, så du som kunde kan shoppe amok. 

Hos Call me er vi naturligvis en del af Cyber Monday, og her på siden kan du finde alle vores vilde Cyber Monday-tilbud. 

I dag er det ikke altid, at butikkerne skelner mellem, hvad der er Black Friday, og hvad der er Cyber Monday. Tilbuddene overlapper, og du kan spare mange penge i hele perioden mellem de to dage, der ligger med en weekend i mellem. 

Netop denne konstellation ser man tit, hvor der bliver holdt Black Weekend, Black Week eller Black November, og tilbuddene altså strækkes til hele eller dele af november. 

I Danmark - og USA for den sags skyld - er Black Friday stadig større end Cyber Monday. Men det mærker du ikke hos Call me, hvor du får skarpe Cyber Monday-tilbud begge dage. 

Hvornår bliver der afholdt Cyber Monday?

Cyber Monday ligger altid på den efterfølgende mandag efter Black Friday. Altså tre dage efter. I 2023 er det den 27. november, du kan give den gas med vilde tilbud på Cyber Monday. 

På Cyber Monday kan du opleve mange af de samme tilbud, som du kan på Black Friday. Men tit så krydrer butikkerne Cyber Monday med endnu flere tilbud. Og det gør vi også her hos Call me. 

Hvordan får jeg mest ud af Cyber Monday?

Forbered dig. Det er det vigtigste. Jo bedre du har styr på de varer, du gerne vil have, desto nemmere bliver det for dig at fange alle de gode Cyber Monday-tilbud hos Call me. Og hvis du ikke ved, hvad du skal gå efter, kan det være svært at overskue. 

Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil have dig en ny smartphone, en ny tablet, en ny computer eller noget smart tilbehør, så find ud af, hvilken model det skal være. Så ved du nemlig helt konkret, hvad du skal gå efter på Cyber Monday, og det er nemt for dig at navigere i de mange tilbud. 

Du kan også købe julegaverne på Cyber Monday

Forestil dig at gå december i møde, og alle dine julegaveindkøb allerede er overstået. Sådan er der faktisk mange, der gør det. De har nemlig købt julegaverne på enten Cyber Monday eller Black Friday. Her har de ikke bare sparet penge, de har også fået alle deres julegaveindkøb klaret, inden december overhovedet er kommet i gang.

Hvis mange af dine nærmeste ønsker sig elektronik i julegave, er det helt oplagt, at du slår et smut forbi Call me på Cyber Monday. Her kan du nemlig spare mange penge på de nyeste smartphones eller tablets - og du kan købe endnu mere til det samme beløb, du kunne få mindre for normalt. 

Det er nemlig den helt store fordel ved at købe julegaver på Cyber Monday. Du kan købe det, du havde tænkte dig, men få det billigere. Eller du kan købe mere, end du havde tænkt, og få det til den samme pris, som de færre varer ville have kostet. 

Det er win-win, og derfor håber vi at se dig til Cyber Monday hos Call me.

  1. Cyber Monday