Populær lige nu!

EU 6 GB

30 GB

10 timer

99,-

Mindstepris: 108,75 kr.

30 GB data i Norden (Danmark, Norge, Sverige, Finland) og Baltikum. Heraf kan 6 GB bruges i øvrige EU-lande. 6 timers tale og fri sms/mms til mobil- og fastnetnumre i Norden og Baltikum samt til lokale numre, når du befinder dig i øvrige EU-lande.

Call me kunder er glade kunder,
og det er der flere grunde tilFor det første har vi gratis oprettelse. Derudover er det let at slippe af med os igen, da vores abonnementer er helt uden binding.
De fleste ønsker nu at blive hos os ganske frivilligt – og nyder bl.a. godt af Nordens bedste netværk.

Har du lyst til at prøve lykken hos os, har vi sikkert et abonnement, der passer dig. Og skulle du med tiden ændre behov, så kan du altid ændre dit abonnement i vores selvbetjening.

Falder du over en ny smartphone i vores webshop, kan den lande i din postkasse om bare 2-5 dage.

What’s not to like?

Databeregning kan give en indikation af, hvor meget data du har behov for. Dit reelle behov vil dog afhænge af din streamingopløsning (SD, HD eller 4K) og bitrate på både billede og lyd.

Brug mobilen i EU uden ekstra regninger


Brug mobilen på ferien i EU uden ekstraregninger.
Som en del af dit abonnement har du data (EU GB), som du kan bruge på din ferie i EU. Derudover kan du også bruge din taletid til danske og lokale numre, når du befinder dig i et andet EU land. Det betyder, at du i EU frit kan få fat i dem, du holder af, hjemme i DK eller ringe til den lokale restaurant og reservere et bord. Bon appetit!

Derfor er Call me det bedste valg!


Vinder af BrancheIndex’ Loyalty Award 2019*

Mobilselskabet med Danmarks mest loyale kunder kåres på baggrund af udtalelser fra mobilkunder landet over. Udover at vinde den samlede pris ligger Call me i år nummer ét på tre væsentlige områder.

Mobilselskabet med de mest tilfredse kunder

Mobilselskabet med bedst oplevede dækning

Mobilselskabet, som flest vil anbefale til andre

*Loyalty Groups BrancheIndex Mobil 2019

Det siger vores kunder