Call me i øvrigt

Læs om vores øvrige samarbejder og projekter. Der kommer løbende nye til ...

 

Copenhagen Pride

Copenhagen Pride er fire dages byfest, der emmer af kærlighed og tolerance. Her hyldes mangfoldigheden – og alle, der har lyst til at deltage eller se på med åbent sind, er velkomne. Vi deler Pridens holdning om, at der skal være plads til alle, og at vi skal behandle hinanden med respekt.

Uanset hvem vi er, og hvor vi kommer fra. Derfor bakker vi op om Copenhagen Pride og har flere gange deltaget med en bus i paraden og med et telt på Pride Square – og det har bestemt aldrig været kedeligt…

Langelandsfestival – 100 % Familiefestival

Langelandsfestivalen har på smukkeste vis manifesteret sig som Danmarks største familiefestival. Her samles flere generationer i en hel uge, hvor hygge, nærvær og fællesskab er i højsædet.
Vi støtter op omkring Langelandsfestivalen med et telt i Børneland, hvor børn, forældre og bedsteforældre kan hygge sig med forskellige TAL ORDENTLIGT aktiviteter.

Folkemødet på Bornholm

Folkemødet på Bornholm er Danmarks politikfestival. Her kan borgerne møde politikere og beslutningstagere fra erhvervslivet under afslappede forhold – og dagene er præget af god stemning og mange levende debatter.

Folkemødets primære formål er at styrke demokratiet og dialogen i Danmark. For at bakke op om dette og samtidig sende en kærlig reminder om, at dialog altid bør foregå i god tone – også selvom man har vidt forskellige standpunkter – har vi flere gange haft en stand under Folkemødet. Her har vi budt på kaffe, snak og masser af god TAL ORDENTLIGT karma.

Bag for en sag

Hvert år i oktober afholdes Bag for en Sag, hvor skoler og børneinstitutioner landet over bager kager på livet løs. Alle de nybagte lækkerier sælges, og pengene går til BørneTelefonen – børns linje til en, der lytter.

Vi deler værdier med Bag for en Sag og vil gerne være med til at hjælpe.
Derfor har vi flere gange ydet vores støtte – både ved at bidrage med bageudstyr til institutionerne og gennem selv at bage og sælge kager i massevis.