• Gratis oprettelse
  • Ingen binding
  • Brug dit abonnement i hele Norden
  • Fri sms og mms
  • Gratis oprettelse
  • Ingen binding
  • Brug dit abonnement i hele Norden
  • Fri sms og mms

Mobil­abonnement

{{ selected.name }}
{{ selected.PreviousInternationalDataDetails }}
{{ selected.previousPriceValue }}
Hvor meget data har du brug for?

15 GB

data svarer til:

22,5 timer streaming af video fra YouTube, Netflix, HBO Nordic og lignende

225 timer surf på sociale medier så som Facebook, TikTok eller Instagram

180 timer streaming af musik fra Spotify, Apple Music og lignende

Databeregning kan give en indikation af, hvor meget data du har behov for. Dit reelle behov vil dog afhænge af din streamingopløsning (SD, HD eller 4K) og bitrate på både billede og lyd.

Lyt med til en lavere pris

Som Call me-kunde kan du få Spotify Premium til kun 89,-/md.*
Så kan du lytte til din yndlingsmusik eller -podcast helt uden reklameafbrydelser. Og du kan selvfølgelig nemt få alle dine eksisterende playlister med.

Snak med om de nyeste serier

Streamingtjenesten C More er inkluderet i alle abonnementer hos Call me i hele 2023 - på husets regning. På C More vrimler det med klassikere, og der tilføjes mere indhold hver uge. Uanset hvilket humør I er i, er der masser af danske, nordiske og internationale film og serier i alle genre at vælge imellem – og der er ovenikøbet en hel afdeling kun med film og serier for børn.

Brug jeres mobiler i udlandet

I kan bruge hele jeres tale- og datamængde i både Danmark, Norge, Sverige, Finland og Baltikum. Derudover kan I bruge hver jeres inkluderede 25 GB EU-data i både EU, Schweiz, Færøerne og Storbritannien – og I vil altid få besked via sms, hvis jeres data er ved at være brugt op, så I undgår ubehagelige ekstraregninger.

I kan også bruge jeres taletid til at ringe til både danske og lokale numre, uanset i hvilket af ovenstående lande I befinder dig i. Naturligvis uden merpris.

optur.png

Du kan bruge hele din tale- og datamængde i både Danmark, Norge, Sverige, Finland og Baltikum. Derudover kan du med dine EU-data roligt surfe i både EU, Schweiz, Færøerne og Storbritannien – og du vil altid få besked via sms, hvis din data er ved at være brugt op, så du undgår ubehagelige ekstraregninger.

Du kan også bruge din taletid til at ringe til både danske og lokale numre, uanset i hvilket af ovenstående lande du befinder dig i. Naturligvis uden merpris.

De mest tilfredse kunder
2015 | 2016 | 2018 | 2019


Call me er igen og igen det bedste valg

Vi er verdens heldigste!

Fire gange siden 2015 har vi på baggrund af udtalelser fra mobilkunder i hele landet vundet Loyalty Award. Bl.a. for at have de mest tilfredse kunder, den bedst oplevede dækning og for at være det mobilselskab, flest vil anbefale til andre.

Det siger vores kunder