• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!

Sony Xperia mobiltelefoner

Sony er et japansk firma, der blev grundlagt i 1946 i Tokyo. I løbet af de seneste år er Sony blevet en rigtig stor spiller på smartphone-markedet, hvor de hitter med Xperia-serien. Telefoner fra Sony bruger Android, der med millioner af forskellige apps i Google Play gør det let for dig at tilpasse din mobil efter din personlighed og interesser – med andre ord skræddersy din mobil til din personlighed. 

Som Call me-kunde får du nu ubegrænset adgang til podcasts hos Podimo for 0 kr./md. – vi gi'r i hele 2024!

Filtrer

Sony – til mere end bare et øjeblik

Sony har produceret kvalitetstelefoner siden 2001, hvor de sammen med Ericsson begyndte at lave de populære Sony Ericsson-telefoner. Sony overtog 100% af firmaet i 2012, og de er fortsat med at lave billige premium-telefoner. De har tradition for innovation, og Sony laver hvert år banebrydende produkter, der er drevet af innovation og jagten på perfektion.

Virksomheden er en af de helt store spillere på markedet, og det er især Xperia-serien, der hitter hos både brugere og anmeldere. Du kan altid finde en billig Sony Xperia-mobil her på siden, så du også kan få en af de innovative mobiltelefoner. Vi har altid de nyeste modeller.

Mobiltelefonerne fra Sony er skabt til meget mere end bare ét godt øjeblik. Du er nemlig garanteret en ultimativ underholdningsenhed, når du vælger en Sony-mobil.

Med Sony Xperia 10 VI 5G får du en behagelig smartphone-oplevelse. Xperia 10 VI 5G er udstyret med et kraftfuldt batteri i en let og praktisk formfaktor.

Xperia 10 VI 5G imponerer med sin suveræne lydkvalitet, AI-kamerateknologi og den unikke 21:9-skærm, der er inspireret af Sonys ekspertise inden for tv. Med OLED-kontrast og TRILUMINOS-teknologi, som er optimeret til levende scener, kan du forvente en fantastisk visuel oplevelse.

Den robuste skærm, fremstillet af Corning® Gorilla® Glass Victus®, gør Xperia 10 VI 5G modstandsdygtig over for ridser og stød, hvilket gør den ideel til daglig brug. Uanset hvor du går, og hvad du laver, kan du stole på Xperia 10 VI 5G til at følge med dig, bekymringsfrit.

Oplev fremragende teknologi i en elegant indpakning med Sony Xperia 1 VI 5G. Dette flagskib forener avancerede funktioner med et stilfuldt design og professionelle kameraer, der hæver standarderne for mobilfotografering. Med sit udvidede optiske teleobjektiv og tele-makro-fotograferingsmuligheder bringer Xperia 1 VI 5G dig tættere på dine motiver end nogensinde før.

Dyk ned i en topklasse underholdningsoplevelse, takket være Sonys ekspertise inden for skærmteknologi, lyd og mobilspil. Med op til to dages batterilevetid, støttet af den kraftfulde Snapdragon® 8 Gen 3 Mobile Platform, oplever du forbedrede AI-funktioner, der løfter kamera-, lyd-, spil- og skærmoplevelserne til nye højder.

Sony Xperia 1 VI 5G er ikke kun et teknologisk powerhouse, men også en visuel fornøjelse med sit strukturerede bagpanel, robuste metalbase og harmoniske design, der skaber en førsteklasses brugeroplevelse.

Hvorfor skal jeg vælge Sony Xperia-smartphone?

Sony er blandt de største og mest erfarne producenter af mobiltelefoner, og siden mobiltelefonen blev allemandseje, har Sony-telefoner været blandt de bedste og mest avancerede i verden.

Den arv har Sony Xperia videreført, og med en Sony Xperia-smartphone får du en telefon, der er fyldt med lækre funktioner og pakket ind i et flot design. Sony Xperia er altid udstyret med et stærkt kamera og en brugerflade, alle kan betjene med lethed.

En Sony Xperia er vandtæt, og så er den holdbar. Sony har altså tænkt på, at du gerne vil beholde din Sony Xperia i lang tid, og derfor er den også i stand til at stå imod hverdagens udfordringer.

Især på lydsiden er Sony Xperia i en klasse for sig. Når du streamer, lytter til musik og har gang i andet, hvor du vil afspille lyd direkte fra din Sony Xperia, kan du høre kvaliteten. Sony Xperia har nemlig nogle af markedets bedste højttalere.

Deruover er Sony Xperia også bygget til at holde hele dagen. Sony-telefoner har lang batteritid, og så kan du lade dem op lynhurtigt. Sony-telefoner giver dig altså både fleksibilitet og en høj ydeevne.

Xperia 2023 nyheder

I 2023 præsenterede Sony deres seneste tilføjelser til Xperia-serien: Sony Xperia 10 V, Xperia 1 V og Xperia 5 V. Disse telefoner fortsætter Sonys tradition for at levere innovative teknologier inden for et prisleje, der er tilgængeligt for alle.

Xperia 10 V imponerer med sin kompakte og lette design, hvilket gør den ideel til brug overalt. Trods sin slanke profil har den en imponerende batterikapacitet på 5.000 mAh, frontstereohøjttalere, en levende OLED-skærm og et kraftfuldt kamera med tre objektiver.

Sony Xperia 5 V er din billet til en oplevelsesrig underholdning med førsteklasses lyd- og skærmteknologi, alt sammen uden at gå på kompromis med ydeevne eller batterilevetid.

Du kan altid få en billig Sony-mobil hos os

Vores priser gør det muligt at få en Sony-mobil, uanset størrelsen på dit budget. Vi har sørget for de gode, lave priser, så du kan få en premium-mobil uden at bruge hele sparegrisen.

Hvis du er i tvivl om, hvilken Sony Xperia-telefon, der er den rigtig for dig, kan du nemt sammenligne modellerne her på siden. Klik på ”Sammenlign” på de 2-3 mobiler, du vil sammenligne. Så får du vist alle specs og priser i en direkte sammenligning. Så kan du f.eks. nemt sammenligne de imponerende skærme og prisvindende smartphone kameraer.

Hvis det er prisen, der er afgørende, kan du nemt sammenligne dem her på siden. Prisen står lige under modelnavnet, så du hurtigt kan få et godt overblik.

Sony Xperia nyheder i 2022 og 2021

Sony lancerer med jævne mellemrum Xperia-telefoner i forskellige ender af skalaen. Både i den helt høje og i den, man vil kalde midt i mellem. Dette er også tilfældet i 2022, hvor Sony har tilføjet flere imponerende modeller til deres Xperia-linje. 

i 2022 præsenterede Sony deres Sony Xperia 10 IV, der er den letteste 5G-telefon med minimum 5.000 mAh. På den måde får du både en let mobil og masser af strøm, og det giver alt i alt den ultimative fleksibilitet. Især fordi Xperia 10 IV også har 5G og kræfter nok til alle de tungeste opgaver. 

Sony Xperia 10 IV lever op til alle de krav, du kan stille til en moderne smartphone. Du får elegance og ydeevne i én og samme pakke. Og så får du selvfølgelig et strålende kamera og en meget overbevisende skærm. Det gør, at du kan fange motiver i høj kvalitet og nyde hver og en detalje på Xperia 10 IV efterfølgende. 

2022 bød også på den helt store sværvægter fra Sony, nemlig Sony Xperia 1 IV. Xperia 1 IV er på mange måder et monster af en smartphone, hvor du får tæt på den ultimative ydeevne samt et kamera, der ligger i den professionelle ende af skalaen. Kombinationen af de to faktorer, samt mere - naturligvis - gør Sony Xperia 1 IV til en meget imponerende mobil. 

På kameradelen bryder Sony Xperia 1 IV rammerne og kommer med noget, der rent faktisk er bedre og nyere end nogensinde. Du får nemlig optisk zoom uden digital forringelse, hvilket aldrig er set før. Derudover får du en processor og et batteri, der giver ydeevne og strøm nok til, at du kan give den gas med din Xperia 1 IV hele dagen.

2022: Sony Xperia 5 IV

Sony Xperia 5 IV

I 2022 kom der endnu en spændende nyhed fra Sony. Sony Xperia 5 IV er en kompakt smartphone, der dog ikke lader dig nøjes med noget. Du får nemlig kræfter i massevis, et fantastisk kamera og alt det, du kan forvente af en moderne smartphone. Og lidt mere til. 

Fordi du får nemlig et uovertruffent kamera, der drager nytte af Sonys nyeste teknologi. Derudover kan du kombinere din Sony Xperia 5 IV med et Sony Alpha-kamera og bruge din smartphone som monitor. Hvis du er fotoentusiast, er det garanteret en nyhed, der falder i god jord hos dig. 

Sony Xperia 5 IV er udstyret med en meget stærk processor og et batteri, der giver dig strøm til alle dine gøremål hele dagen. Her kan du være kreativ, redigere musik og billeder, game på en verdensklasse platform eller finde på noget andet. Der er nærmest ingen grænser med den kompakte og overbevisende Sony Xperia 5 IV.

Sony Xperia-mobiltelefoner i 2021

Hvis du vælger en Sony Xperia-telefon i 2021, får du virkelig meget mobil for pengene. Sony har fortsat udviklingen af deres smartphones og over hele pladen er de så avancerede, at de er på niveau med de bedste premium smartphones på markedet. 

Den nye linje af Sony Xperia-mobiler som Sony Xperia 1 III og Xperia 5 III rummer alt det, du kan forvente af en moderne flagskibsmodel. Her får du processorkraft til alle tænkelige opgaver, du kan stille din Sony Xperia overfor. Oven i det får du et stilrent design og et kamera, der tager billeder i meget høj kvalitet. 

Den nye linje af Sony Xperia-mobiltelefoner er med helt fremme, og det understøtter alle de avancerede funktioner og den høje ydeevne virkelig. Det er også tydeligt at se, at Sony har brugt deres ekspertise fra at udvikle fjernsyn og skærme, da skærmen i Xperia-serien er ekstremt klar og detaljeret. 

Med alle disse features og 5G-kompatibilitet er der stort set ingen grænser for, hvad du kan med din Sony Xperia 1 III og Xperia 5 III.

Husk tilbehør til mobilen

Det er ikke kun på mobiltelefoner, vi har gode priser. Du kan finde det meste i vores udvalg af tilbehør. Her har vi bl.a. sørget for god lyd med lækre hovedtelefoner og højttalere, så du kan få sublim lyd, uanset hvor du befinder dig.