• Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.

Sony Xperia mobiltelefoner

Sony er et japansk firma, der blev grundlagt i 1946 i Tokyo. I løbet af de seneste år er Sony blevet en rigtig stor spiller på smartphone-markedet, hvor de hitter med Xperia-serien. Telefoner fra Sony bruger Android, der med millioner af forskellige apps i Google Play gør det let for dig at tilpasse din mobil efter din personlighed og interesser – med andre ord skræddersy din mobil til din personlighed. 

Filtrer

Sony – Til mere end bare et øjeblik

Sony har produceret kvalitetstelefoner siden 2001, hvor de sammen med Ericsson begyndte at lave de populære Sony Ericsson-telefoner. Sony overtog 100% af firmaet i 2012, og de er fortsat med at lave billige premium-telefoner. De har tradition for innovation, og Sony laver hvert år banebrydende produkter, der er drevet af innovation og jagten på perfektion.

Virksomheden er en af de helt store spillere på markedet, og det er især Xperia-serien, der hitter hos både brugere og anmeldere. Du kan altid finde en billig Sony Xperia-mobil her på siden, så du også kan få en af de innovative mobiltelefoner. Vi har altid de nyeste modeller.

Mobiltelefonerne fra Sony er skabt til meget mere end bare ét godt øjeblik. Du er nemlig garanteret en ultimativ underholdningsenhed, når du vælger en Sony-mobil.

Hvorfor skal jeg vælge en Sony Xperia-smartphone?

Sony er blandt de største og mest erfarne producenter af mobiltelefoner, og siden mobiltelefonen blev allemandseje, har Sony-telefoner været blandt de bedste og mest avancerede i verden.

Den arv har Sony Xperia videreført, og med en Sony Xperia-smartphone får du en telefon, der er fyldt med lækre funktioner og pakket ind i et flot design. Sony Xperia er altid udstyret med et stærkt kamera og en brugerflade, alle kan betjene med lethed.

En Sony Xperia er vandtæt, og så er den holdbar. Sony har altså tænkt på, at du gerne vil beholde din Sony Xperia i lang tid, og derfor er den også i stand til at stå imod hverdagens udfordringer.

Især på lydsiden er Sony Xperia i en klasse for sig. Når du streamer, lytter til musik og har gang i andet, hvor du vil afspille lyd direkte fra din Sony Xperia, kan du høre kvaliteten. Sony Xperia har nemlig nogle af markedets bedste højttalere.

Deruover er Sony Xperia også bygget til at holde hele dagen. Sony-telefoner har lang batteritid, og så kan du lade dem op lynhurtigt. Sony-telefoner giver dig altså både fleksibilitet og en høj ydeevne.

Du kan altid få en billig Sony-mobil hos os

Vores priser gør det muligt at få en Sony-mobil, uanset størrelsen på dit budget. Vi har altid lave priser, og du bestemmer selv, om du vil afdrage med små beløb hver måned eller betale det fulde beløb med det samme. Vi har sørget for de gode, lave priser, så du kan få en premium-mobil uden at bruge hele sparegrisen.

Hvis du er i tvivl om, hvilken Sony Xperia-telefon, der er den rigtig for dig, kan du nemt sammenligne modellerne her på siden. Klik på ”Sammenlign” på de 2-3 mobiler, du vil sammenligne. Så får du vist alle specs og priser i en direkte sammenligning. Så kan du f.eks. nemt sammenligne de imponerende skærme og prisvindende smartphone kameraer.

Hvis det er prisen, der er afgørende, kan du nemt sammenligne dem her på siden. Den månedlige pris står lige under modelnavnet, så du hurtigt kan få et godt overblik Vi har ingen skjulte gebyrer eller lange bindingsperioder.

Husk tilbehør til mobilen

Det er ikke kun på mobiltelefoner, vi har gode priser. Du kan finde det meste i vores udvalg af tilbehør. Her har vi bl.a. sørget for god lyd med lækre hovedtelefoner og højttalere, så du kan få sublim lyd, uanset hvor du befinder dig.

Selvom du får godt med strøm med Sony-telefoner, har vi også flere kraftfulde powerbanks i vores udvalg. Så løber du aldrig tør for strøm – heller ikke, selvom du er væk fra hjem og stikkontakter i flere dage.

Hvis du tit er på farten, kan det måske også være en god ide med mobilt bredbånd. Så kan du tage dit hurtige internet med dig. Du kan bruge det over hele Danmark, og du kan få ekstra datakort, hvis du har behov for det.

Valg af mobilabonnement

Vores abonnementer får du selvfølgelig også til en skarp pris. Vi har flere gode mobilabonnementer, så du kan finde et, der passer perfekt til dine behov. De hjælper dig med at få det meste ud af din mobil, uanset om du elsker at tale i telefon eller streame film og serier.

De er helt enkle, som et abonnement skal være. Det mener vi i hvert fald. De gør det muligt at bruge din Sony-mobil i hele Norden og Baltikum, ligesom du får fri tale og SMS/MMS til danske og lokale numre, når du befinder dig i udlandet. Vi har også et børneabonnement.