• Levering: 1-2 hverdage
  • Rentefri afbetaling
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Rentefri afbetaling
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.

Sony Xperia mobiltelefoner

Sony er et japansk firma, der blev grundlagt i 1946 i Tokyo. I løbet af de seneste år er Sony blevet en rigtig stor spiller på smartphone-markedet, hvor de hitter med Xperia-serien. Telefoner fra Sony bruger Android, der med millioner af forskellige apps i Google Play gør det let for dig at tilpasse din mobil efter din personlighed og interesser – med andre ord skræddersy din mobil til din personlighed. 

Filtrer

Sony – Til mere end bare et øjeblik

Sony har produceret kvalitetstelefoner siden 2001, hvor de sammen med Ericsson begyndte at lave de populære Sony Ericsson-telefoner. Sony overtog 100% af firmaet i 2012, og de er fortsat med at lave billige premium-telefoner. De har tradition for innovation, og Sony laver hvert år banebrydende produkter, der er drevet af innovation og jagten på perfektion.

Virksomheden er en af de helt store spillere på markedet, og det er især Xperia-serien, der hitter hos både brugere og anmeldere. Du kan altid finde en billig Sony Xperia-mobil her på siden, så du også kan få en af de innovative mobiltelefoner. Vi har altid de nyeste modeller.

Mobiltelefonerne fra Sony er skabt til meget mere end bare ét godt øjeblik. Du er nemlig garanteret en ultimativ underholdningsenhed, når du vælger en Sony-mobil.

Hvorfor skal jeg vælge en Sony Xperia-smartphone?

Sony er blandt de største og mest erfarne producenter af mobiltelefoner, og siden mobiltelefonen blev allemandseje, har Sony-telefoner været blandt de bedste og mest avancerede i verden.

Den arv har Sony Xperia videreført, og med en Sony Xperia-smartphone får du en telefon, der er fyldt med lækre funktioner og pakket ind i et flot design. Sony Xperia er altid udstyret med et stærkt kamera og en brugerflade, alle kan betjene med lethed.

En Sony Xperia er vandtæt, og så er den holdbar. Sony har altså tænkt på, at du gerne vil beholde din Sony Xperia i lang tid, og derfor er den også i stand til at stå imod hverdagens udfordringer.

Især på lydsiden er Sony Xperia i en klasse for sig. Når du streamer, lytter til musik og har gang i andet, hvor du vil afspille lyd direkte fra din Sony Xperia, kan du høre kvaliteten. Sony Xperia har nemlig nogle af markedets bedste højttalere.

Deruover er Sony Xperia også bygget til at holde hele dagen. Sony-telefoner har lang batteritid, og så kan du lade dem op lynhurtigt. Sony-telefoner giver dig altså både fleksibilitet og en høj ydeevne.

Sony Xperia med masser af nyt i 2022

Sony lancerer med jævne mellemrum Xperia-telefoner i forskellige ender af skalaen. Både i den helt høje og i den, man vil kalde midt i mellem. Dette er også tilfældet i 2022, hvor Sony har tilføjet flere imponerende modeller til deres Xperia-linje. 

i 2022 præsenterede Sony deres Sony Xperia 10 IV, der er den letteste 5G-telefon med minimum 5.000 mAh. På den måde får du både en let mobil og masser af strøm, og det giver alt i alt den ultimative fleksibilitet. Især fordi Xperia 10 IV også har 5G og kræfter nok til alle de tungeste opgaver. 

Sony Xperia 10 IV lever op til alle de krav, du kan stille til en moderne smartphone. Du får elegance og ydeevne i én og samme pakke. Og så får du selvfølgelig et strålende kamera og en meget overbevisende skærm. Det gør, at du kan fange motiver i høj kvalitet og nyde hver og en detalje på Xperia 10 IV efterfølgende. 

2022 bød også på den helt store sværvægter fra Sony, nemlig Sony Xperia 1 IV. Xperia 1 IV er på mange måder et monster af en smartphone, hvor du får tæt på den ultimative ydeevne samt et kamera, der ligger i den professionelle ende af skalaen. Kombinationen af de to faktorer, samt mere - naturligvis - gør Sony Xperia 1 IV til en meget imponerende mobil. 

På kameradelen bryder Sony Xperia 1 IV rammerne og kommer med noget, der rent faktisk er bedre og nyere end nogensinde. Du får nemlig optisk zoom uden digital forringelse, hvilket aldrig er set før. Derudover får du en processor og et batteri, der giver ydeevne og strøm nok til, at du kan give den gas med din Xperia 1 IV hele dagen.

Mere nyt i 2022: Sony Xperia 5 IV

Sony Xperia 5 IV

I 2022 kom der endnu en spændende nyhed fra Sony. Sony Xperia 5 IV er en kompakt smartphone, der dog ikke lader dig nøjes med noget. Du får nemlig kræfter i massevis, et fantastisk kamera og alt det, du kan forvente af en moderne smartphone. Og lidt mere til. 

Fordi du får nemlig et uovertruffent kamera, der drager nytte af Sonys nyeste teknologi. Derudover kan du kombinere din Sony Xperia 5 IV med et Sony Alpha-kamera og bruge din smartphone som monitor. Hvis du er fotoentusiast, er det garanteret en nyhed, der falder i god jord hos dig. 

Sony Xperia 5 IV er udstyret med en meget stærk processor og et batteri, der giver dig strøm til alle dine gøremål hele dagen. Her kan du være kreativ, redigere musik og billeder, game på en verdensklasse platform eller finde på noget andet. Der er nærmest ingen grænser med den kompakte og overbevisende Sony Xperia 5 IV.

Sony Xperia-mobiltelefoner i 2021

Hvis du vælger en Sony Xperia-telefon i 2021, får du virkelig meget mobil for pengene. Sony har fortsat udviklingen af deres smartphones og over hele pladen er de så avancerede, at de er på niveau med de bedste premium smartphones på markedet. 

Den nye linje af Sony Xperia-mobiler som Sony Xperia 1 III og Xperia 5 III rummer alt det, du kan forvente af en moderne flagskibsmodel. Her får du processorkraft til alle tænkelige opgaver, du kan stille din Sony Xperia overfor. Oven i det får du et stilrent design og et kamera, der tager billeder i meget høj kvalitet. 

Den nye linje af Sony Xperia-mobiltelefoner er med helt fremme, og det understøtter alle de avancerede funktioner og den høje ydeevne virkelig. Det er også tydeligt at se, at Sony har brugt deres ekspertise fra at udvikle fjernsyn og skærme, da skærmen i Xperia-serien er ekstremt klar og detaljeret. 

Med alle disse features og 5G-kompatibilitet er der stort set ingen grænser for, hvad du kan med din Sony Xperia 1 III og Xperia 5 III.

Du kan altid få en billig Sony-mobil hos os

Vores priser gør det muligt at få en Sony-mobil, uanset størrelsen på dit budget. Vi har altid lave priser, og du bestemmer selv, om du vil afdrage med små beløb hver måned eller betale det fulde beløb med det samme. Vi har sørget for de gode, lave priser, så du kan få en premium-mobil uden at bruge hele sparegrisen.

Hvis du er i tvivl om, hvilken Sony Xperia-telefon, der er den rigtig for dig, kan du nemt sammenligne modellerne her på siden. Klik på ”Sammenlign” på de 2-3 mobiler, du vil sammenligne. Så får du vist alle specs og priser i en direkte sammenligning. Så kan du f.eks. nemt sammenligne de imponerende skærme og prisvindende smartphone kameraer.

Hvis det er prisen, der er afgørende, kan du nemt sammenligne dem her på siden. Den månedlige pris står lige under modelnavnet, så du hurtigt kan få et godt overblik Vi har ingen skjulte gebyrer eller lange bindingsperioder.

Husk tilbehør til mobilen

Det er ikke kun på mobiltelefoner, vi har gode priser. Du kan finde det meste i vores udvalg af tilbehør. Her har vi bl.a. sørget for god lyd med lækre hovedtelefoner og højttalere, så du kan få sublim lyd, uanset hvor du befinder dig.

Selvom du får godt med strøm med Sony-telefoner, har vi også flere kraftfulde powerbanks i vores udvalg. Så løber du aldrig tør for strøm – heller ikke, selvom du er væk fra hjem og stikkontakter i flere dage.

Hvis du tit er på farten, kan det måske også være en god ide med mobilt bredbånd. Så kan du tage dit hurtige internet med dig. Du kan bruge det over hele Danmark, og du kan få ekstra datakort, hvis du har behov for det.

Valg af mobilabonnement

Vores abonnementer får du selvfølgelig også til en skarp pris. Vi har flere gode mobilabonnementer, så du kan finde et, der passer perfekt til dine behov. De hjælper dig med at få det meste ud af din mobil, uanset om du elsker at tale i telefon eller streame film og serier.

De er helt enkle, som et abonnement skal være. Det mener vi i hvert fald. De gør det muligt at bruge din Sony-mobil i hele Norden og Baltikum, ligesom du får fri tale og SMS/MMS til danske og lokale numre, når du befinder dig i udlandet. Vi har også et børneabonnement og et abonnement med Spotify.