Apple

Apple blev grundlagt i USA i slutningen af 1970’erne og er i dag et af verdens største firmaer. Apple producerer blandt andet iPhone, der kom til verden i 2007 og i dag er et ikon, der er kendt over det meste af verden. Apples iPhone var en af de første smartphones på markedet og er derfor en af de allermest solgte smartphones i hele verden. iPhonen kommer med en masse funktioner som f.eks. FaceTime, der gør det muligt for dig at lave videoopkald, og i App Store kan du finde en masse apps, der gør din iPhone endnu bedre.  Hos Call me kan du finde de nyeste iPhones i både Space Grey, Silver og Gold - til en god pris og helt uden binding. Priserne kræver samtidigt køb af abonnement.

Filtrer

Apple har ramt plet med iPhone

iPhone er den mest udbredte smartphone i verden, og det er der god grund til! Apple har nemlig mere eller mindre formået, at gøre deres iPhone til en branchestandard, hvad angår design og funktionalitet. Hos Call me finder du et bredt udvalg af de nyeste iPhones, og du kan købe din nye billige iPhone hos os og samtidig få et billigt mobilabonnement med, så du får mest mulig glæde af din nye iPhone.

 

Se alle vores gode iPhone tilbud lige her

 

Køb Apple iPhone billigt hos Call me

Hos Call me har vi et stort udvalg af de nyeste og mest populære iPhone-modeller. iPhone er den mest udbredte smartphone i verden, og derfor er den selvfølgelig også at finde her hos os - og ovenikøbet til en billig pris.

 

Apple - mere end "bare" iPhone

Apple blev grundlagt d. 1. april i 1976, men er alt andet end en aprilsnar. Apple startede som en computervirksomhed, der ville gøre computere tilgængelige for almindelige mennesker. En svær mission, men takket være innovativ teknologi og en række visionære ildsjæle, herunder den nu afdøde Steve Jobs, lykkedes det for det lille garagefirma, at vinde terræn og -hjerter over hele verden.