iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max

Skal du også have fingrene i en af de imponerende flagskibe fra Apple? Find din nye iPhone fra Apple her på siden. Vi har selvfølgelig sørget for ekstra gode priser til dig på de tre nye iPhones - iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. Det gør det nemt at finde den perfekte iPhone 11 til dine behov og budget.

Filtrer

Den nye iPhone 11 kommer i tre forskellige udgaver

Det er nemt at finde en mobiltelefon, der passer til dine behov med lanceringen af de tre iPhone 11-telefoner. iPhone Pro og Pro Max er de direkte afløsere for iPhone XS og XS Max. Med iPhone 11 Pro-modellerne får du 6GB RAM, mens iPhone 11 har 4GB – hvilket er rigeligt for de fleste.

 

Der er tale om solid og kraftfuld hardware med flagskibene. iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max har endda fået et ekstra nøk op ift. hardware. Skærmstørrelsen varierer en del. På iPhone 11 Pro får du 5.8”, iPhone 11 har 6.1”, mens iPhone 11 Pro Max har den største skærm af de tre med 6.5”.

 

Strøm er der også masser af. Den mindste batteristørrelse er nemlig over 3.100 mAh, så du kan få glæde af de mange fede features, hardware og styresystem i mange timer uden opladning.

Alle iPhone 11-modeller har samme frontkamera, som du kan skyde ekstra lækre selfies og videoer med. iPhone 11 har et skarpt dual-kamera, mens iPhone Pro-telefonerne har et nyt og innovativt triplekamera.

 

De har alle Apples A13 Bionic-processor og iOS 13

A13 Bionic-chippen er den nye processor fra Apple, som leverer uhørt meget processorkraft, samtidig med at den er endnu mere strømbesparende end forgængeren. Grafikken har også fået et ekstra løft, så du får det maksimale ud af din iPhone 11, uanset hvad du bruger den til.

 

Med en ny lancering af iPhones kommer selvfølgelig også et nyt styresystem. Sammen med iPhone 11 kommer også iOS 13-styresystemet. Sammen med processoren giver de helt nye muligheder i hverdagen, og iOS 13 har vigtige opdateringer, som er med til at beskytte din anonymitet. Kort sagt gør de din iPhone 11 endnu sjovere og hurtigere at bruge.

 

Vi har altid et skarpt iPhone 11-tilbud til dig

Vores ekstra skarpe priser afslører vi først, når presale starter fredag d. 13/9 kl. 9:00. Men du kan godt glæde dig, da vi har sørget for en rigtig god pris, uanset hvilken af de tre iPhone 11-telefoner, du ikke kan leve uden. Så det er bare med at sidde klar, så du kan være en af de første, der får fingrene i de imponerende mobiltelefoner.

 

De gode iPhone 11-tilbud kan du både se her samt på de enkelte produktsider. Her på siden kan du få et godt overblik over alle priserne, så du nemt kan vælge den iPhone, der passer til dine behov og budget.

  • iPhone11