• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!

iPhone 11 serien

iPhone 11-serien blev lanceret tilbage i efteråret 2019. iPhone 11-modellerne er stadig meget populære. Brug sammenligningsfunktionen og find den mobil, som passer til dig. Vi har altid gode priser til dig på iPhone.

Filtrer

iPhone 11 kom i tre forskellige udgaver

Det er nemt at finde en mobiltelefon, der passer til dine behov iPhone 11-serien. I 2019 lancerede Apple tre iPhone 11-telefoner. iPhone Pro og Pro Max er de direkte afløsere for iPhone XS og XS Max. Med iPhone 11 Pro-modellerne får du 6GB RAM, mens iPhone 11 har 4GB – hvilket er rigeligt for de fleste.

Der er tale om solid og kraftfuld hardware med flagskibene. iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max har endda fået et ekstra nøk op ift. hardware. Skærmstørrelsen varierer en del. På iPhone 11 Pro får du 5.8”, iPhone 11 har 6.1”, mens iPhone 11 Pro Max har den største skærm af de tre med 6.5”.

Strøm er der også masser af. Den mindste batteristørrelse er nemlig over 3.100 mAh, så du kan få glæde af de mange fede features, hardware og styresystem i mange timer uden opladning.

Alle iPhone 11-modeller har samme frontkamera, som du kan skyde ekstra lækre selfies og videoer med. iPhone 11 har et skarpt dual-kamera, mens iPhone Pro-telefonerne har et nyt og innovativt triplekamera.

De har alle Apples A13 Bionic-processor og iOS 13

A13 Bionic-chippen er den nye processor fra Apple, som leverer uhørt meget processorkraft, samtidig med at den er endnu mere strømbesparende end forgængeren. Grafikken har også fået et ekstra løft, så du får det maksimale ud af din iPhone 11, uanset hvad du bruger den til.

Med en ny lancering af iPhones kommer selvfølgelig også et nyt styresystem. Sammen med iPhone 11 kommer også iOS 13-styresystemet. Sammen med processoren giver de helt nye muligheder i hverdagen, og iOS 13 har vigtige opdateringer, som er med til at beskytte din anonymitet. Kort sagt gør de din iPhone 11 endnu sjovere og hurtigere at bruge.

Dobbelt- og triplekamera-system

Nu kan du tage de smukkeste billeder i vidvinkel og ultravidvinkel. Ultravidvinkelkameraet viser dig, hvad der sker uden for din billedramme – så du kan vælge at klikke ud og indfange det hele, uden du behøver at træde længere væk fra dit motiv. iPhone Pro og Pro Max har derudover et tredje kamera; telekameraet.

På alle tre modeller kan du optage videoer i 4K med 60 billeder pr. sekund – altså højeste kvalitet for smartphones nogensinde. Når du zoomer ind på dit motiv, zoomer lydoptagelsen med, så oplevelsen bliver total. Og så kan du ovenikøbet redigere dine videoer lige så enkelt som dine billeder.

Kameraernes nat-tilstand aktiveres automatisk, hvor belysningen ellers ville være for lav til at indfange motivet – eller hvor en skarp blitz ville ødelægge billedet. Nat-tilstanden giver smukke, naturlige farver samtidig med, at aftenstemningen bevares.

Bedste iPhone-skærm til dato på iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro og 11 Pro Max er udstyret med henholdsvis 5,8” og 6,5” Super Retina skærm. Denne særlige Apple OLED-skærm er den klareste og skarpeste på iPhone til dato og giver dig bl.a. rigtig god visning selv i sollys. Du får exceptionel farvepræcision samt ensartede farver og lysstyrke – helt ud i hjørnerne. Og det bliver en helt ny og dybere visuel oplevelse at se film og videoer på din 11 Pro og 11 Pro Max

Vi har altid et skarpt iPhone 11-tilbud til dig

De gode iPhone 11-tilbud kan du både se her samt på de enkelte produktsider. Her på siden kan du få et godt overblik over alle priserne, så du nemt kan vælge den iPhone, der passer til dine behov og budget.

Er du på udkig efter andre iPhones?

Se hele vores udvalg af Apple iPhones her:

Alle iPhones