• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
Apple

iPhone 14 - 14 Plus - 14 Pro - 14 Pro Max

Køb iPhone 14 - 14 Plus - 14 Pro - 14 Pro Max

iPhone 14-serien er endelig ankommet, og nu kan du få fingrene i de seneste innovationer fra Apples ultra-populære smartphones. Du finder begge alle de fire nye iPhone 14-modeller hos os: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone Pro og iPhone Pro Max. Køb din iPhone 14 hos Call me, eller læs meget mere om alle de nyeste detaljer og features herunder.

Filtrer

iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Pro og iPhone Pro Max præsenterer hidtil usete muligheder for at tage perfekte billeder, fange mindeværdige videoer og levere en enestående ydeevne: Ny banebrydende chip, dynamisk kamera og splitsekund-hastigheder. Ideelt til den seriøse fotograf eller gamer. Du kan også læse mere om iPhone 14 og iPhone 14 Plus længere nede på siden.

Kamera

Tag professionelle billeder med et 48 MP kamera

IPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max kommer med hele tre innovative kameraer, der lader dig fange alle detaljerne i et ethvert moment, selv i svagere lys. Pro-modellerne er udstyret med et 48 MP hovedkamera, der inkluderer en quad-pixel sensor, som er hele 65% større end iPhone 13 Pro-modellen. Dertil er kameraet udstyret med en brændvidde på 24 mm. Resultatet er endnu skarpere og dynamisk tilpassede billeder.

Det nye True-Depth frontkamera fylder hele 30% mindre end sine forgængere, og nærhedssensoren er nu gemt væk bag displayet. Dertil har Apple udviklet deres notch og givet den nye innovation det klingende navn “Dynamic Island”. Det gør det muligt at transformere og personificere det nye notch til forskellige størrelser og former i forbindelse med indkommende opkald, timere, Face-ID identifikation, navigation og meget mere. 

Chip

A16 Bionic-chippen hæver barren for ydeevne

Med iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max introducerer Apple den spritnye A16 Bionic-chip - eksklusivt til Pro-modellerne. Den avancerede chip er skabt omkring at levere den ypperste performance indenfor både batterieffektivitet, display og kamera, som. Det giver dig en førende iPhone, der er hurtigere end nogensinde og sluger meget mindre strøm end hidtil. 

Skærm og design

Tilgængelighed og lysstyrke som aldrig før

iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max sætter nye standarder for tilgængelighed. Med det nye “Always On”-display har du adgang til alle de essentielle funktioner på skærmen, selvom du har din smartphone på standby. iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max understøtter tilmed op til 1.600 nits lysstyrke ved normale forhold og hele 2.000 nits lysstyrke på lysere dage, hvilket er det dobbelte af, hvad forgængeren iPhone 13 Pro kunne præstere. 

Du kan få iPhone Pro og iPhone Pro Max i hele fire enestående farver: Space Black, Silver, Gold og Deep Purple.

iPhone 14 og iPhone 14 Plus

iPhone 14-serien er her, og den byder på fire nye modeller. Nært beslægtede er iPhone 14 og iPhone 14 Plus, der dog er forskellige, når det kommer til skærmstørrelsen. iPhone 14 Plus erstatter iPhone Mini, som ellers var en del af iPhone 13-serien, og den gør det ved at være den komplette modsætning. Den har nemlig en meget større 6,7” skærm sammenlignet med iPhone 14, der har en skærm på 6,1”.

Apple har udstyret iPhone 14 og iPhone 14 Plus med deres A15 Bionic-chip, der er blevet gjort 15% hurtigere sammenlignet med den, der sidder i iPhone 13.

iPhone 14 kommer i fem, flotte farver: Midnight, Starlight, blå, lilla og Product (RED).

Kamera

Kameraet optager 49% mere lys end før

Hovedkameraet i iPhone 14 er på hele 48 megapixels, og med det nye kamera kan iPhone 14 optage endnu mere lys, end det nogensinde har været muligt. Faktisk er kameraet i iPhone 14 i stand til at optage 49% mere lys end forgængeren.

Dette skyldes ikke mindst den nye funktion, “Photonic Engine”, der er i stand til at producere og fremkalde mere klare og lyse farver i svagt lys. Men også på videosiden er der kraftige forbedringer, som hjælper dig med at optage stabile håndholdte videoer uden rystelser.

I stedet for, at du slæber et kamerastativ med dig ud for at optage video, kan du nu sætte din lid til sensorerne i kameraet, der sikrer, at dine optagelser forbliver fokuserede.

Chip

iPhone 14 og iPhone 14 Plus med forbedret chip

iPhone 14 og iPhone 14 Plus er faktisk udstyret med den samme chip, der sidder i iPhone 13. Næsten. For chippen deler samme navn - A15 Bionic - men den, der sidder i iPhone 14, er 15% hurtigere. Her får du masser af hukommelse, så du kan klare alle de sværeste og tungeste opgave med iPhone 14.

Dette giver dig også adgang til mange nye spændende funktioner, hvor du blandt andet får adgang til eSIM i højere grad nu. Dette har mange sikkerhedsmæssige fordele, eksempelvis hvis du mister din iPhone 14. Du vil stadig have fuld kontrol over den, selvom den er i hænderne på ondsindede, da de ikke kan fjerne dit SIM-kort.

iPhone 14-serien har også mulighed for at tilgå satellitnetværket. Det betyder, at uanset hvor du befinder i verden, kan du komme i kontakt med omverden. På den måde kan du altid få hjælp, hvis du er i nød.

Er du på udkig efter andre iPhones?

Se hele vores udvalg af Apple iPhones her:

Alle iPhones