• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Rentefri afbetaling
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Rentefri afbetaling

OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro er udgået, men er blevet erstattet af endnu bedre OnePlus telefoner i form af OnePlus 9 og OnePlus 10 Pro. Tag også et kig på OnePlus Nord serien.

Filtrer

OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro - Never Settle

OnePlus’ slogan er “Never Settle”, og det skal du bestemt heller ikke, uanset om du vælger OnePlus 8 eller OnePlus 8 Pro. Begge OnePlus-telefoner er nemlig hurtigere end nogensinde før og fyldt med kræfter til alle de opgaver, du stiller dem for. Skærmen i begge OnePlus 8-modeller er suveræn, hvor farvegengivelse og en flydende skærm oplevelse sætter nye standarder.

OnePlus 8 Pro review med Simon Sunde

Vi har fået professionel fotograf og passioneret gamer, Simon Sunde, til at teste den OnePlus 8 Pro – se med og lær 8 Pro fra OnePlus bedre at kende ❤

Kraft og ydeevne er hovedingrediensen i OnePlus 8

Med OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro kan du det hele og mere til. Der er kræfter nok til alle opgaver, du kan stille din smartphone overfor, og du skal ikke vente på lange loading-tider eller lignende. Oplevelsen er flydende, og det sker, når du trykker på din OnePlus 8.

I OnePlus 8 Pro sidder en Qualcomm Snapdragon 865 processor. Det er en meget stærk processor, og den hjælper OnePlus 8 Pro med at yde maksimalt, når du har den i hånden. OnePlus 8 Pro er selvfølgelig klar til det nye 5G-netværk, og så understøtter den også NSA.

OnePlus 8 Pro giver dig også en fremragende gaming oplevelse, hvor du kan slå alle beskeder fra, så du ikke bliver forstyrret, mens du er i gang med dit yndlingsspil.

Med hele 4.510 mAh er der batteritid nok til hele dagen. Uanset om du vælger OnePlus 8 eller OnePlus 8 Pro, så får du batteritid nok til, at du ikke skal bekymre dig i løbet af dagen. Med Warp Charge kan du dog lade din OnePlus 8 Pro op fra 1% til 50% på blot 39 minutter.

Du kan vælge mellem Warp Charge 30 Wireless og Warp Charge 30T. Warp Charge 30 Wireless lader dig oplade din OnePlus 8 Pro trådløst fra 1% til 50% på 30 minutter. Skal det gå endnu stærkere, kan du på kun 23 minutter ramme 50% fra 1% med Warp Charge 30T.

Oplade Teknologien i One Plus 8 Pro lærer også dine vaner at kende, og det betyder, at selvom du lader din OnePlus op om natten, så bliver den aldrig overopladt.

120 Hz og QHD+ opløsning i skærmen, 48 MP i kameraet

Til OnePlus 8 Pro hører den smukke AMOLED-skærm med hele 120 Hz samt QHD+ opløsning. Denne kombination giver dig en skærm med et levende og flydende udtryk, hvor alle detaljer fremstår skarpe og smukke.

Det gør, at OnePlus 8 Pro giver dig en helstøbt oplevelse, uanset om du tager billeder, spiller, streamer film og serier eller noget fjerde. OnePlus 8 Pro har certificeringen DisplayMate A, hvilket understreger, hvor god en skærm der sidder i telefonen.

Og med en god skærm er det også vigtigt, at du kan tage nogle gode billeder. Det hører sammen, og det har OnePlus 8 Pro heldigvis forstået. Med et avanceret kamerasystem og 48 megapixels samt 120 grader Ultra-Wide Angle (vidvinkel) er kameraet i OnePlus 8 Pro et af de bedste på markedet.

OnePlus 8 Pro ekselerer, uanset om du skal tage familieportrætter eller billeder af landskabet. Den avancerede teknologi hjælper dig med altid at ramme plet, når du skyder billeder og optager video med din OnePlus 8 Pro.

Vælger du OnePlus 8 Pro skal du aldrig nøjes, og dermed følger du OnePlus’ råd om “Never Settle”.

Her kan du læse om OnePlus 9 serien og OnePlus 10 Pro.