• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!

Nokia tablets

Nokia er en af de førende producenter af smartphones. De har været med, siden en mobiltelefon skulle kunne klappe for at være god, og de er også med helt fremme, når det kommer til at producere tablets. En Nokia tablet er en stærk tablet, der kan alt det, en moderne tablet skal kunne. Og så kan den holde til meget mere, end langt de fleste tablets kan. 

Lad hele familien samle sig om indholdet på den store skærm eller giv børnene Nokia tabletten i hånden uden bekymringer. Mulighederne er mange med en Nokia tablet. 

Du får høj brugervenlighed, en stærk processor, en krystalklar skærm, lang batterilevetid og selvfølgelig den stærke holdbarhed, der kendetegner produkter fra Nokia. 

Læs mere herunder og vælg din nye Nokia tablet. 

Filtrer

Nokia T20: Kraftfuld og brugervenlig Nokia tablet

Nokia T20 er en stærk tablet fra Nokia, der giver dig mange muligheder. Du kan arbejde eller lave lektier. Du kan nyde fritiden og friheden med både streaming, spil og lege. Og du kan være kreativ eller koble af med surfing på internettet. Og du kan gøre det i rigtig mange timer, da Nokia T20 er udstyret med et kraftfuld batteri.

Faktisk er der op til 7 timers batteritid, når ud eksempelvis holder online møder. Det siger altså meget om, hvor lang batteritid der er på en Nokia T20. Hvis du ser film, så kan du gøre det i hele 10 timer. Dermed kan du også roligt tage din Nokia T20 med på farten og være sikker på, at de mindste i familien er underholdt hele dagen. 

Hvis du skulle løbe tør for strøm på din Nokia tablet, så lader den lynhurtigt op igen. Dette er en fordel, uanset hvad du bruger din Nokia T20 til. 

Nokia T20 er også udstyret med nogle fremragende højtalere. Det betyder blandt andet, at du kan foretage videoopkald uden at have et headset på. Du får nemlig hver og en detalje serveret takket være stereohøjtalerne med OZO Playback. 

En Nokia T20 tablet er også rigtig god til gaming. Takket være den avancerede octa-core-chip er du sikret en flydende og levende oplevelse, når du spiller på din Nokia tablet. 

Lad dine børn have det sjovt og trygt med Google Kids Space

En Nokia tablet er særdeles velegnet til børn. Den er robust, og så er den sikker at bruge for dine børn. Med til en Nokia T20 og anden Nokia tablet kan dit barn nemlig tilgå Google Kids Space. 

Google Kids Space er et indholdsunivers med udelukkende børnevenligt materiale. Her er apps, bøger, videoer og meget andet, som er lavet til børn. 

På den måde kan I med ro i sjælen lade jeres barn fordybe sig i indholdet på familiens Nokia T20 tablet. Dit barn kan have det sjovt og være kreativ, og du ved, at dit barn kun ser det, som han eller hun har brug for.

Læg dertil at Nokia T20 er robust. Det gør, at hvis dit barn taber tabletten, så holder den til lidt mere end de fleste andre tablets.