iPhone XR

Avanceret LCD-skærm og Face ID. Mest intelligente chip. Stærkeste frontglas. Aluminiumskanter i flykvalitet. Og seks nye farver at vælge mellem. What’s not to like?

Design og skærm

iPhone XR ligner designmæssigt iPhone XS. Den har en 6,1” LCD Liquid Retina-skærm, der går fra kant til kant. Det betyder, at den velkendte Home-knap også på iPhone XR er erstattet med Face ID. iPhone XR er som iPhone XS og XS Max udført i en glastype, der er mere holdbar end glasset i nogen anden smartphone. iPhone XR kommer i seks cool farver: Hvid, Gul, Sort, Koral, Blå og Rød.

TrueDepth-kamera

Med iPhone XR får du et nyt 12 megapixel vidvinkel kamera med optisk billedstabilisering. Helt ny software gør det muligt at tage professionelle portrætbilleder – iPhone XR anvender nemlig maskinlæring til at fokusere på motivet i forgrunden samtidig med, at baggrunden bliver sløret. Portrætfunktionen opfanger også dybdeinformation, så du ovenikøbet kan justere dybdeskarpheden, efter du har taget billedet.

 

iPhone XR er udstyret med det samme TrueDepth-kamera som iPhone XS og XS Max, så du kan tage superskarpe selfies, anvende Face ID og lave sjove Ani- og Memojis.

Ny A12 Bionic-chip

Med den avancerede Face ID teknologi er dit ansigt dit password. Face ID anvender i realtid de innovative teknologier i TrueDepth-kameraet til at genkende dig. Og med nye algoritmer er Face ID’et blevet endnu hurtigere. Derfor kan du nu låse din mobil op, logge ind i dine apps og konti og betale i online butikker hurtigere end nogensinde før.

Ny A12 Bionic-chip

Den nye A12 Bionic-chip leverer fantastisk høj ydeevne. Den er op til 12 % hurtigere og bruger 50 % mindre strøm end forgængeren A11. Batteriet i iPhone XR har blandt andet derfor op til 1,5 time længere batteritid end iPhone 8 Plus.

 

Chippen bruger derudover maskinlæring i realtid til at transformere den måde, du oplever billeder, spil, augmented reality (AR) og meget mere, og du vil opleve, at grafikker loader endnu hurtigere end tidligere.

iPhone XS og XS Max er desværre udgået, men vi har altid de nyeste modeller fra Apple.

Design og skærm

iPhone XS og XS Max har begge en stor skærm, der går fra kant til kant. Mobilerne er på både for- og bagside udført i en glastype, der er mere holdbar end glasset i nogen anden smartphone – og det omsluttes af et kantbånd i rustfrit stål. iPhone XS og XS Max fås i tre cool farver: Space Grey, Silver og den helt nye Gold.

 

iPhone XS og XS Max er ligesom iPhone X udstyret med en fænomenal OLED Super Retina-skærm på henholdsvis 5,8” og 6,5”. Med iPhone XS Max får du med andre ord den største skærm, der nogensinde er set på en iPhone. OLED-panelerne i iPhone XS muliggør et HDR-display med industriens bedste farvegengivelse og fantastisk skarphed og lysstyrke. Med Apples True Tone-teknologi justeres skærmens hvidbalance, så den matcher den farvetemperatur, der omgiver dig.

Dual-kamera TrueDepth-kamera

Med iPhone XS og XS Max får du hele tre kameraer. Et innovativt dual-kamera, der er placeret på bagsiden og Apples banebrydende TrueDepth-kamera på forsiden.

 

Du kan skyde de flotteste portrætter med den forbedrede bokeh-effekt – altså professionelt sløret baggrund – og en helt ny dybdekontrol lader dig justere dybdeskarpheden, efter du har taget billedet.

 

TrueDepth-kameraet på forsiden er samtidig nøglen til mange af de vigtigste funktioner i iPhone XS og XS Max – du kan nemlig bruge TrueDepth-kameraet til Face ID, selfies og de sjove Ani- og Memojis. Det hele bliver styret af powerfulde teknologier, der samarbejder med den helt nye A12 Bionic-chip.

Avanceret Face ID

Med den optimerede Face ID er dit indhold sikkert. Du kan bruge Face ID til at låse mobilen op, logge ind i apps – ja, du kan ovenikøbet betale for ting med et enkelt blik på din iPhone. Og heldigvis er Apples Face ID den sikreste ansigtsautentificering i en smartphone nogensinde.

Ny A12 Bionic-chip

Den nye A12 Bionic-chip er industriens første 7nm chip – den mest intelligente og kraftfulde chip i en smartphone. Det betyder, at din iPhone XS og XS Max loader grafikker hurtigere og har bedre batteritid. Batteriet i iPhone XS og iPhone XS Max har derfor henholdsvis op til 30 minutter og 1,5 time længere batteritid end iPhone X.

  1. Apple
  2. iPhone XS og XR