Surf med 4G

Stream HD film uden afbrydelser
Med din 4G forbindelse kan du streame film uden afbrydelser, downloade en spillefilm på få minutter og hente tunge websites på få sekunder.
Dine videoklip starter med det samme!
Lynhurtigt online overalt
Tag det mobile bredbånd med dig overalt og vær online på det lynhurtige 4G net. Brug det derhjemme, i parken, på cafeen. Du bestemmer selv.
  Man kan nu få 4G hastighed i alle abonnementer.
Danmarks bedste 4G-dækning
Call me benytter sig af Telias netværk, som dækker i alt 192 byer i Danmark med 4G. Det er uden sammenligning den bedste dækning, du kan få.

Værd at vide om 4G

Hastighed
4G er lynhurtigt mobilt bredbånd og fremtidens forbindelse til internettet. Downloadhastigheden er på mellem 17-71 Mbit/s download og 5-43 Mbit/s upload. Det er altså tale om hastigheder, der kan hamle op med mange faste forbindelser fx ADSL. Sammenlignet med 3G er mobilt bredbånd med 4G også væsentligt hurtigere.

Dækning
Vi bruger Telias 4G-netværk til dit mobile bredbånd. Flere medier har udnævnt netværket som Danmarks bedste. Nettet dækker allerede over 75 % af Danmarks befolkning med 4G og er stadig under udbygning. Bevæger du dig udenfor 4G-dækningen, har du stadig mulighed for at benytte 3G-netværket, der dækker 98,7 % af befolkningen.

Router til mobilt WiFi
Du kan også modtage 4G via et mobilt WiFi i stedet for et almindelig dongle-modem. Så vil du modtage dit 4G-signal trådløst via en særlig router, der omformer det til et WiFi-signal og sender det videre til WIFI-modtageren PC´er, bærbare, tablets og smartphones i dit hjem. Mobilt WiFi gør det muligt at få glæde af 4G på op til 8 enheder samtidigt.

Abonnementer
Så snart du nærmer dig forbrugsgrænsen på dit abonnement, giver vi dig besked. Hvis du bruger mere data i en måned end det inkluderede, nedsætter vi din hastighed til 120 Kbit/s, eller du kan vælge at tilkøbe mere data.

SMS fra computeren
Det software, du installerer for at kunne bruge 4G på din computer, giver dig også mulighed for at sende SMS. Prisen er 25 øre/stk. for indenlandske beskeder.