• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!

Xiaomi mobiltelefoner

Kinesiske Xiaomi producerer avancerede smartphones til en meget skarp pris.

Som Call me-kunde får du nu ubegrænset adgang til podcasts hos Podimo for 0 kr./md. – vi gi'r i hele 2024!

Filtrer

Mobiler fra Xiaomi: Høj kvalitet til en skarp pris

Uanset om du vil game, tage billeder, optage video, surfe på nettet, streame eller noget helt andet, så får du med Xiaomi en smartphone, der kan det hele. Og mere til. Du får den bare til en ekstrem skarp pris.

Hvor prisen på Xiaomi-mobiltelefoner er i den lave ende, så er ydelse i den helt høje. Xiaomi producerer nemlig avancerede lavpris mobiler, og de er alle fuldt ud kompatible med Android. Dermed kan du få det maksimale ud af din Xiaomi-telefon, da du kan hente apps og widgets i Google Play Store.

Måske har du hørt om en anden kinesisk smartphone-producent, Huawei, der ikke har adgang til Google Play Store. Dette er ikke tilfældet med Xiaomi. Xiaomi er skabt med Android og har samme tilgængelighed til apps og widgets som Samsung, Nokia, Sony, OnePlus og så videre.

Hvem er Xiaomi?

Xiaomi er en kinesisk smartphone- og teknologiproducent. De producerer mange forskellige teknologiske produkter, som alle bliver solgt til en lav pris sammenlignet med konkurrenterne.

Xiaomi blev grundlagt den 6. april, 2010 af kinesisk Lei Jun. I dag er Xiaomi en af verdens bedst sælgende smartphone-producenter, ikke mindst takket være deres høje teknologiske niveau og lave priser. Skal du sammenligne Xiaomi med andre, kan du finde lighedstegn mellem dem og OnePlus og Huawei.

I 2018 forsøgte Xiaomei at komme ind på det danske marked. Dog var Xiaomis muligheder begrænset ned til en enkelt distributør. I dag er der dog mange forhandlere af Xiaomi, og derfor vinder mere og mere ind på det danske marked.

"På verdensplan var Xiaomi i 2020 den tredje bedst sælgende smartphone producent"

Udover smartphones, så producerer Xiaomi masser af tilbehør og produkter som diverse wearables, smartwatches, robotstøvsugere, powerbanks, løbehjul og Bluetooth-højttalere.

OPLEV DE TO NYESTE MODELLER I XIAOMI 12-SERIEN

Smartphones fra Xiaomi er blevet populære i Europa, og det er i høj grad takket være Xiaomi 11-serien, hvor der nu er kommet en efterfølger - nemlig den helt nye Xiaomi 12-serie. Serien består af to modeller, Xiaomi 12 og Xiaomi 12 Pro.

De to modeller er udstyret med et kamerahus på bagsiden, der har tre objektiver. Begge modeller har et vidvinkelkamera på 50 MP, der samtidig understøtter videooptagelse i 8K. Ved Xiaomi 12 består de to andre objektiver af et 13 MP ultravidvinkelkamera og et 5 MP telemakroobjektiv. Ved Xiaomi 12 Pro får du et 50 MP ultravidvinkelkamera og et 50 MP teleobjektiv.

Uanset hvilken af de to modeller du vælger, så får du en skærm af typen AMOLED Dot Display med understøttelse af TrueColor, Dolby Vision og HDR+. Xiaomi 12 har en skærm på 6,28”, og Xiaomi 12 Pro har en skærm på 6,73”. Dertil er de to modeller også forstærket med Gorilla Glass Victus. Med de to modeller kan du også få glæde af SOUND BY Harman Kardon-højttalere.

I begge modeller får du den nyeste og hidtil mest avancerede processor - den såkaldte Snapdragon 8 Gen 1 med 4nm-teknologi. Det betyder dermed, at du får en forbedret grafisk ydeevne på 30% og en forbedret energieffektivitet på 25% i forhold til den forrige generation.

Xiaomi Mi Series - det bedste fra Xiaomi

Hvis du vil have det bedste fra Xiaomi, skal du vælge Xiaomi Mi Series. Du får den nyeste Android-teknologi, du får en stærk Qualcomm Snapdragon processor, et enestående kamera og et batteri, der holder ekstra lang tid. På den måde kan du nyde alt det spændende, som Xiaomi Mi Series har at byde uden bekymring om opladning.

Mi Series fra Xiaomi indeholder både flagskibs-mobiltelefoner, der er på højde med markedets bedste. Derudover er der også lettere udgaver - lite-udgaver - som rummer masser af de samme gode funktioner, men fås til en billigere pris.

Med Xiaomi Mi Series får du en mobil, der kombinerer ydelse, brugervenlighed, design og funktionalitet, uanset om du vælger den helt tunge model eller mere lette alternativ.

Hold det simpelt med Xiaomi Redmi serien

Med Xiaomi Redmi får du en moderne smartphone, hvor alt det unødvendige er fjernet, og du står tilbage med en telefon, der har alle de vigtigste funktioner. Du får en moderne smartphone til en rigtig skarp pris, hvis du vælger en mobil fra Xiaomi Redmi serien.

Xiaomi Redmi serien er nemlig skabt ud fra tankegangen om, at du skal kunne købe dig en smartphone, der kan det hele, men som koster det halve. Så at sige.

Med Xiaomi Redmi får du masser af power, brugervenlighed og en stærk brugerflade. Alt i alt får du en helstøbt oplevelse, som er på højde med den, du får, når du betjener en topmodel. Du betaler bare meget mindre for oplevelsen.

Vælg større og bedre med Xiaomi Redmi Note series

Skal du op på den helt store klinge med Xiaomi, skal du vælge Xiaomi Redmi Note serien. Her får du en kæmpe skærm, endnu flere kræfter og masser af mulighed for sjov og kreativ udfoldelse.

Hvis du har prøvet en Note-smartphone før, kender du sikkert følelsen. Det er en lidt større telefon end en almindelig smartphone. Og størrelsen giver også mere power.

Med en Xiaomi Redmi Note får du 10 timers forbrug på fuld kraft. Det vil sige, at du kan game løs, surfer eller streame i 10 timer i træk, uden at din Xiaomi løber tør for strøm.

Udover et stærkt batteri, er en Xiaomi Redmi Note udstyret med et stærkt kamera og en brugerflade, alle kan betjene.

XIAOMI NÅR NYE HØJDER MED REDMI NOTE 11-SERIEN

I 2022 bød Xiaomi også velkommen til deres nye Xiaomi Redmi Note 11-serie. Den lever op til Xiaomis målsætning om, at avanceret mobilteknologi skal være tilgængeligt for så mange som muligt. 

Xiaomi Redmi Note 11-serien byder dig på høj brugervenlighed kombineret med stærke kameraer og masser af avancerede funktioner. Alt i alt får du en ekstremt stærk smartphone, uanset hvilken Xiaomi Redmi Note 11 du vælger. Især når du tager prisen med i dine overvejelser. 

Den stærkeste i serien er Xiaomi Redmi Note Pro 5G. Her får du utrolige 108 megapixels, 5G og en af de hurtigste Snapdragon-processorer på markedet. Altså alt i alt en mobil der minder om de stærkeste flagskibe fra de største producenter. Men til en meget skarpere pris. 

Der hvor Redmi Note 11-serien virkelig formår at tage næste skridt, er ved at kombinere den stærke hardware med avanceret kunstig intelligens. Det gør nemlig, at du får endnu mere ud af kameraet, processoren og batteriet. Og altså får du meget mere telefon for pengene med Xiaomi Redmi Note 11-serien. 

Sammenligning af XIAOMI

Hvad er forskellen på Xiaomi Mi 11i 5G, Mi 11 Lite 5G og Redmi Note 10 5G? Sammenlign deres specifikationer her.

Mi 11i 5G

Skærm

6,67” Super AMOLED DotDisplay, 120Hz, HDR10+, 20:9, ~395 ppi (1080 x 2400 pixels)

Kamera

Bagside: Tripel kamera med 108 MP vidvinkel kamera (f/1.8) + 8 MP 119˚ ultravidvinkel (f/2.2) +5 MP 50mm macro (f/2.4). Forside: 20 MP (f/2.5)

Batteri

4.520 mAh (33W) og superhurtigopladning: 100% in 52 min.

Hukommelse

256 GB + 8 GB RAM

Processor og operativsystem

Qualcomm Snapdragon 888 5G med 5nm proces teknologi

Tilslutninger

USB Type-C 2.0, USB on-the-go, NFC, BT 5.2, Wifi og GPS

Netværk

5G Ready

Andet

Fingeraftrykssensor under skræmen / vægt 196 gram / kører på Android 11 / IP53: støv. og vandafvisende

Mi 11 Lite 5G

Skærm

6,55” AMOLED DotDisplay, 90Hz, HDR10+, 20:9, ~402 ppi (1080 x 2400 pixels)

Kamera

Bagside: Tripel kamera med 64 MP hovedkamera (f/1.8) + 8 MP 119˚ ultravidvinkel (f/2.2) +5 MP telemacro (f/2.4). Forside: 20 MP (f/2.2)

Batteri

4.250 mAh (33W) og superhurtigopladning

Hukommelse

128 GB + 6 GB RAM med microSDXC

Processor og operativsystem

Qualcomm Snapdragon 780G 5G med 5nm proces teknologi

Tilslutninger

USB Type-C 2.0, USB on-the-go, NFC, BT 5.2, Wifi og GPS

Netværk

5G Ready

Andet

Fingeraftrykssensor på side / vægt 159 gram / kører på Android 11 / IP53: støv. og vandafvisende

Redmi Note 10 5G

Skærm

6.5” DotDisplay

IPS LCD, 90Hz, 20:9, ~405 ppi (1080 x 2400 pixels)

Kamera

Bagside: Tripel kamera med 48MP hovedkamera + 2MP telemacro (f/2.4) og 2MP depth sensor (f/2.4).

Forside: 8 MP (f/2.0)

Batteri

5.000 mAh (18W) og super-hurtigopladning

Hukommelse

128 GB + 4 GB RAM med microSDXC

Processor og operativsystem

MediaTek Dimensity 700 5G med 7nm proces teknologi

Tilslutninger

USB Type-C 2.0, NFC, BT 5.1, Wifi
og GPS

Netværk

5G Ready

Andet

Fingeraftrykssensor på siden / vægt 190 gram / kører på Android 11

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Xiaomi?

Kinesiske Xiaomi producerer mange forskellige teknologiske produkter, herunder smartphones. Dertil producerer de elløbehjul, robotstøvsugere samt masser af tilbehør til deres produkter. Xiaomi producerer produkter i høj kvalitet men til lave priser. Med Xiaomi får du samme gode oplevelse, som du gør ved de store brands, du får det bare til en skarpere pris.

Hvorfor skal jeg købe Xiaomi hos Call me?

Hos Call me får du både et billigt mobilabonnement og billig smartphone fra Xiaomi. Men prisen afspejler ikke kvaliteten, da Xiaomi producerer smartphones af høj kvalitet. Det er altså et godt valg til dig, der vil have flagskibssmartphone til en meget skarp pris.