• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • Fri returret indtil 31/1/2024
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • Fri returret indtil 31/1/2024
Apple

IPHONE 13 - 13 MINI - 13 PRO - 13 PRO MAX

Den banebrydende iPhone-serie fra 2021 byder på fire modeller: iPhone 13, 13 mini, 13 Pro og 13 Pro Max. Køb dem alle til en skarp pris hos Call me.

Filtrer

iPhone 13 Pro og 13 Pro Max

Et markant stærkere kamerasystem. En helt ny OLED-skærm. Verdens hurtigste chip i en smartphone. Og et kæmpe spring i batteritid.

Kamera

Et endnu stærkere kamerasystem

iPhone 13 Pro og 13 Pro Max kommer med tredobbelte kamera. Endnu bedre hardware i form af et ultravidvinkel-, et vidvinkel- og et telekamera sikrer, at du får endnu flere detaljer med. Superintelligent software med nye teknikker til fotografering og filmproduktion og den hurtige A15 Bionic-chip vil ændre den måde, hvorpå du tager film og billeder. Og det nye ultravidvinkelkamera lader dig fokusere helt ned på to centimers afstand, så du kan tage billeder helt tæt på.

Verdens hurtigste chip

A15 Bionic-chippen: Totalt overlegen

iPhone 13 Pro og 13 Pro Max er udstyret med den nye A15 Bionic-chip, der er så hurtig, kraftfuld og intelligent, at ingen anden smartphone-chip kommer i nærheden af den. Den sikrer, at alt, du laver på din iPhone 13 Pro, går lynende hurtigt og uden forsinkelser. iPhone 13 Pro har også den bedste batteritid nogensinde i en iPhone med 1,5 times længere batteritid end på forgængeren iPhone 12 Pro.

Skærm og design

En blændende hurtig skærm

iPhone 13 Pro og 13 Pro Max kommer med Super Retina XDR-skærme på henholdsvis 6,1” og 6,7”. Takket være skærmens opdateringsfrekvens på 120 Hz er iPhone 13-modellerne perfekte til seriøse gamere, men uanset om du bruger din iPhone til at tage billeder, se videoer eller læse nyheder vil din oplevelse føles mere naturlig, detaljeret og nøjagtig.

Takket være Apples Ceramic Shield materiale er glasset i din iPhone 13 Pro endnu stærkere end noget andet smartphone-glas. Det betyder, at din iPhone kan modstå lidt af hvert. Og med IP68-certificeringen har iPhone 13-modellerne en brancheførende vandafvisningsgrad.

iPhone 13 Pro og 13 Pro Max fås i fire eksklusive farver: Skyfri blå, sølv, guld og grafitgrå.

 

iPhone 13 og 13 mini

Apples mest avancerede dobbeltkamera-system. En endnu lysere OLED-skærm. En ultrahurtig chip, der giver konkurrenterne baghjul. I to perfekte størrelser.

Skærm og design

Mere lysstærke Retina XDR-skærme

iPhone 13 og 13 mini er udstyrede med 6,1” og 5,4” Super Retina XDR OLED-skærme, som er 28% lysere end tidligere. Det betyder, at alt på din skærm vil fremstå mere klart – også i direkte sollys. Du vil opleve klare hvide, dybe sorte og alle nuancer derimellem. Trods dette bruger skærmen mindre batteri end nogensinde før.

Og iPhone 13-modellerne er endnu mere hårdføre end før takket være Apples Ceramic Shield glas.

iPhone 13 og 13 mini kommer i fem flotte farver: lyserød, blå, midnat, stjerneskær og (PRODUCT)RED.

Kamera

Apples mest avan­cerede dobbeltkamera-system

Med iPhone 13 og 13 mini har Apple redesignet, så der er blevet plads til Apples bedste dobbeltkamera-system og den største sensor i vidvinkelkameraet nogensinde. Der er også blevet plads til optisk billedstabilisering med sensorforskydning, så du kan få skarpe skud, også når du er i bevægelse. Og ultravidvinkelkameraet har fået en endnu hurtigere sensor, så du fanger 47% mere lys.

A15 Bionic-chippen

Den hurtigste chip i en smartphone

iPhone 13 og 13 mini er begge udstyrede med den nye A15 Bionic-chip. Den er hastighedsøgende, kameraforbedrende, batteriforlængende, privatlivsbeskyttende og spilforandrende. Faktisk er den så hurtig, at den skubber grænserne for, hvad du kan på din iPhone. Og den er så effektiv, at du får en batteri, der holder 1,5 timer længere i iPhone 13 mini end i forgængeren iPhone 12 mini.  

Sammenligning af størrelser

iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro

iPhone 13

iPhone 13 Mini

Er du på udkig efter andre iPhones?

Hos Call me har vi et stort udvalg af iPhones. Så hvis du er interesseret i en anden iPhone end iPhone 13, så kan du ved at klikke på liksene, læse meget mere om iPhone 12, iPhone 11 og iPhone SE.