• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!

Motorola Edge 20

Motorola Danmark beskriver deres serie Motorola Edge 20 som deres mest ambitiøse smartphone-serie nogensinde. Det forstår vi godt hos Call me. For når vi læser om alle de nyttige funktioner og det slanke design, der følger med, bliver vi imponerede. Især når du også ser, at du får en premium-smartphone til den halve pris.

Serien byder på Motorola Edge 20, samt Motorola Edge 20 Pro og Motorola Edge 20 Lite. De har alle deres egne fordele. Men uanset hvilken du vælger, så får du blandt andet et 108 MP-kamera og en 144 Hz-skærm med høj opløsning. Alt sammen pakket ind i lette materialer.

Med Motorola Edge 20-serien får du altså meget mobil for pengene. Gå på opdagelse i smartphones i premium-materialer og imponerende specifikationer.

Filtrer

Følg med tiden med Motorola Edge 20-serien

Når du får fingre i en ny mobil, så er der ikke noget værre, end at den ikke er forberedt og sikret til fremtiden. Det gør nemlig, at du efter noget tid højst sandsynligt må udskifte den, så din mobil igen kan være up to date. Med Motorola Edge 20-serien kan du i høj grad undgå dette problem.

Uanset hvilken model du vælger, lover Motorola, at mobilerne fra Motorola Edge 20-serien følger med. Blandt andet får du sikkerhedsopdateringer i mindst to år og minimum én stor Android-opdatering, alt efter hvilken version du vælger. Faktisk kan du få opdateringer hver måned i tre år.

Du kan altså være tryg ved, at din mobil ikke er bagud eller ikke er ordentlig sikret. Alle mobiler bliver desuden leveret med Android 11 og er klar til 5G.

Sammenligning af størrelser

Edge 20

Edge 20 Pro

Edge 20 Lite

Motorola Edge 20: Den slanke med lidt af det hele

En af de smartphones, som du finder fra Motorola Edge 20-serien, er mobilen af samme navn. Alle tre modeller har det gode 108 MP kamera. Men Motorola Edge 20 tilbyder også 3x optisk zoom og 30x Super Zoom. Det gør, at du kan fange billeder af alt, der både er helt tæt på og langt væk.

Forside af motorola mobiltelefon

Prisen er midt imellem de to andre modeller fra serien, hvor du får en lækker blanding af alle de gode egenskaber. Det tæller blandt andet den krystalklare 144 Hz 6,67” HDR10+ OLED-skærm. Den giver dig mulighed for at optage, surfe, streame og spille spil i høj opløsning.

Og du behøver ikke være nervøs for, at mobilen ikke kan følge med. Med Qualcomm Snapdragon 788G-processor har du alle de nødvendige kræfter til masser af underholdning i flere timer.

Motorola Edge 20 Pro: Den stærke og detaljerede

Motorola Edge 20 Pro leverer virkelig lækker premium-kvalitet og stærk holdbarhed. Det placerer Motorola Edge 20 Pro på toppen af de bedste smartphones, der er på markedet lige nu. For eksempel får du den stærke Qualcomm Snapdragon 870-processor og et stort batteri. Så har din mobil energi nok til hele dagen.

Ligesom de andre modeller kommer Motorola Edge 20 Pro også med et enestående kamera på 108 MP. Men du får mere end bare det. Blandt andet venter der funktioner som 5x optisk zoom og 50x Super Zoom. Det er rigtig meget og er oplagt til dig, der vil tage billeder af selv mindste detalje. Også selvom det måske ikke er indenfor rækkevidde.

Når du skal sortere og nyde dine nye fotos, så gør den 6,67” store 144 Oz-OLED skærm det til en sand fornøjelse. Derudover er skærmen af typen Ultra-smooth HDR10+ OLED. Det giver dig flere fordele som for eksempel ekstrem klarhed samt mulighed for at se mere end én milliard farvenuancer.

Motorola Edge 20 Lite: Den lette og billige

Skal du have det billigste og stadig få de mest basale funktioner? Så kan vi anbefale Motorola Edge 20 Lite. Den store forskel her er, at du får en smartphone i virkelig lette materialer.

Lillebroren til de andre Edge 20-modeller giver dig det samme 108 MP hovedkamera, og så får du også 8 GB ram og 128 GB lagerplads. Derudover får du hele 32 MP på frontkameraet, så du kan tage knivskarpe selfies. Alt det gør Motorola Edge 20 Lite virkelig interessant, da ikke mange andre smartphones i denne klasse kan tilbyde det samme.

Selv hvis du ikke har nok plads, så kan du udvide op til 512 GB ved hjælp af et SD-kort. Derudover er din Motorola Edge 20 Lite udstyret med en solid processor. Det er nok til, at du let kan installere nye spil på mobilen og opbevare massevis af billeder.

TILBEHØR OG ANDET LÆKKERT